כנסו...

ביקורת בונה:

צירוף המילים:"המורדים-בדרך שלנו", מופיע כ-30,000 פעם בכל חור. זה מעצבן, וגורם לחוש כי המורדים אינם בדרך שלנו, כי אם כנעץ בברך שלנו. כלומר:"המורדים-בברך שלנו" חייב להפסק, הוא עלוקתי. קיים ריבוי תמונות של קמילה, הלווווווו, בא לי להותיר את העדפותי הגסטרונומיות בתוך קיבתי, ולא לפלוט אותן החוצה. והתמונה בצד, של לוחן בפוזת דוגמנות שנראית כמו עצירות, מיותרת וגורמת לעמוד להיות: 1.עמוס מדיי 2.החיצים בצידי העמוד מעצבנים (בגלל התמונה, כמובן) 3.זה במילא מכוער, תזכור תמיד שבשיווק לא מראים את הפגמים של המוצר
הורדות השירים (אלה שכבר עובדות) בלתי-חוקיות בעליל, אתה עובר על זכויות היוצרים, מומלץ להוריד לפני שתכנס לכלא. עמודי התמונות נסבלים יחסית, אפילו חביבים כי עיצבת אותם בצורה פרקטית ופחות קרצייתית מרוב האתרים שאני מכירה. מה שכן, הלוגו הענק של האתר מעצבן, ושוב הופך את סיסמת "המורדים-בדרך שלנו", ל"המורדים-בברך שלנו, גורמים לדלקת פרקים" וחבל! המשך בנייה מהנה, בהצלחה עם האתר (ה100מם!!!!!!11) , ושתהיה בריא

נ"ש- סתם מקרה נחמד שהיה לי לפני כמה

ימים: שהייתי במשמרות זהב (פיכסההההההה) אז ראיתי מכונית אחת שישבה שמה אישה שחוץ מהשיער שלה הייתה בדיוק כמו צביקה פיקקקקקקק בפרצוף בהכלל זה היה קורע כל כךךך התחלתי להתפקע והאישה והחברה שהייתה איתי שמה (ואלה שמאחורי ובמעברים האחרים) לא קולטות וכולן הסתכלו עלי ולא הבינו קיצקץ זה קורע

שיש לכיתות ו' שהם צריכים לעמוד במעב

במעברים ליד בצפר ולהעביר את הילדים והמורים שבאים כי יש הרבה תנועה...קיצר נקרעתי

סתם כי גם בבצפר הקודם שלי

(היסודי) אז היה לנו משמרות זהב.. חשבתי שרק אצלינו זה היה..

aviv lo 506

New member
לפחות יש לה ורידים

ואל תשגעי אותי אמרתי משוגעת לא כ'קללה אז יאללה לכי לפורום את יודעת איזה ותרשמי שם ת'בעיות שלך ולא פה

אז כמחמאה?

סתם, אם לא הבנתי את זה כמו שהתכוונת (והתכוונת ב"משוגעת" לבן אדם שפוי ונורמלי מן המניין) אז סליחה. ולא הבנתי את הקטע של הורידים, גם לי יש כדרך אגב..

aviv lo 506

New member
קראתי ת'הודעה שרשמת בפורום בעיות בכ

ושם רשמת את זה ש אני יודע מה

למעלה