כנסו

eedocsil

New member
כנסו

בנוגע לברית הזאות מי הכי חזקים אני מציע לכם להירגע אתם לא יכולים לחשוב נכון שאתם חזקים מאודד !!!!!!!!!!! אבל אתם שחצנים וכדי להיצטרף הבנתי למה הם רוצים את כול הפרטים ככה שאם אתה מסתכסך אם מישהוא ופורש אם ינקמו אבל אני נשבע ואני מאמין ששיש עוד כמוני שלא סובלים אותם בגלל הדברים שהם עושים גם אם זה יקח לי שנים אני יהיה ב 10 הראשונה

590V ISRAEL

New member
שלום ידידי

כאשר אתה מצטרף לכל ברית לא משנה איזה , כל הפרטים שלך מופיעים מידית לכל חברי הברית בקישור באתר של גינדיס זה מידע פתוח לכולם !!! כמו כן אתה יכול ללחוץ על מידע לכל מדינה ולראות את כל הפרטים על מדינה זו כולל באיזה ברית היא. כולם מוזמנים לברית כולל אותך. אין שום הגבלות אין שום תנאים. (לגבי לרשום פרטים: מה לא ברור? הכניסה לפורום לא קשורה למשחק, לכן כדי שלא יווצר מצב שמישהו שנמצא בברית אחרת יכנס לפורום אז הוא צריך לרשום מה שם מדינה כדי לראות אם הוא שייך לברית שלנו , מאוד פשוט מאוד קל). בהצלחה במשחק.

meetAmeet

New member
כן, מי זה?

אף אחד פה לא משתחצן, תקרא את ההודעות ותראה שלא אנחנו הצענו את הרעיון של מלחמת עולם.

590V ISRAEL

New member
ההצעה היתה כולם מוזמנים !!!!

ההתכתבות פה הלכה לכיוון לא ברור. בפורום תמיד נרשמה אותה הודעה: כולם מוזמנים להצטרף. קצת קשה להבין איך אפשר להבין זאת אחרת.

2bis

New member
השאה היא

האם כולם באמת מוזמנים? גם כאלה שתקפתם אותם?(אני לא רוצה להצטרף אני מנהל ברית משלי) אבל סתם שאלה

590V ISRAEL

New member
תתפלא אבל כן !!! :)

אני אגיד לך דבר נוסף: יש חברים בברית שעשו עלי התקפה של 3 מדינות יחד !!! וכרגע הם בין המדינות החזקות בברית.

590V ISRAEL

New member
לא כה"נ , בטוח :)

הכי חשוב זה התוצאה הסופית. והיא: הברית הכי חזקה !!!

למעלה