כנסו...

כנסו...

דבר ראשון אהלן וסהלן לכווווולם... תגידו אתם מכירים את המועדוני מסיבות שאת כולם שם אתם מכירים? כאילו מקום מסויים שכל החבר'ה של השכבה באים אליו? אז בכזה מקום הייתי אתמול,שמעו היה בןןןןןןןןןןןןןן זונה! טוב אצלינו זה כל המסיבות רוק ומטאל. הקיצר שהגענו לשם אני וחברותיי פנו אלינו חברות פרחות בלבוש מזעזע וככה הייתה השיחה שלנו: <רק לידע כללי "פ"-פרחה "א"-אנחנו> פ-"תגידו אתם מכירות פריקים כוסונים?" א-<מסתכלות אחת על השניה ולא מבינות מה הן רוצות ואז באה התגובה> "מה את רוצה?!" פ-"אתם פריקיות? אפשר לקרוא לכם פריקיות?" א-<אני וחברה שליומנסות שלא להתפקע להם מצחוק בפנים ולא מגיבות> פ-אז איך אתן קוראות לעצמכן?" א-<אני במקרה זה>"נעים מאוד,חן" <באה ללחוץ לה את היד> פ-"לא לא לא ברצינות" א-"בשיא הרצינות" פ-"ולמה אתם לובשות שחור?" א-"מממ..זה יפה,זה הטעם שלנו!?" פ-"אתן מזדהות עם השטן?" אז חברה אחרת שלנו באה ומעיפה אותן מאיתנו... מצחיקקקקקקקקקקקקק =) טוב שמעו,בקשר אין ואווט מסיבות רוק ומטאל אז ככה... כמו שהצבאי בא מאוהבי המטאל ככה זה נשאר אצליהם וכנ"ל הרשתות,המקור תמיד אתנו =) כמובן ששחור,אדום סגול וג'ינס הם הצבעים השולטים שיש. נעליים או אולסטאר או VANS וכדומה. אביזרים?! יש לנו מגוון רחבבבבבבבבבבב: לא תראו עגילים מיוחדים ולא שום דבר בסגנון. אבל המון שרשראות,ניטים,חגורות,שרשראות מתכת במכנסים,תיקים-בקושי ועם כבר תיקים אז הם על הגב או תיקי שק. איפור,גם לבנים! שחור שחור והרבה שחור! כמובן שהיו חצאיות סקוטיות,גופיות סבא למינהן וכמו בכל מקום פקאצות שהיו לבושות בצורה מחרידה ולא מתאימה לאופי המקום. אבל היה כיף להזכר בימים האלה שהיינו הולכים כולם לפאב. חן

חחחחחחחחחחחחחח.......יפה יפה ו.....

חחח...תמיד יש את אלה שלא קשורים לחחים.... חחח...."אתן פרקיות"?what the fuck? איפה השכל פה ????? הניטים,וואייי...אני מתה על כל הצמידים האלה :) חחחח

LiA n

New member
את מזכירה בתמונה הזאת קצת את...

קלי אוסבורן

O Boy

New member
לא רק בתמונה הזו ../images/Emo3.gif

כבר אמרנו לך שאת ממש דומה לקלי, לא?

חחח... די.. מסכנה...

היא לא דומה לקלי... קלי אוסבורן היא סתם פקאצה וונאבי מסכנה, שהגיעה לאן שהיא היום רק בגלל אבא שלה... ככה אף אחד לא היה שם עלייה בשיט כי היא מטוטמטת...

שמייח שנהנת..

ו..תמונה מגניבה
אגב - זה ידוע שפרחות הם עם טיפש..

למעלה