כנסו

כנסו

יש כאן סקר! תצביעו! אני גם משתתף בסקר בקטגוריית השחקן בישראלי בטוב ביותר! תצביעו!

kfm

New member
../images/Emo32.gifלכל מי שלומד בבצפר

ומסיים תשנה היום, שיהיה לו יום הכי טוב שיש ומזלטוב לחופש הגדול!!!!!

greeneye

New member
../images/Emo32.gif פלוס תודה!

תודה בוב!
ואי...פאקינג שיט... לא הצלחתי להרדם. אז התחלתי לחשוב על מליוני דברים, וגם על מה שבא לי לחלום עליו. אז..אמרתי לעצמי, ככה בלב, בא לי לחלום על קיציס ופרידמן. טוב, אז...לצערי טל לא היה שם...אבל איל כן.. גאד...ודיברתי איתו, ואחרכך בהלכתי לפורום וכתבתי שם, בחלום... כמה הזוי...

Yuvalenko

New member
טוב אם כבר מדברים על חלומות...

(לא חלומות בהקיציס..) חלמתי הלילה חלומות מוזרים ביותר, בלי שאני ארצה אגב.. אחד האחרונים היה שנסעתי באוטו שלי כמו משוגע כדי להספיק לברוח ממשו שאין לי מושג מהו, והתחיל גשם שוטף, וכמעט החלקתי ברכב, ואז פתאום הייתי בלי הרכב, וניסיתי לטפס בגשם השוטף על הר , או יותר נכון מדרון אנכי לחלוטין, שעשוי מחומר גידי מתפורר לגמרי. כמעט נפלתי, אבל בסוף הצלחתי לעלות עד למעלה, ואז עשיתי משו מוזר - חיברתי שתי מקלות איכשהו באוויר כזה, מעל הפסגה של ההר, ועמדתי עליהם כזה עם הידיים. נשענתי רק עליהם. באוויר. ואז אני שומע מאיזה ק"מ למטה מישו מציג את.. טל פרידמן... כאילו הוא אמור להיכנס או משו. אז אמרתי "אייייה" (
) ואנשים התחילו לצחוק למטה... יש עוד מלא. אבל אני חושב שהבנתם את הרעיון הכללי. שאני פסיכי.

kfm

New member
יובל יא מוזר כבר אמרתי לך אלף פעם

שלא סתם כתוב על הנוזל כלים "לא למאכל"!!

greeneye

New member
גבירותי ורבותי....

יובל עשה טעות לשונית. "שתי מקלות"!?!? עוד מעט תגיד לי שני בנות. שני מקלות. מקל אחד, מקל זה זכר.

Yuvalenko

New member
לא לא, דיברתי על מקלות ממין נקבה..

רזות כאלה... עם שיער ארוך וגוף חטוב.. לא המקלות הג'באריות המסוקסות שנוגעים בהם ונדקרים משבבים חתוכים.

mati88

New member
אם כבר,

אז תודה גם שאין דבר כזה חומר גי*ד*י, או לפחות שלא התכוונת לזה, וגם שאין דבר כזה להחליק ברכב. יש להחליק בתוך הרכב, יש שהרכב מחליק ועוד מליוני צירופים, אבל להחליק ברכב?! צוק צוק צוק... תודה גם שאני ניצחתי

Yuvalenko

New member
קודם כל,

כתבתי הכל בחושך, איך שקמתי, מתוך שינה. בשביל הקלדה עיוורת, במצב של חצי שינה, אני חושב שזה די מכובד מה שיצא לי. דבר שני - להחליק ברכב = הרכב מחליק, אני משתמש ברכב. חוקי לחלוטין ומאושר ע"י האקדמיה.

לוּבּה

New member
אתה לא מעריך דברים:p

אתה לפחות יכול לישון. אני הייתי טיפשה בשמש וכולי שרופה ואני לא יכולה לישון:[

mati88

New member
תודה../images/Emo70.gif

חופש נעים לכולם ושנהייה בריאים

kfm

New member
^$@^&@!%$!#

אופ אני כ====כ====ה מפגרת..צילמתי בוידאו את כוווולם היום, כי זאת בערך הפעם האחרונה שאני רואה אותם אחרי 9 שנים....ואז בטעות מחקתי הכללללל!!!!!!!!!#%^!^!&$ שמישו יתן לי כאפה, אבל ממש חזקה

פIלי

New member
פלאק! ../images/Emo45.gif

אל תדאגי, זה לא שהשכבה שלך היא מציאה גדולה..

למעלה