כנסו...

כנסו...

אני בת 14 גובה 1.65 משקל 60 זה התפריט שלי בוקר: חביתה מ2 ביצים+גביע קוטג' 9%+4 פרוסות לחם רגיל..לא קל!! ביניים: 2 שזיפים ו2 אפרסקים צהריים: 2 חזה עוף בינוניים+2 וחצי כוסות ספגטי ברוטב שמנת ופטריות+כוס תפוחי אדמה ביניים: 2 מילקי קל ערב: 2 משולשי פיצה עם סלט יווני או 3 כוסות צ'יפס עם 2 נקנקיות ארוחת לילה: סנדוויץ מלחם רגיל+חומוס+מלפפון חמוץ זה מה שאני אוכלת כל יום? האם זה נכון והאם אני ירזה? והאם זה מכיל את כל אבות הזמון? יש לומר שאני רשומה למכון כושר והולכת פעם בשבוע

חחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגת אותי

רגע זה שאלה אמיתית או בצחוק?? חחחחחחחחחחחחחחח את תשמיני אם זה המ שאת אכולת ומהר מאוד המזון שאת אוכלת מכיל המון קלוריות לא בריאות במיוחד אני מציאה להחליף את הפסטה עם השמנת באורז או פסטה רגילה ואת משולשי הפיצה להחליף לסלט עם ביצה קשה או משהו יותר קל שמכיל פחות קלוריות ואת הלחם הרגיל לחחליף לרגיל.. בהצלחה וד"א לא 4 פירות ביום 2 לדעתי

אשמח לקבל תגובה..

אשמח לקבל תגובה ממשיהור ציני ואל ממישהו ציני ומלגלג כמוך.. התגובה שלך היתה ממש ממש לא לעניין ואני לא לוקחת שום דבר ממה שאמרת לתשומת ליבי בגלל היחס המזלזל שלך!! צורה לך!!!

newKiticat

New member
לפני שאת נלחצת מבולית

ואולי הנימה שלה הייתה מזלזלת- אבל יש פואנטה בדבריה. מעבר לתכולת הקלוריות הגבוהה (שהיא לבד, לא בהכרח תגרום להשמנה בגילך), התפריט שלך מוצף בשומן ובפרט שומן רווי. אני מאמינה שאת מודעת לחסרונותיו של השומן הרווי, כן? הצעות? אם לאכול 4 פירות עושה לך טוב- בכיף. אני מכירה אנשים שאוכלים אפילו 6. אגב, ההמלצה היא ל3-4 פירות ביום. רק חלקי אותם באופן שווה לאורך היום. 4 פירות בבת אחת זה עדיין המון. ביצים- את אוכלת כל יום 2 ביצים? זה מטורף. זה כל כך יזיק לך! ההמלצה היא ל2-3 ביצים בשבוע! להוריד ומהר. זה מעלה את הכולסטרול ועוד כמה דברים לא נחמדים. אני מאמינה שמעבר לתכולת הקלוריות מעניין אותך גם התזונה עצמה. לא? 2 מילקי ביום? אחד לא מספיק? דברים שיש לשים לב אליהם- יש לך הרבה מאכלים בתפריט, שבד.כ מומלץ לאכול אחת לשבוע- כמו הספגטי בשמנת, צ'יפס, פיצה וכו'. מה אם להוסיף יותר ירקות? אפילו סתם פרוסים כאלה לצד האוכל? בסופו של דבר- יש לך תפריט עם הרבה בעיות. ארוחת הבוקר לבדה היא כ700 קלוריות. אני מציעה פגישה עם דיאטנית שתסדר לך את התפריט. כן ראוי לשבח- חלוקת הארוחות (5-6 ארוחות ביום).

dinaaaa

New member
אמממ

מתפריט כזה את רק תשמיני ותשמיני
יש לך הרבה מאוד קלוריות בתפריט, יש לך יותר מדי פחמימות [וזו נחשבת לקבוצה מסוכנת] - כמו למשל 2.5 כוסות ספגטי, תפוח אדמה, צ'יפס, לחם. יותר מדי פחמימות!!!
חוצמזה, מי אוכל לארוחת ערב משולשי פיצה עם צ'יפס ונקניקיות?? ארוחת הערב צריכה להיות יחסית קטנה לשאר הארוחות, לא טוב לאכול יותר מדי בלילה. לא רק בשיבל הדיאטה, גם בשביל ההרגשה לפני שהולכים לישון. התפריט שרשמת נראה לי יותר בשביל בחורה ששוקלת 20 ורוצה להעלות איזה 80 קילו. רק במקרה הזה זה יעבוד.

אוקיי..

אני רגילה לתפריט הזה כבר המון זמן..פשוט אני אוכלת המון כי אני נורא רעבה כל הזמן..ולא אוכלת כל דבר..פשוט בבית שלנו זה קבוע בערב או שמזמינים פיצה או שאמא מכינה צ'יפס ונקניקיות... אבל אתמול בלילה שיניתי עם אמא את התפריט ומקווה שיהיה טוב... למרות שהיא המעיטה לי נורא באוכל.. אני לא רוצה ירידה ענקית...רק לשקול 55 על גובה 1.65 ויהיה מצויין. תאחלי לי בהצלחה והנה התפריט המשודרג שאני ואימי הכנו לי... בוקר: חצי כוס ברנפלקס+חצי כוס חלב 1% ביניים: מלפפון צהריים: חזה עוף קטנטנן וחצי כוס אורז ביניים: מלפפון ערב:ביצה קשה עם סלט ופרוסת לחם קל מקווה שהתפריט הזה הוא יותר טוב! תאחלו לי בהצלחה ותודה על התגובות

בואי נעשה סולחה כנסי =)

אני באמת מצטערת אם לגלגתי פשוט התפריט לא רנאה הגיוני בכגל מקרה אל תאכלי םיצה צ'יפס ובמקום פסטה בשמנת את יכולה לאכול פסטה רגילה או בעגבניות.... וחלק את הפירות לשעות יום שונות ולא במכה אחת... תוסיפי המון המון גבינות ירקות שאלה דברים מזינים טעימים ולא משמינים וככה תאכלי אותם במקום פיצה לחם ודברים שכתבת לא מתכוונת שהירקות יחליפו לגמרי את מקום הפחמימות... ציינת שאת רעבה המון המון כל הזמן סבבה את בנאדם תאלכי הרבה ירקות פירות גבינות אוכל לא כ"כ משמין שישבייע אותך וכך תוכלי לאכול מעט פיצות אורז פסטה שאלה הדברים המשמינים בהצלחה.. וסליחה שוב

אין לך כל כך על מה לבקש סליחה..

זה בסדר, התפריט נראה לך לא הגיוני..אבל זה התפריט שלי וזה מה שאני אוכלת..כנראה זה היה נראה לך לא הגיוני כי את בטח אוכלת תפריט שונה לחלוטין משלי..השאלה ששאלתי בהודעה שכתבתי את התפריט היתה רצינית ואת הגבת בצורה שלא ציפיתי לה..לא עשית משהו רע חלילה,פשוט יכולת לכתוב את הדברים בצורה אחרת..זה פגע בי כי חשבתי שכתבתי משהו שהוא יוצא דופן לחלוטין.. לא משנה נעזוב את זה.. סלחתי

newKiticat

New member
מעט מדי בשביל בחורה צומחת בגילך

ובטח שמעט מדי- אם התפריט הקודם שפירטת כבר רגיל אצלך. את תפגעי בחילוף החומרים שלך- וחבל. כי יום אחד את תצטערי על זה. אני לא הייתי בעד הפחתת הקלוריות- אלא שאיבתם ממקומות בריאים יותר ופחות שומנים. דגש על ספורט, ואכילה נכונה- יותר מדגש על סך הקלויות שלא אומרות כלום.

dinaaaa

New member
חמודה.....

התפריט דל מדי. אין בו מספיק אוכל. למה שלא תלכי לדיאטנית וזהו? לכי אל מישהי מקצועית שתבנה לך תפריט שתוכלי גם להנות ממנו, גם לרדת, וגם לשמור על הבריאות שלך.

לא אוהבת דיאטניות

לא אוהבת שמתערבים לי במה שאני מכניסה לפה ושאומרים לי איזה מאכלים לאכול לא מסתדרת עם זה מעדיפה לאכול כמו שאני חושבת לנכון בלי כל מיני דיאטניות שאומרות לי מה להכניס לפה באיזה שעה איפה ומתי...

crazy bitch17

New member
התפריט הראשון לא משהו....

אבל אם זה מה שאת רגילה לאכול אז תורידי בהדרגתיות את מספר הקלוריות כדי שחילוף החומרים שלך לא יפגע...התפריט השני שלך בהחלט יותר טוב אבל לפי דעתי תוסיפי לו עוד מעט קלוריות ואם זה משביע אותך אז סבבה...

k1235

New member
לדעתי...

את אוכלת מלא אני בת 14 וחצי אוכלת פחות בהרבה וחושבת שאני צריכה להוריד דברים מהתפריט לדעתי תורידי את המעדנים פיצות ואת הלחם תאכלי קל

למעלה