כנסו

Galadriel 3000

New member
הוא אמור

לצאת עוד מאה ומשהו ימים... לפי מה שהבנתי (באורלנדומולטימדיה אפשר להוריד כאלה של ספירה לאחור) עכשיו לפי מה שהבנתי הוא משחק שם חלבן, שמגלים אותו, והוא הופך למתאגרף, נכון? זה חירפן את מורנוש לגמרי... נ.ב חיח... אני מטומטמת.. שכחתי להגיד ששם הסרט הסרט הוא the calcium kid.

פרפר15

New member
כן אני יודעת ../images/Emo51.gif |רבה|

את שם הסרט איפה אפשר להוריד את הספירה לאחור אהה ומתי יוצא נד קלי בישראל

Galadriel 3000

New member
אני לא יודעת

... אני לא בטוחה שכל כך עזרתי כי אחרי הכל הספירה לאחור היא לארה"ב... הנה פה אפשר להוריד את כפתורי הספירה לאחור (לארה"ב... לצערנו) של שיבת המלך, נד קלי והקלציום קיד... (קישור מצורף) ועכשיו אם לא אכפת לכם אני עושה נסיון קטן ונחמד: <table border=0 cellpadding=0 cellspacing=0><tr> <td background="c_rotk10.jpg" width=150 height=100 align=center valign=bottom><font face=verdana, arial size=2 color="#ffffff"> <SCRIPT LANGUAGE = "JavaScript"> var now = new Date(); // set this value to the countdown date. var then = new Date("December 18, 2003"); var gap = then.getTime() - now.getTime(); gap = Math.floor(gap / (1000 * 60 * 60 * 24)); document.write(gap); </SCRIPT> days till ROTK</td></tr></table> נקווה שזה יעבוד, אחרת הרבה אנשים יסבלו מאוד...

Galadriel 3000

New member
הו... זה לא עבד...

פחחח... מילא... במקרה הכי גרוע אפשר כל פעם ללכת לשם ולראות כמה ימים נשארו...

למעלה