כנסו

כנסו

קודם כל הייי לכולם אני חדש עכשיו לסיפור שלי אני ילד די ביישן ומופנם אבל מבפנים אני חמוד והידידות שלי שמכירות אותי וגם חברים יודעים שאני אחלה חבר ועוזר בהכל... הבעיה שתמיד נחשבתי לאחד כזה "לא מקובל" שהולך עם ילדים טיפה יותר "מקובלים" עד שהגענו לחטיבה והתחיל הבלאגן "חברים שלי" התחברו עם ילד אחד מתלהב שהיה בעצם כמו מנהיג כזה שאמר מה לעשות ומי בא ומתי והתחילו לאט לאט פחות להתקשר פחות לדבר ובגלל זה רבתי איתם ולא מדבר כמעט עם כולם עד היום.. עכשיו הגעתי למצב שיש לי אולי 2 חברים טובים ו2 ידידות טובות וזהו בעולם הזה ואני יודע שאני ילד נחמד וזה הורג אותי אני לא יודע איך למצוא עוד חברים, אני נראה די טוב לא כוסון אבל בסדר וכולם אומרים לי את זה.... אני בן 14 וחצי עולה לט'... טוב זה הסיפור תגיבו מה שבראש.... לילה טוב

קודם כל ברוך הבא../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif../images/Emo42.gif

אני הדס
ואני אשמח לעזור לך בכל בעיה
נתחיל מזאת..... יש לי כמה דברים להגיד לך: 1.אם ה(כביכול)חברים שלך עזבו אותך בשביל סתם מתלהב אז כנראה שהם לא חברים שלך ואין מה לעשות בקשר לזה כי זה פשוט ככה,ומניסיון אני אומרת לך-אל תרדוף אחריהם
הם יחשבו שאתה פארש שלהם
2.שני חברים וידידות טובים זה מספיק ובהחלט עדיף על 10 חברים בוגדים... 3.אם אתה רוצה למצוא חדשים ואתה בטוח שאתה באמת צריך-תנסה לארגן,ליזום כל מיני מפגשים וזה בטוח יעזור לך לפגוש אנשים חדשים
אז שוב-וולקאם ו

שלום שלום

את נשמעת ילדה נחמדה ותודה על התגובה... 1 את צודקת אני הייתי דפוק שחשבתי שהם חברים אבל מה לעשות ככה יצא ואני לא רוצה לרדוף אחריהם כי הם ילדים מניאקים ואני מעדיף להיות לבד מלהיות חבר שלהם... 2 לא זה לא מספיק תאמיני לי נגיד אני רוצה לצאת אין כמעט עם מי אני כבר בקושי יוצא.... 3 תאמיני לי זה לא פשוט ליזום מפגשים כי אין עם מי אני מחפש איך להתחבר אבל הרוב ב"חבורות" וזה קשה ועכשיו אני כאילו נשארתי לבד..

rock lee

New member
מה החיפזון??

תיזרום, תמצא חברים חדשים, תחשוב קצת. נ.ב אתה כמוני, גם אני בן 14 וחצי ועולה לכיתה ט' חעח!

WoLfN

New member
מכיר את ההרגשה...

למרות שאצלי זה סיפור קצת שונה- לא משנה. זה התחיל בחטיבה או שעוד ביסודי רבתם? כי אם ככה, אז היה כדאי לך להתחבר עם אנשים חדשים, שאתה לא מכיר... לי זה עבד. וכמו שהדס אמרה, שים
על כולם. אם זה מה שהם עשו לך- אז הם ממש לא חברים. אם קראת פה כמה הודעות, אתה בטח יודע שאנחנו [=אנשי הפורום] הגענו למסקנה שבחטיבה כל אחד צריך להיות מה שהוא, ולא להתאים את עצמו לאחרים. תהיה גם אתה ככה, וזה יעבוד. בהצלחה!

למעלה