כנסו!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bios

New member
מה, באמת? החמאס שונאים אותנו?

איזה סקופ! אבל אנחנו לא עושים את ההתנתקות בשביל החמאס, אלא בגלל שזה מה שטוב למדינה שלנו ולשמירת הרוב היהודי שבה.

ועכשיו, לתוצאות ההתנתקות:

קודם כל, אני מאמינה שאני לא מחדשת לך החמאס אומר את זה בדיוק כמו שהוא התבטא משך כל השנים. להבדיל משאר הפעמים, הפעם אנחנו, אחרי שפנינו את ההתנחלויות הכבושות, ואחרי שנפנה את שאר השטחים הכבושים ונשאר לחיות במידנתנו הצנועה והמיוחדת, נתגונן, ונתגונן חזק. הפעם תהיה לנו לגיטימצייה רבה מזו שלהם הפעם העולם יהיה בעדנו, ובצדק הפעם- עשינו צעד נוסף אחד לעבר מיגור הטרור (ובעצם, שניים חאורה ע"י החלת הטרור היהודי). בואו לא נהיה תמימים בכל צד יש את הקיצוניים שלא יסבלו חלוקה או מדינה לשני עמים שני קיצוני המפות מכל צד רואים את מדינתם מגדה לגדה. תפקידנו, הרוב מכאן ומכאן הוא לא לתת לתופעות האלה יד, ולהלחם בטרור ולא בעצמנו.

לי318

New member
הוכחה..

לזה שההתנתקות מעזה זה רק ההתחלה והם לא יישקטו עד שיקבלו את ירושלים ואת כל הארץ(לפי דבריו..צאו מהסרט לא יהיה איתם בחיים שלום-הם רוצחים תכניסו טוב טוב לראש שלכם לפני שיהיה מאוחר מידי ותמצאו את עצמכם ליד הים(כי זה מה שהם רוצים לזרוק אתכם לים!) "שהנסיגה מעזה היא הצעד הראשון בדרך לשחרור מוחלט". "יישום תכנית ההתנתקות מסמל את "תחילת הסוף של ישראל" "ומאוחר יותר כל סנטימטר של השטח". מתי תבינו ??עכשיו זה לא האחת מהמימין שאומרת לכם, זה הם בעצמם...!

למעלה