כנסו

ShiraTheBomb1

New member
כנסו

טוב אז יש לי שאלהה.. אפשר לקרוע את קרום הבתולין על ידי אוננות??? ואיך אני אמורה לדעת אם אני עדיין בתולה ושומדבר לא נקרע שם!???

tokit

New member
לדעתי אוננות עם האצבע

לא קורעת את קרום הבתולין. ויברטור באורך 25 ס"מ בהחלט יקרע אותו.. איך תדעי?? אולי רופא נשים יוכל לומר לך..

קרום הבתולין - מידע שימושי../images/Emo70.gif

קרום הבתולין: רקמה המצויה בפתח הנרתיק ובד"כ בעלת נקב אחד או יותר. קיימות צורות שונות של קרום בתולין, רובן מאפשרות החדרת טמפון. החדרת גוף גדול יותר דרך קרום הבתולין, כגון פין בזקפה (לפעמים אף אצבע), בד"כ גורמת לקריעת הקרום, לדימום ולאי נוחות או לכאב. ברם, יש לציין שנשים אחדות נולדות ללא קרום בתולין, וקרומי בתולין אחדים הנם גמישים דיים, כך שאינם נקרעים ולא מופיע דימום ו/או כאבים בעת חדירת הפין לראשונה לתוך הנרתיק או אצבע וודאי שטמפון. אי לכך, נוכחות או העדר קרום בתולין אינם יכולים לשמש הוכחה לבתוליה של האישה. לסיכום מדובר לרוב ברקמה עדינה ודקה מאוד. אגב, את יכולה לקנות את הספר "לעצמך - מיניות האישה" של לוני בארבך, שם תוכלי להשכיל וללמוד עוד על מיניותך וגופך. מקווה שזה עונה על השאלה

tokit

New member
תלוי באורך האצבע..

שלי קצרות יחסית ואין סיכוי שהיו מגיעות כל כך עמוק..

מצד שני...

את לא מאוננת בכלל כך שאף לו היה סיכוי לא היה סיכוי - Ya?

tokit

New member
בגיל 16 אוננתי איזה פעם אחת..

ואז עדיין הייתי בתולה..

tokit

New member
היות ונשארה לי מזה כזו טראומה

הרי שאני זוכרת..

כן, אפשר לקרוע באוננות!

1. אני יכול לבדוק ואתן לך תשובה (אגב התשובה במקום) 2. ניתן לתקוע ירק מוארך ובריא או דלידו ואז יירד דם ומעט ייכאב,זה סימן שהייתבתולה

אצא לי

New member
היכנסי שירה

שלום שירה, קרום בתולין הוא מין פיסת עור דקה מאוד הנמצאת בכניסה לנרתיק, אך כמו לכל איבר בגוף ישנו קרום בתולין חזק ויש קרום בתולין דק. את קרום הבתולין ניתן לקרוע באוננות עם היד, עם האצבע עם חפץ מסויים כגון ויברטור או סוג מאורך של ירק כגון מלפפון או קישוא- כל אחת וטעמה היא. איך תדעי אם הקרום נקרע? יש מספר דרכים: הדרך הנפוצה היא דם שיתחיל לרדת, דרך נוספת היא כאב מסויים שאת עלולה לחוש. מצד שני, את לא חייבת להרגיש כלום שכן, יכול להיות שהקרום נקרע מעצמו מכיוון שהיה דק. (נקרע מעצמו לדוגמה כאשר רכבת על סוס) אך יש דבר אחד שכל אחת חשה והוא הניגוד בכניסה לנרתיק, ניגוד אומנם קל אך בהחלט מורגש שלאחריו תוכלי להכניס את קצה אצבעך לנרתיק, ומאוחר יותר כאשר הוא התרחב על ידי קיום יחסי מין או החדרת אצבעות, גם את שאר המרווח בין פתח הנרתיק לסופו. בהצלחה :)

../images/Emo45.gifאינפורמטיבי אך לא מדוייק

ישנן סיבות רבות להתנגדות לחדירה וחלקן נעוצות בהתכווצות של שרירי פתח הנרתיק למשל כאשר בחורה סובלת מ"וגיניסמוס". לא כולן מדממות בעת קריעת קרום הבתולין וכפי שכבר כתבתי בשירשור יש נשים שנולדות ללא קרום בתולין כלל! בקיצור ולעניין - בתולין זה יותר מצב מוחי מאשר מצב פיזיולוגי. כל אחת מרגישה את זה באופן המיוחד לה.

למעלה