כנסים לא נועדו למטרה הזאת (כנראה)/ לנגה

L e i a

New member
כנסים לא נועדו למטרה הזאת (כנראה)/ לנגה

פאנדום: מרלין מודרן!AU.
שיפ: מרלין/ארתור.
אורך: 3777
אזהרות: מילים שלא נועדו להיות מעוברתות. סליחה על זה.
תקציר: שבו מרלין הולך לכנס יוטוב ופוגש את אליל היוטוב שלו. או- הפיק בו הפכתי דמויות של מרלין ליוטוברים עם שרירים, דבר שלא ממש קיים במציאות.
הערות מחברת/הזדמנות להיות חופרת:
1. נגה, אני מקדישה לך את הפיק באהבה ובקשת סליחה, כי אם היה לי זמן להשקיע יותר בפיק, הייתי עושה זאת ללא ספק.
2. ואם הייתי חושבת לשנייה שלא תדעי מי כתבה את זה הייתי משתמשת בטים גאן.

3. חלק מהרפרנסים בפיק גנובים ואת חלקים המצאתי אך הם כנראה גם קיימים אי שם בחלל היוטוב.

רקע לפאנפיק (תעבדו לינקים פליז פליז פליזזז):
מהו פלייליסט לייב
עוד קצת פלייליסט לייב
בונוס:
would you rather
האם כל הבריטים קוסמים?

L e i a

New member
חלק I

"היי," הוא אומר ומושיט את היד שלו. מרלין בולע רוק. מעל מיליון עוקבים, פאנל משלו או העובדה ששילמו לו לראיין את וואן דיירקשן לא הכינו אותו לרגע הזה. "אנחנו סוף סוף נפגשים."

ארתור לוחץ את היד שלו כאילו חרדה חברתית לא הייתה קיימת בעולם.

ומרלין יודע שהתגובה הנכונה היא אי שם באזור של שלום ארתור, אני אוהב את העבודה שלך, שמח לראות אותך. הוא שינן את התגובה הזאת עם גוון בערך מיליון פעמים אחרי שהבין שלא ישכנע אותה להבריז מהעבודה האמיתית שלה כדי להגן עליו מפני, ובכן, סיטואציות כאלה.

במקום זאת, הוא אומר, "אני יודע." ובוהה. אלוהים, הוא בוהה. מרלין מתפלל שעדר נחוש של פאנגירלז ירמוס אותו. למזלו באותו הרגע גווין ומורגנה נכנסים למסדרון בהמולה של רעש דרמטי ומזוודות אופנתיות. תודה לאל על חסדים קטנים.

--

זה דבר אחד לראות במו עיניו עשרות אלפי מעריצות שצורחות את שמו ולובשות את המרצ'נדייז על השם של הערוץ שלו ושל גוון. או להיפגש עם האנשים האהובים עליו איתם הוא מדבר, מפלרטט ומשתף פעולה כחלק מהקריירה הנוסקת שלו, בתוך ומחוץ לאנגליה. להיפגש עם האדם שנתן לו השראה להגיע לאן שהוא, גבר בלונדיני עם חיוך בוהק מדי שנראה הרבה יותר מדי טוב במשקפי שמש? משהו אחר לחלוטין.

יתכן שמרלין היה מאוהב בארתור מהרגע שגוון הראתה לו את הסרטון בו מישהו מצלם את ארתור מחקה את חברי קבוצת הכדורגל שלו. מאז עברו שלוש שנים, מתוכם בילה מרלין שנתיים בניסיון לאזור אומץ ולפתוח חשבון משלו. לפחות עד שגוון גררה אותו מול מצלמה ישר לתוך שיחה על פאנארטים, סרטון שהפך לויראלי תוך מספר שעות. מרלין עדיין שומר כל גיפ שעשו לסרטון הזה אי פעם.

--

"גוון!" מרלין לוחש ברגע שהוא מצליח למצוא פינה מוסתרת עם ויי-פיי כדי לתקשר עם גוון בסקייפ. "זה מקרה חירום!"

"מרלין!" גוןן אומרת בעליזות. הוא תוהה איך היא עדיין נשמעת שמחה לדבר אותו; מאז שעברו לגור ביחד הם פחות או יותר תקועים אחד בשנייה רוב הזמן. "פגשת כבר מישהו מעניין?"

"ארתור!" מרלין אומר בפאניקה. אחד מעובדי המלון מציץ לעברו ומרלין נאלץ להחוות עם היד בתנועת "קישטה" מאוד לא בריטית כדי לסלק אותו.

גוון מתמוגגת. "אז פגשת את אותו? הוא נראה טוב במציאות כמו על המסך הקטן? ראית את מורגנה?"

מרלין מתעלם מהשאלה האחרונה. אין לו זמן לרומן הלסבו-וירטואלי שלהן. זה מקרה חירום. "הוא נראה הרבה יותר טוב במציאות," מרלין אומר בייאוש. "גוון, את צריכה להיות פה לפני שאני עושה משהו ממש מטומטם."

"אל תדבר שטויות מרלין, אני בטוחה שזה היה קורה גם אם הייתי איתך."

הוא היה צריך לצפות לזה. "תודה." בוגדת.

גוון מגלגלת את עיניה באופן מוגזם-מדי. "תחזור לשם ותנסה ליהנות." לאחר רגע היא מוסיפה, "ולהכניס את ארתור למיטה."

"גוון." היא מנופפת במתיקות ומנתקת את השיחה.

החיים לא הכינו אותו לזה.

--

הם דיברו בעבר. כלומר, הם החליפו בניהם תגובות, ציוצים, ריבלוגים ואפילו פאנאטים שמצאו ברשת. הם צילמו סרטונים עם אותם אנשים. הם הגיבו על אותם דברים והיו באותם מקומות (העובדה ששניהם גרים בלונדון כנראה תרמה לכך). פשוט לא באותו הזמן.

עד שהגיע פלייליסט לייב ומרלין החליט שאם כבר לצאת מהבית וגם להצדיק את המשכורת שיוטוב משלמים לו, לפחות שיהיה בכנס ענק בארצות הברית עם אלפי אנשים בעלי אותו תחומי עניין כמו שלו.

אחרי חצי יום, אלפי חיבוקים, פאנל שלם וסשן חתימות שנמתח בשעתיים נוספות, מרלין גאה לומר שלא הביך את עצמו כמעט לגמרי וסידור החדרים שלו—גווין ופרסיבל—עונה על כל הציפיות שלו מהחיים.

L e i a

New member
חלק II

"אז אתה מתכונן או לא?" גווין שואל ומפנה אליו את המצלמה, לא טורח להדק את המגבת סביב מותניו. או להתייבש כראוי. מרלין היה תוהה אם זה הסוד לשיער המושלם של גווין אם הלה לא היה מסתובב חצי עירום בחדר והמוח של מרלין היה מתפקד כראוי.

"אאה?" מרלין עונה. גווין יודע שמרלין ופרסיבל בוהים בו. מרלין יודע שגווין יודע שהוא ופרסיבל בוהים בו. הוא לא חשב שגווין יצפה ממנו לקוהרנטיות.

"מתכונן למסיבה. אתה יודע. מסיבה. איפה שהרבה אנשים מתנתקים מהמחשב שלהם כדי להשתכר מהתחת וליהנות?"

"אתה לא חייב להתנתק מהאינטרנט בשביל זה," פרסיבל תורם.

מרלין מכחכח. "אני יודע מה זאת מסיבה. ראיתי על זה סרטון פעם." פרסיבל צוחק. גווין מנצל את המומנטום כדי לדחוף את המצלמה לתוך הפנים של פרסיבל וגם כתירוץ לקפוץ עליו. מרלין שולף את המצלמה שלו. הוא יודע שאם אי פעם יפסיק להיות יוטובר לפחות תהיה לו עבודה מבטיחה בתעשיית הפורנו.

"אז דיברת עם ארתור?" פרסיבל שואל אחרי שהוא מפסיק להעמיד פנים שלגווין יש סיכוי נגדו ומעיף אותו לרצפה בנונשלנטיות.

מרלין מפסיק לצלם. "כן. כן. הוא היה. אמ. נחמד."

פרסיבל מחייך. "אני מופתע שלא הצפת את המסדרון בריר."

מרלין תוהה אם מאוחר מדי לעבור לחדר של מורגנה ומורגאוז. "אני לא יודע על מה אתה מדבר."

"באמת?" גווין קופץ לשיחה. "אני זוכר את הפעם ששיחקנו אמת או חובה והיו לך כמה וידויים מאוד קורעי לב לגבי ארתור."

"הייתי שיכור." מרלין יודע שזה די קלוש, אבל גווין התחיל להתלבש מולם ומרלין מוסח מדי כדי לבנות טיעון משכנע. ובכלל, לכולם מלבד אולי מורגאוז יש פנטזיות כשזה מגיע לארתור. למורגנה בטח יש פנטזיות על ארתור והם גדלו ביחד באותו הבית. לטרולים יש פנטזיות על ארתור, בסדר? זה פשוט לא הוגן.

"זה בסדר, מרלין," פרסיבל אומר ועובר לשבת על ידו על המיטה, כורך סביבו זרוע שרירית מדי; מרלין לא בטוח אם פרסיבל באמת חי באינטרנט כמוהם. "אין סיבה שארתור לא יחבב אותך. הוא לא נושך." ופרסיבל הוא קדוש, באמת, מרלין מכתיר אותו בתור האדם האהוב עליו ביותר החל מעכשיו.

גווין מסתובב אליהם, סוף סוף צנוע לפי הסטנדרטים של עצמו. "הו, ארתור בהחלט נושך." הוא מכווץ את הגבות שלו באופן מגונה. מרלין זורק עליו כרית.

--

ליאון, או 'ישו_בשבילכם87', הוא הדי-ג'יי הכי טוב בעולם. או לפחות הכי טוב שניתן למצוא במלון, אבל המלון מפוצץ במתבגרים שיכורים, באמת, אלפים, אז זה עדיין הישג אדיר.

מרלין הפסיק לספור כמה קוקטיילים צבעוניים גווין הפקיד בידיו, בכמה שירים הוא עלה על הרמקולים כדי לרקוד עם פרייה או כמה פעמים הוא נתלה על הזרוע של לנסלוט בניסיון לגלות האם יוטוב מזריקים לחלקם משהו כי איך לעזאזל הם הפכו להיות כאלו מוצקים, זה לא הגיוני.

"זה נקרא לצאת מהבית, אתה צריך לנסות את זה לפעמים," לנסלוט צוחק.

"אני לא יוצא מהבית בשביל פחות מהארי סטיילס," מרלין מתעקש. חבורת בנות ארבע-עשרה שמצוטטות להם מצחקקת. מרלין כבר מדמיין את הטוויטר שלו למחרת. למרות שאם כבר משפפים אותו מחוץ ליוטוב, לפחות שיהיה מישהו עם הצלחה בינלאומית והמון שיער.

מרלין מרגיש יד חזקה מסביב למותניים שלו. יש לו שתי שניות בהן הוא בטוח שמדובר בגווין עם עוד קוקטייל לפני שהמציאות לוחשת לו באוזן בקול שאמור להיות שרמנטי אבל בעיקר נשמע שפוך, "אז כנראה שאין לך מה לחפש פה, אה?"

וארתור פאקינג פנדרגון עומד לידו, לוחש לו באוזן ונוגע בו. אם למרלין היו שחלות הן כנראה היו מתפוצצות במקום. ואם היה לו שכל הוא כנראה לא היה אומר את זה בקול רם. אבל ארתור צוחק ולא מוציא נגדו צו הרחקה אז זה כנראה שווה משהו.

מרלין כל כך עסוק בלא להתמוטט מעצם העובדה שארתור נשען עליו בכל הילתו השיכורה שהוא מפסיק להקשיב לשיחה סביבו וכמעט מפספס את ארתור אומר, "אתה רוצה לעלות למעלה?"

מרלין יכול לעשות את זה. הוא עבר דברים קשים יותר. הוא מצא אנשים שמוכנים לשכב איתו בעבר. הוא לגמרי יכול להתמודד עם המצב. "אההה. המ."

החיוך של ארתור מאיים להמס אותו. "יש למעלה עוד מסיבה. קצת יותר שקטה."

"הו." מרלין לא בטוח אם זה קוד למשהו או לא. במקרה הכי גרוע הוא תמיד יכול לברוח לשירותים ולהתחבא בתנוחה עוברית עד שארתור יתייאש או יירדם. לא עניין כזה גדול. "אוקיי."

מרלין כמעט אופטימי כשהוא עוקב אחרי ארתור (כשהוא לא מונע מארתור להתנגש בקירות ואנשים שיכורים באותה מידה). כשהם מגיעים לקומה בה החדר של ארתור, מרלין שואל את עצמו אם זה מרגיש נכון לשכב עם מושא ההערצה שלו בזמן ששניהם שתו ביחד כמעט כמו גווין בערב טיפוסי בפאב אירי. כשארתור פותח את הדלת, מרלין עונה לעצמו כן.

רק בשביל לגלות שזה החדר של מורגנה ומורגאוז. הוא יודע שזה החדר שלהן בגלל שהן שם, במרכז כמות מכובדת של אנשים שמרלין מזהה באופן מעורפל. ארתור נראה מופתע כמוהו.

"מרלין," מורגנה מתבייתת עליו ולפני שהוא יודע מה קורה היא גוררת אותו מארתור. מרלין שומע את ארתור מוחה אבל הצליל נעלם בקהל. והוא די בטוח שמורגנה מדברת איתו ועם ההיכרות הקצרה איתה ועם המעריצים שלה אולי כדאי שיקשיב.

"אאה?" הוא שואל. מורגנה מחייכת. מרלין מתפלל שארתור יחזור להציל אותו.

"אמרתי, מזל שלא כל האנשים ביוטוב באמת קוסמים." הו. כן. מרלין זוכר שהוא עשה על זה סרטון. "לא רובינו לפחות." היא קורצת.

מרלין בטוח שיש לו תגובה שנונה לזה והוא היה נזכר בה אם מורגאוז לא הייתה דוחפת לידיו משהו. שנראה שחור. ומבעבע. "תשתה," היא אומרת.

הוא מרים גבה. "מה זה?"

האחיות מחייכות בתיאום (אלוהים הוא מעולם לא ראה את מורגאוז מחייכת ועכשיו הוא יודע למה). "זה משהו שהבאנו מהבית," מורגנה אומרת.

אנחנו גרים באותה עיר ואני בטוח שבחיים לא ראיתי משהו כזה, מרלין חושב. הוא יודע שלשתות משהו לא מוכר במתחם מלא באנשים מצוידים במצלמות וגישה סופר מהירה לאינטרנט וליוטוב בפרט זה רעיון רע. מצד שנים אם יקרה לו משהו נורא מדי יהיו ראיות נגד מורגנה ומורגאוז. וזה בהחלט יותר קל מלהתמודד עם המבטים שהשתיים נועצות בו.

"לעזאזל," מרלין מקלל ומרוקן את הכוס. וזה הדבר האחרון שהוא זוכר.

L e i a

New member
חלק III

הוא לא בחדר שלו. הוא לא בחדר של מורגנה. אבל הוא בחדר כלשהו ולא, נגיד, בחצר. או במטוס בדרך לאוזבקיסטן. הוא די בטוח שכל הגפיים שלו מחוברות למרות שהוא לא מרגיש את זרוע ימין ומטה.

"הגיע הזמן לקום," קול חזק מדי אומר. ליאון. תודה לאל, פאנגירלז לא חטפו אותו למעבדת שיבוטים מאולתרת במלון.

"אני אביא לך את גוון כדי להישאר פה לנצח," מרלין נוהם.

"גוון תכריח אותי לנקות ולבשל," ליאון צוחק. כאילו שהבית שלו לא נקי יותר מחדר ניתוחים סטרילי. "ומישהו צריך לעזור לי להרים את ארתור."

"ולמה זה צריך להיות אני?" מרלין שואל.

"אתה לא נוח במיוחד," ארתור אומר.

מרלין תוהה אם התעורר בגיהינום. הוא מביט למטה. שיער בלונדיני שללא ספק מחובר לראש של ארתור. ארתור מתכרבל איתו. במיטה. כן, הוא הגיע לגיהינום. אולי זה יהיה זמן טוב להיכנס לפאניקה.

"אתה תמיד יכול לקום ממנו בעצמך," ליאון מציע. מה שלא משכנע את ארתור במיוחד. ברור שארתור הוא מאלה שמרגישים בבית בכל מקום, גם אם המקום המדובר הוא במקרה איבר גוף של מרלין (והנה מחשבה שמרלין לא היה צריך כרגע).

"אתה כבד," מרלין אומר. זה פוגע בנקודה רגישה; מרלין יודע את זה, כסטוקר מקצועי.

"אתה קורא לי שמן, מרלין?"

"כן." ארתור מישר אליו מבט. מרלין בולע רוק ומקווה שארתור לא יחליט להישען עליו עוד יותר. המכנסיים שלו לא יעמדו בזה.

"שמעת מה הוא אמר," ליאון אומר ותופס את ארתור, שמתרצה ומתרומם ממנו. מרלין לא יודע אם לחוש הקלה עכשיו שזרימת הדם חזרה אל היד שלו או למשוך את ארתור חזרה ולא לעזוב לעולם. זה עלול להיות טיפה מטריד.

כשארתור מועד לשירותים בחינניות של אדם שסובל מהאנגאובר בגודל היפופוטם—מרלין בהחלט יודע איך הוא מרגיש—הוא שואל את ליאון מה לעזאזל קרה בלילה הקודם. ליאון מחייך בהתנצלות וממלמל משהו על כך שמורגנה ומורגאוז עובדות על פינה חדשה לערוץ שלהן וזה כנראה כולל בלהתעלל באנשים ללא סיבה כי למה לא.

"כשעליתי שניכם כבר הייתם על המיטה מכורבלים כמו חתלתולים. אל תדאג, בטח יהיה תיעוד של אתמול עוד כמה שעות ביוטוב."

מרלין לא יודע מתי החיים שלו הפכו לפאנפיק גרוע.

--

הוא מספיק להחליף בגדים ולסדר את השיער שלו למשהו ייצוגי מספיק כדי להראות את הפנים שלו בחדר האוכל. מרלין מתחרט על כך מיד כשכל המבטים עליו עוד לפני שיש פאנקייק אחד על הצלחת שלו.

"מה לעזאזל קורה?" מרלין שואל אחרי שהצליח לפלס מקום בין גווין ואלנה.

אלנה מחייכת את החיוך הכי מקסים שלה, זה שצריך להוציא מחוץ לחוק בשעות כאלה מוקדמות. "בדיוק דברנו על אתה וארתור הזדיינ—" מהצד השני מית'יאן ממרפקת אותה באלגנטיות לפני שהיא מצליחה לסיים את המשפט.

"אנחנו מה," מרלין לוחש. "לא עשינו— היינו לבושים היום בבוקר!"

"אמרתי להן שלא עשית כלום," גווין אומר. "אבל הייתה לכם שיחה מאוד מרתקת על חומרי סיכה."

"למה שתהיה לנו שיחה על חומרי סיכה?" ברגע שהשאלה יוצאת מפי של מרלין הוא נזכר. זאת כל כך הולכת להיות הפעם האחרונה שהוא שותה משהו. אי פעם.

L e i a

New member
חלק IV

היום השני רגוע ומרלין יכול להסתובב בין כולם בחופשיות. בשלב הזה הוא קיבל מספיק מכתבים, ציורים וממתקים כדי למלא מזוודה (הוא מציע לקנות מזוודה נוספת כשהם בשדה התעופה וגווין מסכים לכך בהתלהבות שלמרלין לא לגמרי נוח איתה).

הוא עוצר לדבר עם אלנה והמעריצות ההיפסטריות שלה על הדפסי דרקונים. הוא עובר לומר שלום לאליאן ויורד על כובע הפרווה המוזר שהוא מתעקש ללבוש כל הזמן. והוא נתקל, או יותר נכון נתקלות בו, קבוצת מעריצות של קליגרה. וכך מרלין מוצא את עצמו מדבר עם בנות שלובשות חולצה עם ההדפס של החתול שלו. האינטרנט הוא מקום מוזר.

וזה רק היה בלתי נמנע שמרלין יראה אותן. בהתחשב בכמות הרעש שהן עושות הוא מופתע שזה לא קרה קודם. מעריצות מרתור.

הן מכתרות את ארתור (כמו נשרים מעל הטרף, מרלין חושב), שמחייך אליהן באבירות. מרלין היה בורח להרים במקומו. ובכן, הוא מנסה להסתובב ולברוח בעצמו אך לפני שהוא נעלם מעינן הוא יכול לשמוע אותן קוראות את שמו כמקהלה.

בין כל הצווחות מרלין יכול לראות את ארתור עומד ומביט בו בסוג של שיפוטיות, כאילו אומר אל תהיה אידיוט מול פשוטי העם, מרלין ואולי גם אני לא מאמין שאני משופפ אליך וao3 עדיין לא קרס, מרלין.

מרלין לוקח נשימה עמוקה וניגש אליהם. כמו צאן אל הטבח.

"הומייגאד," אומרת מעריצה עם חולצה של שניהם כאנשי מקל.

"או טי פי," מתמוגגת מעריצה אחרת עם חולצה שגורמת למרלין להאדים יותר מרוב סרטי הפורנו שראה אי פעם.

"הו, אלוהים," ארתור ממלמל כך שרק מרלין ישמע. הוא כמעט מרגיש את ארתור מתאפק לא לגלגל עיניים. כשהוא חושב על זה, ארתור ארגן אותן בסדר מופתי ולפי החיבוקים מוחצי העצמות שקיבל ביום הקודם זה לא עניין של מה בכך.

"אתה תהיה שליט טוב," מרלין פולט בלי לחשוב. האינסטינקט להזכיר משהו שקשור לסרטון שארתור הכין חזק ממנו גם ליד ארתור.

ארתור מביט בו בהפתעה. שאר המעריצות צורחות ושולפות פלאפונים. אחת מהן מחזיקה דפדפת שורות ועט מנוצה מזויפת ומרלין היה גאה בה אם היה מבין מאיפה לעזאזל היא הוציאה אותם.

ארתור מכחכח. אפילו הכחכוח שלו עושה את זה למרלין. "כמובן שאני אהיה. אני אדאג שלכל אדם תהיה גישה לסטארקיד באיכות גבוהה וסרטונים של חתולים בדף הראשי."

"אולי כדאי שקודם תלמד להתלבש בעצמך," מרלין מהרהר. ומכיר בכך שזה עוד רפרנס של ארתור לארתור עצמו. ושמישהו צריך יפנה אותו משם.

"יהיו אנשים שיעשו את זה בשבילו," המעריצה עם עט הנוצה אומרת ונועצת בו מבט חד.

"מרלין ישמח לקבל את התפקיד," ארתור אומר בדיפלומטיות. "ואני בטוח שהוא יעבור איתכן על כל הפרטים. עכשיו אם תסלחו לי." הוא טופח על כתפו של מרלין חזק מדי ונעלם לפני שמרלין יכול להשתלט על המצב. תוך שניות הוא טובע בים של בנות אובססיביות. ולחשוב שלפני כמה שנים הוא היה אחד מהן.

--

מרלין יכול לשמוע את ההמולה מחוץ לחדר שלו. הוא מניח שעד סוף הערב אנשים יהיו שיכורים מדי כדי להבחין שהוא לא בנמצא.

אחרי ירידת האנרגיה של היום, הוא מותש. גווין ופרסיבל מביטים בו בהבנה בדרכם החוצה. מרלין מרחם על פרסיבל, שהיה נחמד מדי והתרצה להרים מעריצים באוויר כל היום. אם כי פרסיבל לא נראה מושפע מכך במיוחד.

מרלין מסדר לעצמו ערב שקט עם הלפטופ ודוריטוס. הוא מתחיל להעלות את כל מה שהעלה מהמצלמה כשנשמעת נקישה בדלת.

"תצטרך להביא בחורות למקום אחר, גווין," מרלין צוחק ופותח את הדלת. כמובן שזה חייב להיות ארתור שעומד שם, נראה מופתע מהאזכור של בחורות. וגווין. "הו."

ארתור מתאושש מהר יותר. "אני יכול להיכנס? קצת מסוכן פה בחוץ." ארתור מטה את ראשו לכיוון האנשים שרצים במסדרון במצבים שונים של לבוש.

"כן, בטח."

"תראה," ארתור אומר ברגע שנכנס. "לא התכוונתי להיות פוץ שיכור אתמול. או פוץ פיכח היום."

"אני מניח שזה משהו שבא לך בטבעיות."

ארתור מזעיף. "אל תפריע לי להתנצל."

מרלין מחייך בהתגרות. "אתה לא הבוס שלי."

"מרלין, שתוק."

"המ. סליחה."

"בכל אופן," ארתור אומר. "לא התכוונתי להשאיר אותך בידי שיפריות מטורפות."

"ואתמול?" מרלין שואל, למרות שהוא לא בטוח אם הוא רוצה לשמוע את התשובה.

ארתור זע באי נוחות. מרלין חושב שארתור הולך לנאום על גודל הטעות אבל ארתור לא ממשיך את המשפט.

"הו," מרלין אומר לאחר דקה של שתיקה מביכה.

ארתור מביט בו בהרהור ואז נראה כאילו נזכר במטרה האמיתית לשמה הגיע. "אני חושב שאני יודע איך ליישר את ההדורים." ומשום מקום הוא מוציא מצלמה. מרלין חייב ללמוד איך לשלוף דברים משום מקום בעצמו.

"ארתור... אתה חושב על מה שאני חושב?"

וארתור זורח. "שיתוף פעולה!" הוא קורא ומיד מתחיל מחפש את המקום הטוב ביותר לצלם ממנו. "הודעתי בטוויטר על Q&A, אז זה אמור להיות מעניין."

זה לא מה שהיה לי בראש לעשות עם המצלמה, מרלין חושב. אבל אם כבר לענות על שאלות בסגנון האם אתה מעדיף שכל הבגדים שאי פעם תלבש יצמיחו דשא עליהם או שלכל האנשים בעולם יהיה את הפרצוף של ג'סטין ביבר, לפחות שיהיה עם ארתור. "אוקיי. בוא נעשה את זה."

--

שעתיים אחרי זה והרבה יותר מדי שאלות ותשובות על חומר סיכה, למרלין יש עשרות סימנים כחולים במקומות בהן ארתור הכה אותו בצחוק (הוא מצא את עצמו קופץ על ערימת כריות עם ארתור מתחתיה בשלב מסוים אז הוא מניח שהם תיקו). והוא מאוהב בארתור מעל הראש.

"זה היה," ארתור מודה. "הדבר הכי מטומטם שעשיתי אי פעם."

"אל תדבר שטויות," מרלין אומר. "הייתה את הפעם ההיא שצילמת עם מורגנה—"

ארתור נוהם. "אל תזכיר את זה. אי פעם."

"עד כדי כך?"

"אין לך מושג." ארתור משפשף את אצבעותיו מול עיניו. "פעם בכמה חודשים מישהו מצייץ על זה ומתייג אותי ואת מורגנה ולאורך כל השבוע אני צריך לאכול בחוץ ולנעול את החדר ללילה בשביל לשרוד."

מרלין חושב שזה הוגן למדי. "אולי אני צריך לקחת ממנה שיעורים. ככה לא תשאיר אותי מאחור בשדה הקרב."

ארתור נראה נעלב מעצם הרעיון. "אל תהיה מגוחך, הסתדרת שם בסדר גמור."

"הן דיברו על יקום אלטרנטיבי שלנו עם מיי ליטל פוני, ארתור. אפילו לי יש גבולות," מרלין אומר בכובד ראש.

ארתור נראה זחוח במיוחד כשהוא אומר, "אל תעמיד פנים שלא נהנית מזה. בטח יש לך ג'קט של ריינבו דאש כאן במזוודה."

מרלין מעקם את אפו. "אני לא ריינבו דאש. אתה ריינבו דאש." שניהם לא מדברים על כך שזה בכלל לא עלבון במונחים שלהם.

"מאוד בוגר מרלין," ארתור אומר. מרלין חושב שהוא הולך להעיר לו משהו בסגנון הכל עובר עליך אבל במקום, ארתור צוחק במין כנות שמרלין ראה רק מרחוק, כשמצלמה תפסה את ארתור לא מוכן, בלי הפאוזה המלכותית.

"אני חייב לגלות אם יש מפעל שמייצר אתכם." ארתור מרים גבה מרלין מחווה אליו. "חתיכים שמבינים אזכורים על סדרות מצוירות. זה הולך להיות מסע אפי מסביב לעולם. אני צריך להביא איתי עוזר אישי בשם פספרטו. או קוף קטן."

"ובכן, אתה יכול ללכת לחפש קוף קטן שישב לך על הכתף בזמן שאתה מסתובב ומדביק אנשים בטמטום שלך," ארתור אומר, "או שאתה יכול לעשות את זה." ארתור מביט עליו בהרהור כמה שניות, כאילו הוא חושב על משהו שהוא ללא ספק יתחרט, ומנשק אותו.

מרלין חשב על זה, כמובן. בכל מיני סיטואציות שונות. וכשארתור מתנתק ממנו, מרלין מבין שזה בכלל לא מה שדמיין; הוא לא רוצה להיות המעריץ של ארתור, הוא רוצה להיות איתו. הוא רוצה להכיר את ארתור, לא בתור הבלונדיני הפוטוגני שהוא מציג את עצמו מול המצלמה אלא בתור האדם העקום שיושב מולו.

מרלין מרגיש שווה לו וחושב, זה הרבה יותר טוב ככה וגם, זה מגוחך.

ארתור מביט ישר לתוך עיניו ומרלין יודע שהוא חושב על אותו הדבר בדיוק. במיוחד על החלק המגוחך בעניין.

"אתה צריך להפסיק להעליב אותי בראש שלך אם אתה הולך להפוך אותי למלכה שלך," מרלין אומר.

ארתור מרים גבה בלונדינית אחת. "אתה לא הולך להיות מלכה. הכי גבוה שתגיע יהיה משרת." מרלין צוחק וחובט בו וארתור מוסיף, "אתה תראה מזעזע בשמלה."

מרלין מצחקק, שאלוהים יעזור לו אם הוא לא נשמע כמו ילדה מתבגרת, אבל הוא לא שולט בזה. "אתה מדמיין אותי בשמלה עכשיו, ארתור?"

"לא," ארתור אומר בזעזוע. "אוקיי, עכשיו אני חושב עליך בשמלה. וזה נוראי. ואני לעולם לא אוכל לא-לדמיין אותך בשמלה שוב."

ומרלין מתחיל לחשוב

L e i a

New member
ואחרון

"ארתור," מרלין קורא באומללות. ארתור מציץ מהשירותים, מברשת שיניים מבצבצת מפיו. הוא מביט אל מרלין בשאלה והתערובת של ארתור על הבוקר, שיער מבולגן וזקן ממשחת שיניים זה אולי הדבר הכי חמוד שראה בחייו. וזאת תמונה שהוא יכול לשמור לגמרי לעצמו.

כאילו קרא את מחשבותיו, גווין מצלם אותו בעזרת האייפון. מרלין מנסה לשדר לו זעם בטלפתיה, במיוחד לאחר שהפריע לערב המזמוזים שלו ושל ארתור כשהתפרץ לחדר עם מורגנה מתחת לזרוע אחת ואליאן מתחת לשנייה. אבל כנראה השיער של גווין קסום וחוץ מלהראות נפלא יכול גם לחסום מחשבות טלפתיות.

"רצית משהו?" ארתור שואל.

מרלין נאנח. "אני לא יכול לסגור את המזוודה." הוא יודעת שאין טעם לבקש מגווין ואלו זמנים נואשים. מרלין תוהה אם המכס יחשוד בו בניסיון להכניס לאנגליה סמים בתוך קילוגרמים שלמים של ממתקים ודובונים ממעריצות.

ארתור נעלם מאחורי המשקוף ומגיח לאחר רגע בחיוך מלא שיניים בוהקות. מרלין מסונוור.

"זוז," ארתור קורא באבירות ומנסה לרכוס את המזוודה. הוא נכשל נחרצות.

"אולי אם תשב על המזוודה," מרלין אומר. ארתור מפיל אותו לרצפה.

מרלין באמת מעריך את הניסיונות של ארתור. במיוחד כשפרסיבל חוזר לחדר שלהם, הודף את השאלות שלהם על הלילה בחדר של ליאון וארתור מפנה את האגו שלו וזז כדי לאפר לפרסיבל לסיים את המשימה שהתחיל. פרסיבל רוכס את המזוודה בקלות שנוגדת את חוקי פיזיקה. ארתור לא ממלמל כבר הצלחתי לסגור חצי בעצמי, למרות שמרלין יודע שהוא חושב על זה. הוא מתאפק לא לקפוץ על ארתור, אומר לעצמו זין על זה וקופץ עליו בכל זאת. ארתור מקבל את זה באופן ראוי להערצה.

**

הוא נאלץ להשאיר את ארתור מאחור. כלומר, ארתור הוא זה שעולה על הטיסה המוקדמת עם מורגוז ומורגנה במטוס שודאי מכיל דיילות שמנפנפות עליהם עם עלי תאנה ומאכילות אותם ענבים. כולם מפספסים את האנגסט שלו על מנת לבהות במורגנה וגווין נועלים את עיניהם באופן מאיים עד חושניות.

זה לא מונע ממרלין להחזיק את היד של ארתור באחיזת מוות (הוא לא חושב שארתור מרגיש משהו אבל זאת הכוונה שקובעת).

"אתה יודע שאנחנו גרים במרחק כמה דקות נסיעה אחד משני?" ארתור שואל.

"כן," מרלין אומר. "אבל מה יקרה אם אף אחד לא ישמור עליך במטוס? אם תשתכר מי ידאג לקחת אותך למושב הנכון? ואז למי מורגוז תתנכל? מה אם דרקון יתקוף את המטוס?"

"אני חושב שהשמיים יהיו בהירים מדרקונים היום." לרגע ארתור נראה כאילו הוא חושב על זה ברצינות. "אם יקרה משהו אני בטוח שאפשר לסמוך על מורגנה—" הוא עוצר. מרלין מביט בו בתוכחה. שניהם מגניבים הצצה למורגנה. מורגנה עסוקה בקרב מילולי על סלאנג אינטרנטי עם גווין ומפסידה בגלל שגווין לא מבין את המשמעות של חצי מהמילים בהם היא משתמשת לטיעונים שלה. "מרלין," ארתור אומר. "אתה חושב שיהיה מאוחר מדי להחליף את הטיסות בניכם?"

"אני בטוח שתסתדר בלעדי." מרלין לא בטוח אם ארתור שם לב כשהוא לוחץ את אצבעותיו חזק יותר סביב אלו של ארתור.

הוא מספיק לנשק את ארתור עוד פעם אחת לפני שמורגאוז גורר אותו ואת מורגנה לכיוון המטוס בעננה שחורה של מרמור.

"זה היה כנס מוצלח," פרסיבל אומר, לפתע לידו. בשביל מישהו ענקי כמו פרסיבל, הוא בהחלט יכול להיות נינג'ה לפעמים.

"גוון הולכת להשתגע כשהיא תגלה את כל מה שהיא מפסידה," מרלין אומר. הוא מסדר בראשו את כל הדברים שהוא הולך לספר לה כשבבת אחת זה שוקע; מרלין מבין את גודל החוויה. הוא חושב על הפרויקטים שיעשה בעתיד. על הכנסים הבאים בהם הוא הולך להרגיש את כל האהבה ולהחזיר אותה לכל האנשים האלה. על כמה הוא אסיר תודה על ההזדמנות הזאת. הוא חושב על ארתור.

גווין מצטרף אליהם ומרלין חושב שהחיוך המטופש שגווין אפילו לא מנסה להסתיר משקף את ההרגשה שלו באופן מושלם.

הם הולכים לחפש מזוודות בדיוטי פריי. קצת פחות דרמטי מאשר ללכת אל עבר השקיעה, אבל מרלין מעדיף את זה ככה.

הוא חושב על גורל.

Knotted String

New member
אומייגד.

זה כאילו הפיק שתמיד רציתי שמישהו יכתוב ומעולם לא נכתב.

(איפשהו אי שם יחד עם Pairing: Merlin/Pendragon, וThe Meat Feast שבשניהם יש מפגשים מרגשים והזויים בכנסים.)

ממש בא לי לקרוא את זה ואני אעשה את זה בהזדמנות הראשונה, אבל רק שתדעי שהפרמיס עושה לי את זה ממש.

L e i a

New member
עדיין בהלם

שמישהו יזכיר משהו שלי אי פעם לדה מיט פיסט זה בטח הכי גבוה שאגיע בחיי.

E l S i

New member
הוי זה נפלא

אוף הבחורה בקליפ של הפלייליסטלייב. זה מזעזע. זה כמו התגובות כשהבנות של אמריקן איידול חזרו הביתה "כגיבורות" השבוע, אף אחד לא הוציא מהפה מילה שאיננה "אומייגאד" או "אמייזינג"... (ואין לי מושג איך אני הייתי מתנהגת בסיטואציה דומה) רגע יש שם בכלל יוטיובריות? או בנים בקהל? אוי זה מפחיד אני חשבתי שידעתי מה זה יוטיוברים

1)"זה בסדר, מרלין," פרסיבל אומר ועובר לשבת על ידו על המיטה, כורך סביבו זרוע שרירית מדי; מרלין לא בטוח אם פרסיבל באמת חי באינטרנט כמוהם
2)"האם יוטוב מזריקים לחלקם משהו כי איך לעזאזל הם הפכו להיות כאלו מוצקים, זה לא הגיוני."
3)"הוא רוצה להכיר את ארתור, לא בתור הבלונדיני הפוטוגני שהוא מציג את עצמו מול המצלמה אלא בתור האדם העקום שיושב מולו."

הסתרת את זה במעטה של "מתי החיים שלו הפכו לפאנפיק גרוע" 'טיפשי' ו'לא מושקע' אבל בעצם הפיק שלך ממש כיפי וטוב, וגם מתעסק בנושא לא פשוט שהוא הגבול בין החיים "what is my life" באינטרנט לחיים "לצאת, לשתות, להתנגש באנשים" (אפשר גם בלי לשתות! נראה לי.)

הקישורים היו נחוצים ובמקום, והעשירו את הרקע (בעיקר ל-כמסתבר- שוקיסטית כמוני)

"כולם מפספסים את האנגסט שלו על מנת לבהות במורגנה וגווין נועלים את עיניהם באופן מאיים עד חושניות." הערה לשונית קטנה: "מפספסים" היא לא פעולה אקטיבית, אז נראה לי לא נכון להגיד "מפספסים... על מנת", אולי "מוותרים על... על מנת לבהות" או "מפספסים... בזמן שהם בוהים"

לא התכוונתי לחפור, מתנצלת. נהניתי מאוד וזה הסתדר לי עם פיתוח קו מחשבה מסויים

אה ואני לא יודעת לאיזה מילים שלא נועדו להיות מעוברתות התכוונת :)

L e i a

New member
איזו תגובה מהממת

1. האמת שהרווח בין "החיים האמיתיים" ל"חיי האינטרנט" ממש מרתקים. יש סדרה של סרטונים שהראשון שלהם נקרא The anatomy of a youtuber וזה ממש מעניין.

2. יש המון יוטובריות מעולות! דוגמאות (ליוטובריות, לא לזה שאני חופרת): dailygrace, alninwonderland, harto, meekakitty, feministfrequency. ולכולן יש סגנון שונה. יש גם מעריצים גברים, כמובן, אבל פלח השוק של יוטוב מצטייר כנערות בנות 14-16 לכן הבולטים ב"פאנדום" ןוידיאו בלוגינג נוטים להיות גברים לא גבריים. אבל תמיד יש יוצאות מין הכלל (לג'נה מרבלס יש כמעט 10 מיליון סבסקרייברס והיא מצחיקה בטירוף ומלחיצה אותי ממש. כן).

3. אמג תודה!

Marji

New member
ליאה,

סופר נהנתי לקרוא, זה היה כל כך כייפי!
ואני חושבת שזה הפיק הראשון שקראתי בפאנדום הזה מאז שהסדרה נגמרה ואשכרה נהנתי ממנו! -תודה!

[לילה, ולימודים עוד כמה שעות אז התגובה לא ממש מפורטת (כי הפיק שלך מעולה ויש מלא קטעים שדורשים ציטוטים והתלהבות)- אבל היה לי חשוב לספר לך (לפחות בקצרה) על חווית הקריאה שלי
]

L e i a

New member
אוה

אני שמחה לעזור להתגבר על הטראומה. חשבתי לחלק טישו עם הפיק אבל לא יצא לפועל.

תודה על התגובה~

YOU

זה כאילו. קראתי את הפרמיס ואז זרקתי את עצמי לפיק ואז לחצתי על הלינקים ואז ראיתי דן במשך שעתיים ואז חזרתי לפיק ואז זרקתי את הראש שלי לתוך מחבת.

"היי," הוא אומר ומושיט את היד שלו. מרלין בולע רוק. מעל מיליון עוקבים, פאנל משלו או העובדה ששילמו לו לראיין את וואן דיירקשן לא הכינו אותו לרגע הזה. - ???????????????? בקטע של, למה לעזאזל כתבתי מרלין!פיקס ש*לא* הכילו רפרנסים לוואן דיירקשן אי פעם

במקום זאת, הוא אומר, "אני יודע." ובוהה. אלוהים, הוא בוהה. מרלין מתפלל שעדר נחוש של פאנגירלז ירמוס אותו. למזלו באותו הרגע גווין ומורגנה נכנסים למסדרון בהמולה של רעש דרמטי ומזוודות אופנתיות. תודה לאל על חסדים קטנים. - OPT OTP

זה דבר אחד לראות במו עיניו עשרות אלפי מעריצות שצורחות את שמו ולובשות את המרצ'נדייז על השם של הערוץ שלו ושל גוון. או להיפגש עם האנשים האהובים עליו איתם הוא מדבר, מפלרטט ומשתף פעולה כחלק מהקריירה הנוסקת שלו, בתוך ומחוץ לאנגליה. להיפגש עם האדם שנתן לו השראה להגיע לאן שהוא, גבר בלונדיני עם חיוך בוהק מדי שנראה הרבה יותר מדי טוב במשקפי שמש? משהו אחר לחלוטין. - אני אצטרך, את יודעת, שתכתבי המשך של 10K בו את מספרת מה הם עושים בערוצים שלהם וכמה מדהימים הם.

מרלין מתעלם מהשאלה האחרונה. אין לו זמן לרומן הלסבו-וירטואלי שלהן. - וואט איבן הניסוח שלך מדהים אותי

"הוא נראה הרבה יותר טוב במציאות," מרלין אומר בייאוש. "גוון, את צריכה להיות פה לפני שאני עושה משהו ממש מטומטם."

- משתמשת בזה עם כולם לנצח. החל באור. בעיקר באור.

"אז דיברת עם ארתור?" פרסיבל שואל אחרי שהוא מפסיק להעמיד פנים שלגווין יש סיכוי נגדו ומעיף אותו לרצפה בנונשלנטיות. - פרסיבל אתה לא שייך ליוטיוב אתה שייך לקלטות כושר

ליאון, או 'ישו_בשבילכם87', הוא הדי-ג'יי הכי טוב בעולם. או לפחות הכי טוב שניתן למצוא במלון, אבל המלון מפוצץ במתבגרים שיכורים, באמת, אלפים, אז זה עדיין הישג אדיר. - כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן יו את ממלאת את הלב שלי בגעגועים לכל הדמויות המדהימות בפאנדום האידיוטי הזה

"אני לא יוצא מהבית בשביל פחות מהארי סטיילס," מרלין מתעקש. חבורת בנות ארבע-עשרה שמצוטטות להם מצחקקת. מרלין כבר מדמיין את הטוויטר שלו למחרת. למרות שאם כבר משפפים אותו מחוץ ליוטוב, לפחות שיהיה מישהו עם הצלחה בינלאומית והמון שיער. - |רוני||מחבת|

מרלין לא בטוח אם זה קוד למשהו או לא. במקרה הכי גרוע הוא תמיד יכול לברוח לשירותים ולהתחבא בתנוחה עוברית עד שארתור יתייאש או יירדם. /אני

מרלין תוהה אם התעורר בגיהינום. הוא מביט למטה. שיער בלונדיני שללא ספק מחובר לראש של ארתור. ארתור מתכרבל איתו. במיטה. כן, הוא הגיע לגיהינום. אולי זה יהיה זמן טוב להיכנס לפאניקה. - I RELATE.

"אמרתי להן שלא עשית כלום," גווין אומר. "אבל הייתה לכם שיחה מאוד מרתקת על חומרי סיכה." - ולפתע יוטיוב הוצף בפרסומות לYYY.

"הומייגאד," אומרת מעריצה עם חולצה של שניהם כאנשי מקל.

"או טי פי," מתמוגגת מעריצה אחרת עם חולצה שגורמת למרלין להאדים יותר מרוב סרטי הפורנו שראה אי פעם.
- אבל איך כתבת פיק בו זה לגיטימי? זה החלום שלי???

מביט בו בהרהור ואז נראה כאילו נזכר במטרה האמיתית לשמה הגיע. "אני חושב שאני יודע איך ליישר את ההדורים." ומשום מקום הוא מוציא מצלמה. מרלין חייב ללמוד איך לשלוף דברים משום מקום בעצמו.

"ארתור... אתה חושב על מה שאני חושב?"

וארתור זורח. "שיתוף פעולה!"
- SEX TAPE WHAT EVEN

"אני חייב לגלות אם יש מפעל שמייצר אתכם." ארתור מרים גבה מרלין מחווה אליו. "חתיכים שמבינים אזכורים על סדרות מצוירות. זה הולך להיות מסע אפי מסביב לעולם. אני צריך להביא איתי עוזר אישי בשם פספרטו. או קוף קטן." - אוקיי הלכתי לצייר את הפאנארט

"ארתור," מרלין קורא באומללות. ארתור מציץ מהשירותים, מברשת שיניים מבצבצת מפיו. הוא מביט אל מרלין בשאלה והתערובת של ארתור על הבוקר, שיער מבולגן וזקן ממשחת שיניים זה אולי הדבר הכי חמוד שראה בחייו. וזאת תמונה שהוא יכול לשמור לגמרי לעצמו. - אוי ארתור לפעמים אני נזכרת בכמה שאתה יפה

"זה היה כנס מוצלח," פרסיבל אומר, לפתע לידו. בשביל מישהו ענקי כמו פרסיבל, הוא בהחלט יכול להיות נינג'ה לפעמים. - לא יודעת זו השורה הטובה ביותר בפיק

אוף ליאה כאילו. הפיקים שלך פשוט כיפיים. זה כאילו שאת יודעת למי את כותבת ואת פשוט DELIVER. וכאילו, לי מצחיקה בטירוף אבל כשהיא כותבת את רוצה לקרוע לעצמך את הלב מהחזה. ואת מצחיקה בטירוף והפיקים שלך אשכרה מצחיקים בטירוף וזה כל כך כיפי ומדהים ונחמד ומי לא רוצה לקרוא דברים כאלו. את ככ טובה אעעעעעעעעע אני חוזרת לדן ופיל עכשיו

L e i a

New member
idk man

אני שומרת את ההערות שלך בקבצי וורד כי לתלות אותם על הקיר יהרוס את הצבע או משהו. אין לי מושג איך להגיב לזה בחזרה אוקיי ביי.

אבל אני הכי מרוצה שהזכרת את דן ופיל מישהו צריך לעזור לי להאכיל את האובססיה. ;;

אעאעאעאעא~

(נכון אני הנוגה היחידה? נכון? נכון? יש!)

כלכך מצטערת שלקח לי מלאאאא זמן להגיב; בצפר וזה אוכל לי את החיים. די. אפילו בטאמבלר אני רוב הזמן על קיו כשאני לא בעבודה שהיא לא בצפר!

ועכשיו די. בואי נעבור לתגובה הרצינית. דבר ראשון, *FLAILS EVERYWHERE* בגלל גוויין האידיוט והצורך שלו לאקסהיביציוניסטיות (זו בכלל מילה? היא בכלל אומרת מה שאני חושבת שהיא אומרת? שיט, אני מקווה שכן!), והפכת את כולם לפאנגירלז וזה היה פשוט אדיר לחלוטין. *מתה*

מרלין עדיין שומר כל גיפ שעשו לסרטון הזה אי פעם. גמני הייתי עושה את זה. אם מישהו היה עושה עליי גיפ, ד'ט איז. זה לא יקרה.

דרך אגב, רק כי אני חושבת ככה, גוון ומרלין BFF זה בערך אחד ה-BROTP שלי אוור, ג'סט סיינג.

לגוויין תמיד יהיה פוטנציאל לעבוד בתעשיית פורנו. אם פורנו היה מקובל בתקופת קמלוט. האמת, גם אז אני מאמינה שזה לא יעצור מבעדו. אני יכולה לראות אותו, פותח לו בית בושת אבל מככב שם גם בתור הפימפ וגם בתור אחד מהעובדים. מממ. גוויין בלי חולצה... גוויין בלי מכנסיים...
...
איפה הייתי?

ליאון, או 'ישו_בשבילכם87' פחחחחחח *מתה*

או כמה פעמים הוא נתלה על הזרוע של לנסלוט בניסיון לגלות האם יוטוב מזריקים לחלקם משהו כי איך לעזאזל הם הפכו להיות כאלו מוצקים, זה לא הגיוני. אוי, מרלין, מרלין, מסכנצ'יק קטן ורזה שלי. אני מקבלת אותך כמו שאתה, גבוה ורזה וגמלוני וחמוד עם אוזניים. *-*

"כשעליתי שניכם כבר הייתם על המיטה מכורבלים כמו חתלתולים. אל תדאג, בטח יהיה תיעוד של אתמול עוד כמה שעות ביוטוב."

מרלין לא יודע מתי החיים שלו הפכו לפאנפיק גרוע.
אני הייתי קוראת כל דבר שיכתבו על החיים שלו! ... אה, רגע. אני קוראת.

בין כל הצווחות מרלין יכול לראות את ארתור עומד ומביט בו בסוג של שיפוטיות, כאילו אומר אל תהיה אידיוט מול פשוטי העם, מרלין ואולי גם אני לא מאמין שאני משופפ אליך וao3 עדיין לא קרס, מרלין. יאאאאאאאאא הוא כלכך ארתור ומתנשא ועדיין חמוד להפליא ואני רוצה להפוך אותו לדמות צ'יבית שמסתכלת עליי בעיניים שיפוטיות ולחבק אותו חזק~

הם מתנשקייייייייייייייייייייייייייייייים *מנופפת בזרועות בהיסטריה* ומרלין בשמלהההה~ (אופס, זה כבר קרה
)

השיער של גוויין קסום וארתור שמן! פעוט קטן ומתוסכל שלי!

מיפ מיפ מיפ! הסיום נהדר ואני מאד אוהבת וזה כזה מקסים ותודה רבה!
*מועכת אותך*

L e i a

New member
one and only

ממש פחדתי שלא תאהבי אותו אני יודעת שאת עוקבת אחרי אותם יוטוברים כמוני אבל כאילו. ????

הייתי ממש לחוצה לגביו אז אני ממש שמחה שאהבת אותו!

Sobi Dobi

New member
ליאהליאהליאהליאה.

למה לא כתבת לי:(
אבל זה בסדר, כי כתבת לנוגה וזה מושלם. הולי שיט. אני דיי בטוחה שאיפשהו באמצע מרלין בראש שלי הפך לצ'רלי מקדונלד? אני לא בטוחה ?

אחי זה היה כל כך נפלא. אני מתה על הפיקים שלך. את ורוני בערך הסיבה שאני עוד בפאנדום המזדיין הזה.

המשקפי שמש. הכנסת אותן. זה נפלאאאאאאאאא.

טוב אני הולכת לדפוק את הראש על מקלדת ולקווה לכתוב כמוך יום אחד. ביי.

L e i a

New member
האמת

שאני לא יכולה לדמיין את מרלין בתור צ'ארלי כי בד"כ הוא ממש נלחץ מכל הקטע של המעריצים בכלל והטירוף של הפאנדום בפרט (לפעמים הוא צוחק על זה ולפעמים הוא ליטרלי אומר למעריצים שהוא ממש לא בקטע אז שיעזבו אותו מהשיפינג סטאף?). אז כן יותר דמיינתי אותו בתור שילוב של פאנגירל!טיילר אוקלי וסטוקר שהפך לבלוגר סופר פופולרי!דן האוול.

מצד שני צ'ארלי ממש יפה אז מי אני שאהרוס את הפנטזיה?

אז כן המון תודה~~ או סליחה אם זה מה שגורם לך להשאר בפאנדום הזה אחרי כל מה שעוללו לנו.

חייבת להגיב למרות שאני לא בפאנדום

שהפיק הזה מדהים ומיוחד ואהבתי אותו ממש בגלל האווירת כנס שכתבת בו (וקראתי אותו ממש קצת אחרי לונדון והכנס והסטארקידס שהיו שם) ושאת מוכשרת ושמתישהו אני אראה מרלין...

וזהו

L e i a

New member
תודה

אולי הלקח הכי חשוב מהפיק הזה הוא לעבור מפאנדום מרלין לפאנדום יוטוב ולחסוך כמה שעות של כאב מהחיים. אני. אני לא בטוחה.

למעלה