כנסו!!!

כנסו!!!

תראו בלי להעליב ועם קצת נימת חוצפה...נכון אני כולה יומיים פה בפורום..אבל זה בלתי אפשרי שהפורום יהיה שקט אני יותר מידי אנרגטית קופצנית תסלחו לי עם קוצים בתחת ואני לא רגילה לשקט הזה הלוווו תתעוררו אנשים צריכים לדעת מי זו מל סי ושהיא עדיין בתודעה אני בטוחה שיש עוד הרבה אנשים כמוני שאוהבים את מל ולא ידעו על קיומו של הפורום .. ולא חשבו בכלל שמל המשיכה לעשות מוזיקה כי אני אישית נכנסתי ונבהלתי כשראיתי את מל בפונינט יוו מלא זמן לא ראיתי אותה וזה פשוט כיף לדעת שהיא עוד פה אז מי בעד להרטם ולמצוא דרכים להרים את הפורום הזה ולתת לו את הכבוד המגיע לו.. להביא חברים חדשים לפורום לכתוב קצת יותר .. אני אישית יביא אותה במשחקים ושאלונים למינהם אפשר להוסיף כלמיני פינות זה יהיה מגניב חברה מי שבעד יגיד אני אז קדימה...מה אתם אומרים?

../images/Emo45.gif אני בעד. פינות בפורום זה טוב.

זה בסדר, גם אני אנרגטית, קופצנית ועם קוצים בתחת. זאת הסיבה שכל- כך שנאתי את הבית- ספר... חחח
אנחנו מכירים את הבעיה שמלאני לא מספיק ידועה פה בארץ. היחצ"ן שלה בארץ עושה עבודה גרועה. נדמה לי שקוראים לו עופר מנחם אם אני זוכרת נכון... החברה שמייצגת את מלאני בארץ היא הד ארצי. גם אני נבהלתי כשראיתי את מלאני בפונינט. עד עכשיו לא התרגלתי לפוני שלה. אז יאללה, שכל העולם ידע מי זאת מלאני סי. אם תצטרכי עזרה בקשר לפינות אני אשמח לעזור. את מוזמנת גם לכתוב לי במסר אישי אם בא לך. היוזמה שלך ברוכה.

lobo 50

New member
../images/Emo45.gif

גם אני בעד זה לא יקיז קצת יותר מלני לכולם

Ana Lyn Newkirk

New member
אני מצדיק אותך ב-100%

מה שאני חושב שצריכים לעשות זה לחלק אחריות בין אנשים על כל מיני פינות שיעלו כאן..

Ana Lyn Newkirk

New member
לדעתי

חלק ממה שהממתקית שלנו אמרה, זה לבוא למפגשי פורום ולא לבטל בשניה האחרונה. המפגשים האלה הם עבורכם.. השאיפה שלי היא שכמו שיש בעזריאלי במהלך פסח פורום "X" ופורום "Y" אז יהיה שם גם את פורום מלאני סי וכולם יכירו בו ויידעו שהפורום הזה חי ונושם ושיש בו אנשים שבאמת הולכים עם מלאני עד המוות. אם יש לכם משהו עקרוני נגד המפגשים, אז תגידו מראש, שלא נחכה לכם ונצפה שתבואו. אבל אם אתם יכולים, תעשו מאצץ להתאים את עצמכם. בסה"כ עכשיו זה עוד חופש פסח. רובנו בחופשה בשבוע הזה, ולנוחיותכם, המפגש נערך בעזריאלי שזה מקום מרכזי ונוח לכולם (יש לשם גם רכבת) פליז תעשו מאמץ. אתם רוצים לקבוע מפגש חלופי לשבוע הבא?

למעלה