... כנסו -->

I A m i t I

New member
... כנסו -->

... טוב הפורום כבר הרבה זמן באמת על סף מוות.. יבש מאוד.. אפילו שהחורף כבר הגיע
(לפחות אצלי כבר ירד גשם..). שלא תבינו לא נכון, אני לא מאשים פה אפחד!..חח.. טוב בקיצור, לא מזמן באו לפורום, דנה ( או דנע..=]) (בכינוי Atza, המשינאית.. (מה השם רק?.. =]) ומיכל (mic22).. הם הגיעו עשו קצת שמח.. וטוב שכך.. עכשיו לעניין: הם לא ממש מכירות את נו דאוט לפי מה שהבנתי.. והצעתם לעשות שרשור המלצות.. מה שבסוף עשיתם.. אבל... לא על נוו דאוט! בקיצור.. בואו נתחיל מחדש.. זה יעורר את הפורום. שרשרו לפה את השירים שאתם הכי אוהבים של נוו דאוט! ותנסו לגוון.. מרוב האלבומים!.. נקווה שהפורום יתחיל להתעורר!

dilan angel

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo13.gif../images/Emo110.gif

אני את שלי רשמתי, אסל אני אבחר 5 מועדפים-
New מריטורן אוף סאטרן
Just A Girl מטראג'יק קינגדום
end it on this" "
By The Way מבייקון סטריט קולקשיין
Comforting Lie מריטורן אוף סאטרן ניסיתי לגוון עם האלבומים כמו שבקשת

I A m i t I

New member
.. לפחות את רושמת משהו! (=

אנשים אם הפורום לדעתכם יבש את תתחילו להגיב בלי קמצנות! הפורום כבר שבוע לא זז. אז יאללה!

I A m i t I

New member
תשובה בשבילך..-->

אמממ... לא המלצתי בגלל שאין לי עוד את האוספים הקודמים של נו דאוט, יש לי את האוסף (No Doubt - The Singles 1992-2003) , שאותו קניתי והתאהבתי.... אני מתכנן לקנות לאט לאט אלבומים אחורה ולא בא לי להתחיל להוריד שירים מהאימיול. אני יותר אוהב לשמוע שירים שהם באלבום ולראות את הסגנון שלו והכל. אבל אם את רוצה שאני אמליץ על השירים שאהבתי מהאוסף אז: Just A Girl Bathwater Sunday Morning Spiderwebs Simple Kind Of Life Ex-Girlfriend האמת בהתחלה העתקתי כמעט את כולם.. באמת יש רק איזה מספר קטן של שירים שלא ממש אהבתי. מומלץ לקנות אם אתם מעוניינות להכיר את הלהקה!

dilan angel

New member
../images/Emo9.gif אוסף שווה../images/Emo110.gif

את תראי שאחרי האוסף תרצי לקנות גם את שאר האלבומים של ND

למעלה