כנסו....

p i x i e

New member
כנסו....

אוקי אנשימים אז ככה...אני מכירה כל שיר וכל מילה מהשירים של דה קולניג ואל תבינו אותי לא נכון גם אני כמוכם אהבתי אותם ויש להם מילים של שירים ממש טובים ומשמעות נהדרת! אבל לפני שאתם משבחים על טעמי הנהדר אני יגיד דבר אחד שיגרום לכם לסקול אותי ....הם מתיימרים להיות להקת רוק...ואני בתור חובבת רוק/מטאליסטית חייבת לומר שהם ממש. הם לא יותר מהלהקת בנים עם סולן כוסון*מזילה ריר על התמונה של אלכס*שמנגנת לבד...כלומר בין השאר הם גם מנגנים את המוזיקה שלהם. עוד דבר הם די ממוסחרים. אז זהו...אה ו...אגב הם מופיעים בסרט "חופשיות על הבר" ממש ממש בהתחלה שהיא מגיעה לבר בניו יורק...למי שלא ידע. מקווה שאתם לא כועסים...:)

מאיה Ms

New member
קודם כל

הם ממש לא כמו כל להקות הבנים! אבל למרות מה שאמרת אני כן משבחת אותך על טעמך הנהדר כי בכל זאת את אוהבת את דה קולינג... ואני באמת מסכימה איתך על מה שאמרת על אלכס! ו...ברוכה הבאה לפורום! (את חדשה פה, לא?)

Dror Lavie

New member
ממממ ../images/Emo60.gif

אוקיי, אז ככה, הם לא להקת בנים, לפי מיטב ידיעתי להקת בנים היא להקה שבה כולם בנים (נכון כולם בנים ב- TC), אבל שם הם לא עושים את המוסיקה, אלא רק שרים ורוקדים (hfive, five, backstreet, nysnc) אף אחד מאף להקה כאן לא מנגן בהופעה או בקליפ או בהקלטת הדיסק. THE CALLING היא להקת רוק, רוק רך, לא רוק כבד, כי זה ממש לא פופ! חוצמזה ידעתי שהם משתתפים בחופשיות על הבר וכתבתי את זה כאן המון פעמים וכמובן ברוכים הבאים

מגנוזיה

New member
איפה את חיה?!?!?

לפי דעתי דה קולינג הם הלהקה הכי שווה שקיימת והם לא סתם להקת בנים!!!

מאיה Ms

New member
גל!!!

איזה יופי שאת פה! חשבתי שעזבת את הפורום.... תמשיכי להכנס...

Adrienne

New member
הלהקה היא להקת רוק, לא כל רוק

זה מטאל, לא כל רוק מצריך צרחות וקללות, רוק זה בד"כ גיטרות חשמליות וכמו שמישהוא כאן אמר הלהקה צריכה לכתוב, לנגן ולשיר את השירים שהיא כותבת בשביל שהיא תהיה להקת רוק ולא להקת בנים טיפוסית. בקשר לכעס שלנו, אנחנו לא כועסים, הפורום הוא פורום ללהקה בטוב וברע ולכל אחד יש זכות להביע את דעתו על הלהקה, אם תוכלי לפרט מה את חושבת יותר זה יהיה טוב... והמיסחור, זה דבר שקורה לכל להקה מצליחה, זה לא קשור בכלל אם הלהקה היא להקת רוק סוף הדרך או להקת פופ רגשני עד דמעות...

Dror Lavie

New member
אצליהם דווקא אני לא מרגיש מסחור

אבל אוטוטו ההצלחה הגדולה תגיע ויהיה גם המסחור אבל בנתיים אין מסחור היא להקת רוק, יש רוק כבד, ויש רוק קל, זה רוק קל... רוק קל אבל אחלה להקה :) מי אמר שלא יכולה להיות להקת רוק קל טובה?!?

p i x i e

New member
קודם כל....

נכון שמיסחור נמצא אצל כל להקה ולא אמרתי שרוק רך הוא מגעיל כי אני שומעת גם רוק רך...לפעמים...אני מעדיפה את הצד היותר כבד. אממ...אגב הגעתי למסקנה שדה קולינג הם למעשה גראנג...שכחתי את המילה...אבל זה גראנג חדש שכזה.שפטו בעצמכם... שוב אני יגיד הם לא להקת בנים כמו שמיהרתם לשפוט את דבריי...אלא אמרתי שהם כמו..דגש על המילה כמו...להקת בנים...! ואני מברכת אותם על זה שהם כותבים את המילים ואף מלחינים..לא פסלתי...רק אמרתי שלאחר זמן מה מתחיל להימאס מהסגנון המאוס שלהם..כי בוא נודה בזה..כל השירים חוזרים על עצמם בלחן...מי שמנגן באיזשהו כלי נגינה יבין מה אני אומרת...ואני אומרת את זה כי אני מנגנת על קלידים והתחלתי על גיטרה אז...זה מניסיון.

מאיה Ms

New member
אני ממש לא מבינה

על מה את מדברת... בכלל לא נמאס מהסגנון שלהם (שהוא פשוט מדהים- דרך אגב) ואין לי מושג איך הגעת לזה שכל השירים חוזרים על עצמם בלחן כי זה ממש לא נכון!

Dror Lavie

New member
מאיה, האקורדים ברוב השירים באמת

דומים.... הצדק עימה... אבל אין! TC שולטים בטירוף!

למעלה