gezer ממין נקבה
New member
כנסו!
כן כן! נמחקו כל ההודעות הלא רלוונטיות (שהספקתי לקרוא!) וזה אחרי התיעצות עם כמה אנשים ומנהלים יש פה כמה כללים להבהיר! ואני אבהיר אותם דבר ראשון אין לפרסם שום מספרי טלפון בפורום אם אתם רוצים להעביר מספר כלשהוא יש מסרים או אי סי קיו וצרו קשר אחד עם השני באופן אישי! דבר שני שירשור אוף אחד יופיע בכל דף! בשרשור הזה (ואך ורק בזה!) אתם מוזמנים להגיב להתווכח לדבר ולהגיד כל מה שבא לכם (כל עוד זה לא כולל קללות!) דבר שלישי כל הערה/תלונה/עצה לאחד מחברי או מנהלי הפורום תישלח במסרים או באי סי קיו (אנחנו נדאג שרשימת האי סי קיו תופיע בטאג ליין או שיהי לה קישור מיוחד!) ולא תופיע בפורום זה לא מתאים...... דבר רביעי בקשר להודעות מחוקות אם יש הודעה שנמחקה ואתם רוצים לראות אותה שוב או יש לכם בעיה עם זה אתם מוזמנים לפנות אלינו (פיצי ואנוכי) מכייון שלנו יש רשימה של כל הודעות המחוקות ונשלח לכם אותה ובכלל אנחנו פה בישביל להשתפר ובישביל שאתם תהנו אתם מוזמנים לעזור להציע ולהשפיע
זהו הפורום שלכם אבל יש גבולות ואתם יודעים את זה אנחנו באמת מעונינות לשמור על סדר ולא כמו בפורום שעבר בקשר לתמונות -אתם כבר יודעים וזוכרים נכון? ובקשר למי שפרש או חשב לפרוש- אז ככה חלק פרשו בגלל שיש הודעות (ויותר מידי!) שלא קשורות הפורום נהיה צ'אטי ואנחנו מתכוונות להפסיק את זה וחלק פרשו או פורשים כי אני מוחקת הודעות! אי אפשר לאכול את כל העוגה ולהשאיר ואתה שלמה לא תמיד כולנו נהיה מרוצים אתם צריכים לראות גם את הצד השני טוב? בקשר לדיונים- מעכשיו אני מבטיחה לנסות לזכור לשרשר נכון (מבטיחה!) ודיונים שאתם רואים ללעג ולצחוק או שלא מתאימים לרמתכם או שאתם חושבים שתשובתם מובנת מאליו אתם מוזמנים לא להגיב ולעבור על זה בשתיקה מכיוון שיש מישהו בצד השני שכתב את זה ויכול להיפגע ממכם אתם מתבקשים לפני כל פתיחת הודעה להסתכל בפורום אם ההודעה לא נפתחה כבר... אם אין עוד שירשור באותו הנושא וכו... זה סתם מציף וההודעה תצורף לשירשר באותו הנושא.... שוב אין לקלל בפורום תריבו מחוצה לו יש לכם מספיק אמצעים לכך! סה"כ זהו פורום חדש כולנו חדשים בו הוא חדש לנו אנחנו לומדות בעצמינו מטעויות התחשבו גם בנו אנחנו שתינו אוהבת אותכם ונהנות ממכם! שלכם פיצי וגזר ותודה לגרין וומן שעזרה!
כן כן! נמחקו כל ההודעות הלא רלוונטיות (שהספקתי לקרוא!) וזה אחרי התיעצות עם כמה אנשים ומנהלים יש פה כמה כללים להבהיר! ואני אבהיר אותם דבר ראשון אין לפרסם שום מספרי טלפון בפורום אם אתם רוצים להעביר מספר כלשהוא יש מסרים או אי סי קיו וצרו קשר אחד עם השני באופן אישי! דבר שני שירשור אוף אחד יופיע בכל דף! בשרשור הזה (ואך ורק בזה!) אתם מוזמנים להגיב להתווכח לדבר ולהגיד כל מה שבא לכם (כל עוד זה לא כולל קללות!) דבר שלישי כל הערה/תלונה/עצה לאחד מחברי או מנהלי הפורום תישלח במסרים או באי סי קיו (אנחנו נדאג שרשימת האי סי קיו תופיע בטאג ליין או שיהי לה קישור מיוחד!) ולא תופיע בפורום זה לא מתאים...... דבר רביעי בקשר להודעות מחוקות אם יש הודעה שנמחקה ואתם רוצים לראות אותה שוב או יש לכם בעיה עם זה אתם מוזמנים לפנות אלינו (פיצי ואנוכי) מכייון שלנו יש רשימה של כל הודעות המחוקות ונשלח לכם אותה ובכלל אנחנו פה בישביל להשתפר ובישביל שאתם תהנו אתם מוזמנים לעזור להציע ולהשפיע