כנסו!

MolsBolsRules

New member
כנסו!

התחרות היתפקששה לי לגמרי אז בואו ננסה מהתחלה. השאלה היא כתבו את שמם המלא של כל חברי הלהקה ואת שם ההורים שלהם. אני חוזרת ואומרת לא לשלוח לפה! לא לשרשר להודעה הזאת! שלחו לי או מסר או אימייל לכתובת הבאה [email protected] אלה ששולחות אימייל שירשמו את הכינויי שלהן בפורום. מחר תיהיה עוד שאלה וביום שלישי עוד אחת וביום רביעי שליחת הפרס.

13 u S t 3 D

New member
הנה

James Elliot Bourne ההורים-פיטר ומריה [בורן כמובן] Charlie Robert Simpson ההורים-מייק וטיסה או טסה [אני לא קוראת טוב באנגלית][סימפסון משום מה] Matthew James Willis ההורים-קווין ולינדה [וויליס חחח]

13 u S t 3 D

New member
השמות הורים באנגלית..-

של מאטי-matt james willis Kevin(Dad) Linda(Mum) של צארלי-charlie robert simpson Mike (Dad) Tessa (Mum) של גיימס- james Elliot Bourne Peter(Dad) Maria(Mum)

MolsBolsRules

New member
אתם עושים את זה בכוונה?

טוב בננות זה לא הולך התחרות רישמית בוטלה

13 u S t 3 D

New member
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

למה בגלל שרשמתי הודעה פה???????.... סליחה אני כ"כ רוצה לזכות ולא משתי לב רק קראתי את השאלה ומהר עניתי!!... אל תהרסי לכול הפורום בגלללייי!!!

MolsBolsRules

New member
זה לא רק בגללך ממש לא

םשוט לא הולך ואני אוטוטו בטורקיה אז אני יעשה את זה אחרי כן כי לא יהיה לי זמן לשלוח

blink me1

New member
חחחחחח דוגרי לא הולך הא!?

כבר תעשי הגרלה..... אמממ אם זה מקובל פה על בנות הפורום..

DesertRose7

New member
בעד..

אני הרסתי אתמול.. קלר היום.. חח.. קלר בזמן האחרון אנחנו עושת הרבה דברים דומים!! חחחחח.. לאב יו אלוויז!

13 u S t 3 D

New member
חחחחחחחחחחחח נכווןן!!

louve you too!

למעלה