כנסו...

rotemosh101

New member
כנסו...

שמעתי אצל חברה שלי שירים של לד זפלין ממש אהבתי :) עכשו אני שואלת איזה דיסק הכי מומלץ לי לקנות קודם .... עם איזה דיסק כדאי לי להתחיל ?

השני...

העטיפה שלו בצבע חום... זה הדיסק הראשון שלהם ששמעתי! והתמכרות נעימה!

Gio inc

New member
לחלוטין לא.

הדיסק השני זה הדיסק הראשון לצערי ששמעתי שלהם, ולא אהבתי אותם בגלל זה שנתיים, עד ששמעתי את הרביעי, וממנו המשכתי לראשון, ורק אז התחלתי לחבב את השני.

the sofa city

New member
אממ

השני... הוא דיי טוב... :) אני שמעתי קודם אותו, ואחר כך את הרביעי ועכשיו את השלישי... הבא לא יודעת מה יהיה יש פה הרבה... :)

Miss CB

New member
לדעתי IV...

פשוט כי זה קל כזה לא יודעת
זה לא גורע מהאיכות חס וחליל-צד; אבל השירים קלילים יחסית וקל יותר להתחבר אליהם. או, אם לסכם במילה אחת - סטרוואי.

OzzzzzY

New member
לפי דעתי...(ולפי דעת רבים...)

השני והרביעי הם הכי מומלצים בתור התחלה...

novemberain

New member
../images/Emo91.gif לדעתי,

כשלא ממש מכירים להקה ורוצים להכיר, תמיד טוב להתחיל מאוסף שלה ומשם להגיע לאלבומים. אני יכולה להמליץ לך על האוסף שלהם, אוסף כפול, שנקרא the very best of led zeppelin הוא מחולק לשני דיסקים, האחד הוא של הימים המוקדמים, השני של הימים המאחורים.

mEaS

New member
אני חושב...

שהכי כדאי להתחיל עם האוסף HOW THE WEST WAS WON. אחד האוספים הטובים שלהם לדעתי. קצת יקר אבל שווה.

ביטלמן

New member
אלבום הזה לדעתי הכי לא מתאים

לדעתי צריך להתחיל עם אלבומים מקוריים לא אלבומי הופעות אני ממליץ על לד זפלין 4

ביטלמן

New member
כך למשל את dazed and confused

אחד שמתחיל עם לד זפ צריך לשמוע את הגירסה של ה25 דקות?!?! לדעתי הכי טוב להתחיל עם אלבום מקורי עם הגירסה המקורית של השיר!

RuStY RaStA

New member
../images/Emo45.gif

ות'אמת כבר דיסקסנו על זה הרבה עם עוברים ושבים.... כזכור לי המסקנה הסופית שהגענו אליה היא שצריך להתחיל לפי סדר האלבומים. או שאפשר לחפש בדפי הפורום כל מני המלצות...

למעלה