כנסו

inbalula7

New member
כנסו

הדוגמניות שתבחר צריכה: א'- להיות פוטוגנית ב'- להיות יפה במציאות ג'- להיות עם יכולת להתראיין ד'- לדעת אנגלית. על כולם אליסיה עונה! מימי, לא יודעת אנגלית, אני בספק שהיא תצא טוב בראיונות. ניראל, פוטוגנית בטרוף, אבל לא נראית טוב במציאות, לא מסוגלת להתראיין, ואפשר לפקפק על האנגלית שלה. אליסיה טובה בהכל! ולכן היא הפייבוריטית שלי, מתחילת הסדרה למעשה.

אני מאוד אוהב את אליסיה

אבל את יודעת, אנגלית אפשר ללמוד. בטח בגיל עשרים. לא ביג דיל. אני גם לא מאמין שכל דוגמנית יודעת אנגלית על בוריה.

בJדJה

New member
אבל אין לה את א' ב' וג'! ../images/Emo2.gif

אנגלית כל אחד יכול לדעת לא בעיה ללמוד

inbalula7

New member
אליסיה

היא פוטוגנית, יפה במציאות, ויכולה להתראיין. עזבו אנגלית, מימי לא יכולה להתראיין. ניראל רק פוטוגנית. ולכן- אין ספק, אליסיה הדוגמנית הבאה.מבחינתי.

צודק ב100 אחוז../images/Emo45.gif

למרות שמימי יותר יפה... אבל אין לה את כל הנתונים שאמרת...

אמממ

איך אתה יכול/ה להגיד שאליסיה טובה "בהכל" עם בכל המישימות של מילנו אף אחד לא בחר בה (בעיניין של המחברות)? והיא לא הצליחה באף משימה לעומת ניראל שהצליחה ב-ה-כ-ל!! ודוגמנית לא צריכה להיות כ"כ יפה במציאות אני יכולה להביא לך מלא שמות שהם לא כ"כ יפות במציאות והם כן מצליחות, שלא תבינו אותי לא נכון אני גם חושבת שדוגמנית צריכה להיות יפה במציאות אבל יש כאלה שלא והם עדיין מצליחות! והפייבוריטית שלי היא כמבון ניראל!!!

moomita

New member
אליסיה ../images/Emo26.gif

לטעמי לא מיוחדת, אבל היא מאוד יפה, בפנים, וגם היא גבוהה. כעיקרון יש לה פנים יפות.. מלאכיות כאלה
. אל תתנפלו עליי לא אמרתי שהיא מלאכית, אבל היא מתיימרת להיות
..

0DanDuSH0

New member
צודק../images/Emo45.gif אבל אני מעדיפה את ניראל../images/Emo9.gif

אין ספק שאליסיה עונה על כל הקריטריונים אבל הפייבוריטית שלי היא ניראל
לדעתי יש לה כל מה שדרוש כדי לנצח ואולי האנגלית שלה לא תמיד מספיקה אבל היא בהחלט מצטלמת טוב

למעלה