כנסו...

YONILA

New member
יששש אני שמח!!! זה יעשה לו טוב בלב

אבל שירי אהבה יפסקו נראה לי בדיסק השלישי נשמע שירים מגוונים אחרים ולא חייב להיות על אהבה

חחח למה עצובה מותק?

אם הוא שמח זה הכי חוב, לא?

Fozzie

New member
../images/Emo80.gifלדעתי זה דווקא ממש נחמד

מותר לדעת מאיפה הגיע אילייך הידיעה?

יא.....באמת?

איפה שמעתן או קראתן שהוא חזר לחברה שלו? אני מאחלת להם שיהיו מאושרים.

תכנסו למעלה...

לגלריית תמונות תחפשו שם באירועים שלפני כמה ימים אני לא זוכרת איזה אירוע זה היה...ויש שם תמונה שלו ושל חברה שלו קוראים לה מורן..

Fozzie

New member
../images/Emo80.gifיקירתי...

התמונות הללו (אם את מדברת על התמונות כאן בפורום) הועלו כשהפורום נפתח וצולמו הרבה לפני....

לא ניראה לי

התמונות הם חדשות ... זה היה מיום נישואים של אחת שירה ניראה לי ...וכתוב למטה עידן רייכל חזר לחברתו מורן משהו כזה...תסתכלי בגלריית תמונות

parpar219

New member
נכון

זה נכון הם חזרו להיות יחד והיה על זה גם ידיעה במעריב איזה יופי!! היא גם עברה לגור אצלו שיתחתנו! אני מאחלת לו רק אושר!!!! מותק אל תהיי עצובה! גם אני מתה עליו אבל בואי נחשוב בהגיון...לנו אין מצב ..חחחח..אז יאללה שיהייה מאושר!!! מורן תשמרי בשבילנו על הבונבון!! חג שבועות שמח!!

Fozzie

New member
../images/Emo80.gifזה הדבר היחידי

שהצלחתי למצוא (מחיפוש קל בגוגל)...אבל אין לי מושג על מה היא בדיוק מדברת.. איזו גלחריה ואיזו תמונה?

Fozzie

New member
../images/Emo80.gifעל איזו גלריה את מדברת?

אני לא רואה שום תמונה שכזאת בגלריה של הפורום.. כדאי שתיהי קצת יותר ספציפית מזה...

פנינית...

התמונה שבגלריה של הפורום, היא לא מעכשיו. ובאירוח של עידן בתפוז, עידן אמר שאין לו חברה.

תקשיבו..

אני לא מצליחה לשלוח קישור...בפורום למעלה יש גלריית תמונות תלחצו שם תחפשו באירועים הקרובים ..ותראו תמונה של עידן רייכל ושל חברה שלו :(

כנסו...

זה בגלריית תמונות למעלה בפורום... ו...תחפשו ברשימה של האירועים פתיחה של חוף...ובצד תמונה של עידן וחברה שלו...אבל התמונה קשורה לחגיגת יום הנישואין של טלי אורן שחגגה שנתיים של נישואין

Fozzie

New member
../images/Emo80.gifאני התייאשתי

אני לא יודעת על מה את סחה.. אני לא רואה שום אירועים שכאלה ואני בספק אם את מדברת על הפורום הזה ספציפית, ואם כן אז אנחנו רואות תמונות שונות לחלוטין...כי אני לא רואה שום אירועים בגלריה מה גם שבלוח אירועים לא כתוב שום דבר שכזה.

Fozzie

New member
../images/Emo80.gifוהיינו אמורים לנחש

שזה מהאתר של E כי...? עכשיו הכל ברור...שיבושם לשניהם!

YONILA

New member
רשמי: עידן רייכל חזר לחברתו מורן!!

כולם יכולים להאמין... מורן ועידן יחד.

למעלה