כנסי כולם...יש לי סקופ היסטרי עלי!!

כנסי כולם...יש לי סקופ היסטרי עלי!!

טוב יש לי משהו לאגיד שהסתרתי אז זאת אני שההיתי אם הכינוי של דלפינה את זה אתם יודעים והשם שלי הוא לא נטע השם האמיתי שלי הוא סיון ואני בת 12
אז אני רוצה להחליף כינוי תנו רעיונות

עדידי15

New member
היא פשוט מרגיזה אותי...

הדיבור שלה מרגיז,היא כל שניה פותחת הודעה חדשה..ועל מה?על שטויות.. חלאס נמאס ממנה כבר

אוף כל דבר שאני עושה מפריע../images/Emo10.gif

רק סתם כתבתי משהו מה זה מפריע אני לא רוצה להיראות ילדה מציקה כי אני באמת שלא ככה לפי מה שאני יודעת מחברים וכ'ו ובאמת אני לא רוצה שתחשבו עלי דברים רעים אז הנה אנילא יכתוב שטויות וכ'ו ואני לא אם הגישה השלילית הילדה הזאת שכתבה לי כולי עושר אני לא מבינה מה יש לה אז סתם כתבתי את זה כי רציתי לכתוב אבל אל משנה בישביל זה יש לי חברות..אם לא אכפת לכם אז עזבו נכתוב פה רק על טו מודל אני באמת מצטערת על הדברים השטוטיים לך עדידי סורי.. ולך מכורה לפיתוי ולניקומיניל..סורי לכולם לא יהיו יותר שטויות מסיון

תראי.. אף אחת פה לא ממש יודעת מה

קורה בטופ מודל באמריקה.. אין לנו על מה לדבר... אז עכשיו כשהפורום ריק.. אין בעיה ממש היא תכתוב שטויות... יש לך דברים טובים יותר לכתוב? יאללה חסל ריבים(מושפעת מהסדר)

את אחלה ילדה..כנסי דחוף..מכורה לפית

אני סך הכל מנסה קצת שיהיה סבבה בפורום כי בנתיים לא מדברים הרבה זה רק מכנוונות טובות וכולם מקללות אותי כמו ניקונימיל תראי למעלה היא קיללה אותי..

שלומית16

New member
אז למה שלא נדבר על הסדרה

"הדוגמניות" בינתיים אם מישהי רואה אותה פה בכלל

למעלה