כנסיה שהיא חממה לאנטישמיות

הילמאר

New member
כנסיה שהיא חממה לאנטישמיות

אני חבר בכנסיה לותרנית ביפו. באמונה זה 20 שנה. תפקידיי בקהילה הם קורא הכתובים וחבר קבוע בצוות הלל. בעוונותי אני גם יהודי משיחי. הכנסייה הפכה להיות חממה לאנטישמיות. לא עוברת שבת שבה לא נקראות בה תפילות לוהטות נגד ישראל והיהודים בראש מורם ובגאווה. העויינות נגד היהודים המשיחים ששרדו בקהילה נוראה. מנדים אותם! אף אחד לא מדבר אתם גם שפת הגוף והמבטים מאד עויינים והם צריכים לדבר בינם לבין עצמם. נסיתי לערב את זקני הקהילה ודברתי עימם אבל ללא הועיל. תמיד אחרי שיחות כאלה היו 2 שבתות שההסתות נרגעו אבל אח"כ חזרו הדברים לסורם. יש זקן קהילה שהוא נגד ישראל ומתפלל תמיד נגדה שמו הפסטור ד.ב. אנא תתפללו שהוא יאהב את היהודים וישראל!! חשוב מאד שלא תהייה שואה שניה נגד היהודים. חשוב שישראל תשרד! אנא התפללו,

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifאיך אפשר?../images/Emo10.gif כמה שהלב נעצב למשמע דברים

כאלו! להתפלל נגד המקום שחיים בו? נגד המנהיגים? גם אם לא נסכים לדרך אבל מצווה וחובה היא לא להתמרד אלא לפעול דרך תפילה כנה למען שיקום ותיקון המצב לטובת הכלל! ואתם כיהודים משיחיים חלק מגוף המשיח, כמוכם כמוהם.. מי נותן זכות לשפוט או להפריד או להתנהג אחרת לכל אח ואחות על פי מוצאו והרקע שלו
... שוב הלב נעצב.. אבל הילמאר..אני לא ממש יודעת מה קורה שם בפועל ומגיבה רק על פי מה שאתה כותב, גם לא מכירה את הכניסייה הזו לא מקרוב ולא מרחוק, אך מחובתך כל עוד אתה בכניסייה להתפלל למענם ולדבר עם הפסטור הראשי ולספר על איך אתה מרגיש ומה מילת האדון אומרת כמובן בכבוד ובאהבה.. כי חובה עלינו להעיר כשנעשה משהו שסותר את מילת אלוהים בכניסייה.. בכל מקרה תתפלל לפני שאתה הולך לשוחח עם הפסטור ותראה איך אתה מרגיש עם זה ואיך רוח הקודש מדריך אותך
הקהילה שם היא נוצרית ערבית?

הילמאר

New member
רוח הקודש נמצא בתגובתך

וגם התגובה שלך נתנה לי יותר אהבה לרודפים בקהילה! אין כרגע פסטור בכנסייה כי אנחנו בין פסטורים. הפסטור יאן עזב לקהילה כבודה בדנמרק ב9/2 וצריך לבא במקומו הפסטור ראסמוסן, כאשר ילמד עברית. ביוני הוא יכנס לתפקיד. אני באמת אתפלל חזק לפני שאני אשוחח עם הפסטור ראסמוסן וגם לא אחכה ליוני. הרכב הקהילה הוא כדילקמן, כל המספרים כולל ילדים וטף. 17 הולנדים - העויינים ביותר ליהודים המשיחיים, שמובילים את הקו הקשה נגדם, כולם מתנהגים כמוהם למרות שבלב הם מרגישים אחרת. 7-9 אנשי מזרח אסיה (מאד נחמדים) 6 נורווגים (אוהבים מאד את ישראל ועם ישראל) 8 דנים (בעלי לב טוב) 4 אנגלו סכסים 3 יהודים משיחיים (ארתור עזב בשל העויינות) השאר אורחים מחו"ל. האירוניה היא שדווקא באסיפה שכל כולה מיועדת ליהודים המשיחיים ולישראלים שרוצים להתבשר, ביום שבת, קורים הדברים הללו. בתפילה ותקוה, הילמאר

האם אתה עובד לפרנסתך?

מעניין אותי ותועיל לענות. מי ממן את הכנסיה. מי ממן את הפאסטור? האם אתה עובד לפרנסתך?

lion 7

New member
דברים כ``ה 25

ידימדי. לא תחסם שור בדשו ! , מתרומות בני הקהילה , משכרת חודשית בכדי להתקיים ,אחרת מאיפה יחיו ?

גם שם מקבלים שכר מינמום אבל שם צריך לעבוד קשה

האם התרומות הן רק של בני הקהילה?! מה זאת אומרת ממה יחיו....יעבדו בחקלאות בתעשיה.... גם שם מקבלים שכר מינמום אבל שם צריך לעבוד קשה.

lion 7

New member
הם תחת ביקורת מכל כיוון חילוני

/tapuzforum/images/emo3.gifעושר זו הססמה לחלק מהם , אלה הנקראים נביאי שקר , תאמין לי לאלה הישרים בעיני (אישית) אני לא מוכן להתחלף בתפקידים , הם שכירים לכל דבר , ומתי אני מתחיל להוקיע אותם ואת שליחותם , כאשר אני רואה את העניבה והאוטו הלא יאה , גם כן אינני מאמין בשום רועה מקומי (לרוב נדבקים לתפקיד ורק המות מפריד בינם למשרה זו) כמו הרבה בני המזרח , ומצד שני אני מוריד את הכובע בפני נזירים מאיטליה וצרפת שלמדתי תחת שליחותם ויש נזירה עניה שקיבלה את פני הילדים שלי בגן הרבה שנים שקיבלה את פניהם בפנים אמיתיות מסבירות פנים , לאלה היחידים אני רואה שקיבלו ציון עבר בהצטינות , לא אלה המזויפים שעדיף אם היו נשארים איך שהם. הרבה הוקרה למערביים , וזאת היא דעתי האישית .. יש לי הרבה דוגמאות לצערי הרב , אבל זה לא יעיד על הכלל , ואולי גם כאן אני טועה , אתה צודק אין כמו ישוע כדוגמא לעוני מחפיר , כתוב שלא היה לו אן לשים את הראש .. ואני לא מקבל שום תירוץ שהאדם יעבוד כמוני כמוהו .כך אנחנו שוים

lion 7

New member
חובת הנוצרי להיות אזרח למופת

במדינה העכשוית הנוכחית , כי אנו שייכים למדינה אחרת לא מהעולם הזה , בד בבד חובת הרועה היא להזין ולהטיף לשלום לבניה המאמינים ולא לשנן פוליטיקה בגרוש , תנו את מה לקיסר לקיסר ומה לה` את מה לה` , הנוצרי מחויב אף להכנע לשלטון העל הארציים , אין כאן ישראל או ירדן , יש את החובה להתפלל לשלום השליטים שלנו (לא משנה מי הם) וגם וזה חשוב להתפלל לשלום , פוליטיקה לא בבית ספרנו (בכנסיתנו) , אתה לא הראשון שמוצא בעיות ולא מתאקלם בכנסיות, אנו מצטרפים לתפילה שישוע יראה לאדם שיוריד מעיניו את הקליפות, אני מודע לחדשות שלא מחמיאות לישראל והן במאות (אל תשאל) , אבל זה לא הנושא בכנסיה , הנושא חייב להיות אנטי-ארצי אלא בדברי שמיים ולא להיות הד לאלגזיה או ערוצי הטלויזיה אשר משפיעות על בניית האדם הרוחני. רחמנות מתבקשת הן לנפגעי מלחמה משני הצדדים , וכנראה הרועה עסוק בדברי הארץ ולא במדינתו ומלכות השמיים וירושלים שבשמיים , ישוע אמר או עם העולם או עימי , וזה גם קשור לך , אנו בריאה חדשה וכמובן שאין את האני שנעלם ובמקומו צץ הילמאר החדש שעסוק בדברי הרוחניות ולא כל דאגה להשמדת יהודים או הגירת ערבים נוצרים או רדיפדתם ורהריגתם ,תבורך אחי

הילמאר

New member
טעיתי כי התרגזתי. כמה אתה צודק!

גם אני רואה את הדברים ברוח זו. למה התרגזתי? כי באתי לאמונה בישוע בגלל האנטישמיות נגד היהודים. והנה אני מקבלה בכנסייתי. העולם הזה עם כל האנטישמיות ורדיפת הממון הוא רק מסדרון לעולם הבא שהוא הנצח, וחיי עולם וגן עדן באלוהים וישוע. לא צריכים לדאוג לדבר זולת להיות בקשר עם אלוהים ו"רדפו צדקה". האני והבשר מעכבים בעד פעולת האלוהים המלאה במאמין ולכן צריך להתכחש להם! ובשמים הרועה האלוהי ידאג לנו ואתה, וגם אני, נקבל את שכרנו על עבודתנו הנאמנה בתוך מהתלות העולם הזה. סלח לי אחי כי חטאתי. הילמאר

1ysrat

New member
שאלה?

למה לא הולך לקהליה של ממשיחי ביפו יש קהליה גדולה שם

הילמאר

New member
לא יאה להחליף קהילה כל שנה וחצי

הייתי מזכיר בכנסיית כל האומות בפ"ת וקבלתי בחלום חזון מה' ללכת לכנסייה הלותרנית לעזור להם. באתי ב12/7/2007. בהתחלה באמת הכל היה מושלם אבל אח"כ התקלקל בגלל שהיו לנו רדיפות מאד חזקות ממשרד הפנים ועיריית ת"א שגרשו מנהיגים ופגעו בנגישות לקהילה. לא יאות להחליף קהילה כל שנה וחצי. עלי להשאר בתפקידיי, להתפלל, וגם לדווח לאחים ולאחיות האחרים על המצב. כי אם אחטא כולם יאשימו אותי, אבל אם ידעו באיזה כור סבל הייתי, ודאי וודאי יבינו. כבר דווחתי למנכ"ל יהודים למען ישוע בישראל ( והוא גם השיב לי!) ולפסטורים גדולים שבוכים ודואגים ומצטערים איתי על המצב. הילמאר

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifיישר כוח הילמאר יקר../images/Emo45.gifאשתף בפסוקים אלו:

2 تي 1: 14-7 لان الله لم يعطنا روح الفشل بل روح القوة والمحبة والنصح 8 فلا تخجل بشهادة ربنا ولا بي انا اسيره بل اشترك في احتمال المشقات لاجل الانجيل بحسب قوة الله 9 الذي خلّصنا ودعانا دعوة مقدسة لا بمقتضى اعمالنا بل بمقتضى القصد والنعمة التي أعطيت لنا في المسيح يسوع قبل الازمنة الازلية 10 وانما أظهرت الآن بظهور مخلّصنا يسوع المسيح الذي ابطل الموت وانار الحياة والخلود بواسطة الانجيل 11 الذي جعلت انا له كارزا ورسولا ومعلّما للامم. 12 لهذا السبب احتمل هذه الامور ايضا لكنني لست اخجل لانني عالم بمن آمنت وموقن انه قادر ان يحفظ وديعتي الى ذلك اليوم 13 تمسك بصورة الكلام الصحيح الذي سمعته مني في الايمان والمحبة التي في المسيح يسوع. 14 احفظ الوديعة الصالحة بالروح القدس الساكن فينا אגרת שאול השניה אל טימותיאוס פרק א' 14-7: הֵן הָאֱלֹהִים לֹא נָתַן לָנוּ רוּחַ שֶׁל פַּחַד, אֶלָּא רוּחַ שֶׁל גְּבוּרָה וְאַהֲבָה וְיִשּׁוּב הַדַּעַת 7 הֵן הָאֱלֹהִים לֹא נָתַן לָנוּ רוּחַ שֶׁל פַּחַד, אֶלָּא רוּחַ שֶׁל גְּבוּרָה וְאַהֲבָה וְיִשּׁוּב הַדַּעַת. 8 לָכֵן אַל תֵּבוֹשׁ לֹא בְּעֵדוּת אֲדוֹנֵנוּ וְלֹא בִּי, אֲסִירוֹ, אֶלָּא סְבֹל אִתִּי אֶת חֶבְלֵי הַבְּשׁוֹרָה כְּפִי כֹּחַ הָאֱלֹהִים 9 הַמּוֹשִׁיעַ אוֹתָנוּ וְקוֹרֵא אוֹתָנוּ בִּקְרִיאָה קְדוֹשָׁה, לֹא לְפִי מַעֲשֵׂינוּ, כִּי אִם לְפִי תָּכְנִיתוֹ וּלְפִי חַסְדּוֹ הַנָּתוּן לָנוּ בַּמָּשִׁיחַ יֵשׁוּעַ מִלִּפְנֵי עִתּוֹת עוֹלָם. 10 אֲבָל כָּעֵת נִגְלָה חַסְדּוֹ בְּהוֹפָעַת מוֹשִׁיעֵנוּ הַמָּשִׁיחַ יֵשׁוּעַ, הַמְבַטֵּל אֶת הַמָּוֶת וּמוֹצִיא לָאוֹר אֶת הַחַיִּים וְהָאַל-כִּלָּיוֹן עַל-יְדֵי הַבְּשׂוֹרָה.(ישעיהו כה' ח') 11 בְּשׂוֹרָה זֹאת -- אֲנִי נִתְמַנֵּיתִי לָהּ לְכָרוֹז וְשָׁלִיחַ וּמוֹרֶה, 12 וּבַעֲבוּרָהּ אֲנִי סוֹבֵל גַּם אֶת הַדְּבָרִים הָאֵלֶּה. אַךְ אֵינֶנִּי בּוֹשׁ, כִּי יוֹדֵעַ אֲנִי בְּמִי הֶאֱמַנְתִּי וּבָטוּחַ אֲנִי שֶׁהוּא יָכוֹל לִשְׁמֹר אֶת פִּקְדוֹנִי לַיּוֹם הַהוּא. 13 הַחֲזֵק בְּמַתְכֹּנֶת הַדְּבָרִים הַבְּרִיאִים אֲשֶׁר שָׁמַעְתָּ מִמֶּנִּי, בָּאֱמוּנָה וּבָאַהֲבָה אֲשֶׁר בַּמָּשִׁיחַ יֵשׁוּעַ. 14 שְׁמֹר אֶת הַפִּקָּדוֹן הַטּוֹב בְּעֶזְרַת רוּחַ הַקֹּדֶשׁ הַשּׁוֹכֶנֶת בָּנוּ

1ysrat

New member
צער לי לשמוע אני מקרה את הרגשה שלך

אני נוצריה גרתי באותם אזורים אני מכירה בקרוב את דעות האנשים כל עוד האונה היא חזקה בישוע הכל יהיה בסדר

new2008

New member
לא מבין אנשים שמתעסקים בגידוף בהשמצה ובשנאה

כאילו מה הקשר..במה זה מועיל! זה אפילו גאווה על סתם..כי אפילו האמונה שלך ניתנה לך בחסד אז למה... הילמאר כפי שכתוב בברית עלייך להוכיח את האחים שלך לאמונה

new2008

New member
מהסיבות למה מעולם לא הייתי בקהילה

תמיד שמעתי סיפורים כאלה מאנשים מאמינים סיפורים כמה אנשים עושים רע בקהילות אם זה סירוב להתפלל למען חולה מסויים אם זה רועה שלא מתייחס למאמין בשעות שמחוץ לקהילה וכו' בידוק כמו עוד זרם דתי .. בן אדם מקבל מעמד מסויים בחברה ישר יש בעיות עלבונות יחס רע...

My Shepherd

New member
../images/Emo31.gifלא כולם ככה דביר יקר../images/Emo201.gif

אכן הטבע האנושי קשה והשטן מצליח לחדור לפעמים בין שורות בני אלוהים אבל זה קורה רק כי נרדמו על המשמר ונתנו לו פרצה.. ותפקיד אלו שעירנים ומלאים ברוח אלוהים להעיר ולהוקיע באהבת האדון.. אבל אם נעזוב את האסיפות והכניסיות לאנשים שלא הולכים לפי מילת אלוהים אז לאיזה גיל נצפה ומי ישמור על כניסיית ישוע עד בואו?
... אנחנו לא מובסים! גם לא חלשים! וניתן לנו השלטון להביס את האוייב שכל פעם מתלבש על גורם אחר בכניסייה, כי אנו חיים בעולם הזה שאינו ממלכת אלוהים וצפויים לנו קשיים לפעמים אכזבות אך להשאיר את העיניים עליו, הכל יכול תקוות ואור העולם..והכוח יחזור והאמונה כי יש כוח עצום בתפילה, שיכול לשנות אנשים, בשם ישוע.

new2008

New member
דיברתי מתוך תסכול..לא הבעתי עמדה

זה ברור לי חשיבות הקהילה.. ואני בטוח שאצטרף לאחת

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifהתכוונתי כמובן ל../images/Emo23.gif בפתיח הכותרת הקודמת

שלי ולא ל
כמובן!!

למעלה