כנסו

כנסו

לבנות יש כל כך הרבה בחירות בבגד ים, כל הצבעים והצורות לבנים יש רק או תחתונים או מכנס. מה אתן אומרות? אוהבות בנים עם תחתוני בגד ים? דעתי האישית: תחתונים לבנים זה מגעיל!!!!!!!

יש כאלה שנראים בזה נהדר..

יש כאלה שלא. תחתון תורם בסינון בעלים פוטנציאליים אך גורם לבחילה כשיוצאים תלתלים כאלה.. מכנס, נו.. תבואו עם סתם מכנס קצר, יותר חסכוני

i l0ve u

New member
איכססססססססססססססססססס

זה כזה רוסיייי{ולא שיש לי משו נגד רוסים באופן אישי...} שילכו כבר עם הבוקסר הזה נוו לא בוקסר אבל בגד ים וואטאבר אני לא מבינה בזה חחחחחחחח חוצמזה שגם לנו כבר איזה בחירות יש??? אוקי יש הבדל בין ללכת לבחור בגד ים: משולשים/חוטיני/גופית/עם תחתוני סבא/שלם/שלם חוטיני-יש דבר כזה???/סטרפלס ועוד.... חחח לבין תחתון/או מכנס קצר/3/4 חחח טוב די ...

O Boy

New member
ומנקודת מבטי -

אני אוהב בגדי ים 3/4, אני רוצה לקנות השנה מאוניל

מאיה1983

New member
תקנה כאלה עם פרחים כמו שהיה לפוקס

זה ממש יפה לדעתי. וגם אני מסכימה שתחתונים בגד ים לבנים זה דוחהההה
שנות ה-50. אולי פעם זה יהיה אין... אבל רק אולי!

keren201

New member
../images/Emo67.gifאיו!!!!!!

חחחחח..... תראו אולי יש גברים שיש להם מה להראות והם חלקים!!! אבל אלה שהולכים עם תחתון הם תמיד הג'יפות השעירים, זה דוחה!!!!!!!!!! באמת עדיף איזה בוקסר מאשר תחתון, ואין כמו 3/4!!

חחחחחחחחחחחחחחח קרן:

אמרת שיש כאלה שהם חלקים וזה בסדר? חבר שלי לשעבר (ל ש ע ב ר !) עשה שעווה מלמטה, עד הביצים בישביל ללכת עם תחתונים הומווווווווווווווווווווווווווווווווווו

keren201

New member
אבל....

אני לא מדברת על אלה שעושים! זה יותר דוחה!!!!!!!!!!! אלה שחלקים מטבעם!!!!!!!!! איכס,אחד שעושה אשכרה הומו!!!!!!!!!!!!!!

™baMba

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חחחח... איזה שירשור שרוט...
אני בעד הבוקסר
נורא התחתונים האלה...
, ולדעתי, זה נורא על כל אחד...

סמוראית

New member
ממש לא

אלה שמורטים שערות הם אלה שמודעים לעצמם והם אסטתים ויודעים ששערות זה לא יפה... כמו למשל... דודי בלסר יהודה לוי איתי אטיאס ועוד מלא חתיכים... אולי בעצם זה באמת קצת קוקסי... אבל בכל זאת נורא יפה!

אומרים להם לעשות את זה...

מן הסתם לא יקחו דוגמנים שעירים וגי'פונים כאלו.. את לא חושבת
ויש כאלו שעושים את זה בשבילם.. בשביל ההרגשה
אסטתיות וכד'...

חחחח אשכרה...!!!

דיייי תדמיינו את יהודה לוי בבגד ים-תחתונים?! HELL NO!!!!! בעעעעע....
זה נשמע מוזר אבל... אני שונאת להסתכל על תמונות של דוגמנים (כן אני שפויה) כי תמיד מרטיבים אותם כאילו הם כרגע יצאו מסקס של 70 שעות והם מזיעים ת'נשמה... וזה מגעילללל... ורואים כ"כ שהם מורידים, בעעעע

keren201

New member
חחח....

איכס,יהדה לוי בחוטיני...בעעעע..... חחח.....וזה שמורחים אותם בשמן,והפרצופים שהם עושים...חחח.... צחיק רצח...וכן גם אני לא ממש מתלהבת מהם :)

מאיה1983

New member
זה לא ממש פרחים זה יותר עלים..

אני בטוחה שאתה יודע על מה אני מדברת ואתה פשוט לא מבין כי אני לא יודעת איך לתאר את זה. 2. לדעתי בנים צריכים להיות טיבעיים-אם הם חלקים יופי אם לא לא נורא.מעט שיער זה חמוד על החזה וכאלה.עדיף מלצאת עם קוף שיש לו זיפים בכל הגוף. למרות שאני נמנעת בכל צורה מכל שעיר שהוא.. פשוט לא הטעם שלי. וחוצמזה שלבנים בגיל הזה אין הרבה שיער! זה לא שהם בני שלושים או משהו. ועכשיו סיפור, פעם יצאתי עם בחור שגיליתי אחרי זה שהוא עשה הורדת שיער בלייזר בכל הגוף עד הצוואר וזה פשוט דחה אותי נשארו לו כל מיני שיערות קטנות שכאילו שרדו את הטיפולים וגם זה בקושי. הוא היה כזה יצור זרקתי אותו ישר. איכססססס מצמרר
אבל כן בנים שמורידים למטה זה טוב. אפילו כאלה שמגלחים את הביצים.. מה... אם אנחנו מורידות גם הם צריכים...אנחנו לא ציכות להתמודד עם ג'ונגל ואם לא בא להם להוריד שלא יצפו שלנו יהיה בא לעשות להם דברים.. (אבל זה כבר לפורום סקס...) 3. קראתי בלאישה וגם ראיתי בכתבה באין וואוט של גיא פינס שעכשיו שעיר זה אופנתי וזה מופיע בהרבה פירסומות במקום בחורים חלקים.. מה אתם חושבים על זה? זה באמת אין עכשיו? לפי דעתי --- לא!!!!!!!

למעלה