כנסת ישראל בנתה "חומת מגן" לביצור

pilovich shahaf

New member
כנסת ישראל בנתה "חומת מגן" לביצור../images/Emo104.gif

והגנת הדמוקרטיה במדינת ישראל בכלל ובכנסת ישראל בפרט...
החוק עבר בקריאה שניה ושלישית- תיקון לחוק יסוד הממשלה 36 העוסק בכל מה שקשור בבטחון המדינה בכלל וגייס חמישי/בוגדים בפרט...
כל ההסתייגויות שהגישו חברי הכנסת הערביים בכלל והיהודים/יות בפרט נפלו ברוב חסר תקדים...
יוסי שריד נמנע בהצבעה הוא היה אחד מתוך 4 נמנעים...
מיד לאחר שהחוק עבר בקריאה שניה ושלישית ברוב חסר תקדים, מצ"ב הכתבה ב-ynet בקישור הנ"ל, הוגשה מיד הצעת אי אימון בראש הממשלה על ידי נציג ח"כ הערבים ותומכיו היהודים- ח"כ טלאב א-סאנעה, ההצעה עלתה להצבעה ונדחתה על הסף ברוב חסר תקדים..."כנסת ישראל ברוב של 78 ח"כ התנגדו להצעת האי אמון ובזאת גילו תמיכה וגיבוי בראש הממשלה ואילו 17 ח"כ הצביעו בעד, ושלא נשכח את שני {2} ח"כ שנמנעו בהצבעת האי אימון ובזאת לדעתי האישית שכל מי שהצביע נמנע בהצבעות אלו, הןא או היא למעשה ניצל את זכותו הדמוקרטית, אבל למעשה הוא בוגד במדינת ישראל, חד וחלק, וזאת נאמר במפורש מעל דוכן הכנסת על ידי חברי כנסת ולאו דוקא מהימין אלא מהמרכז כמו חברי כנסת משינוי וכיוצ"ב...
ראוי לציין את נאומו חוצב להבות, האמיתי והאחראי של יו"ר סיעת/תנועת שינוי, ח"כ טומי לפיד, אשר דבריו מהדהדים באזני עד רגע זה..."חה"כ הערביים הביאו זאת על עצמם, חה"כ הערביים מחנכים וגורמים לנוער הערבי הישראלי להפוך לשאהידים ולפצצות מתקתקות..."
יישר כח לכנסת ישראל וליו"ר סיעת/תנועת שינוי -"טומי לפיד"...
מבחן היה ותוצאה יש....החוק עבר ברוב גדול וכנסת ישראל בנתה "חומת מגן לדמוקרטה בכלל ולכנסת בפרט...
מבחן התוצאה. פ"ש.

pilovich shahaf

New member
אורן פרסיקו כותב- "זה מסביר הכל.."

.."זה מסביר הכול. "אורן פרסיקו" עם ההיסטוריה של ההסברה בכול, מהקמת המדינה ועד ימנו.."
בכתבתו הענקית המובאת כאן בפורום ככתבה וכלשונה ב- 9 קבצים לנוחיותכם, על מנת שמי שניבצר מימנו להשיג את העיתון/מגזין הניקרא "פירמה בהוצאת גלובס- גיליון מספר 30,מאי 2002 , העוסק בתקשורת, פירסום ושיווק...
להזכירכם את כל מה שכתבתי כאן בפורום בנושא "המחדל ההסברתי של מדינת ישראל...:- תאריך ההודעה: 31/03/02 שעת ההודעה: 23:47 מאת: pilovich shahaf נושא: כמו כן כמה עובדות עובדות..:- 1. משרד החוץ בראשותו של שמעון פרס אחראי על מדיניות ההסברה-פנים/חוץ...לפחות מאוק´ 1999- ממשלת אהוד ברק ועד נכון להיום ממשלת אריק שרון... 2. בממשלת אריק שרון מפברואר 2001 ניתמתה ח"כ ועו"ד ציפי ליבני לשרת ההסברה של מדינת ישראל פנים/חוץ... 3. תקציב מדינת ישראל בכל הממשלות להסברה פנים/חוץ = 40 מיליון שקל בשנה.... 4. בפועל קיבלנו שמשנת 1999 חודש אוקטובר שמעון פרס היה אחראי על ההסברה עד חודש פבר´ 2001 לבד ומחודש זה הצטרפה השרה ליבני להסברה של מדינת ישראל לשר שמעון פרס שבאמתחתם לכאורה יש תקציב של 40 מיליון ש"ח בשנה.... 5. רק מחודש אוקטובר 1999 ועד נכון להיום מדינת ישרל הוציאה על הסברה כ-200 מיליון ש"ח.... 6. מבחן היה ותוצאה יש....."ההסברה שווה לתחת...." לסיכום העובדות שלעיל:- מחדל שלא יתואר...ועכשיו אני משאיר לכם חברי ואחי היקרים מכל מיגוון הקשת מה צריך לעשות מבחן התוצאה. פ"ש. המשך יבוא...!!

pilovich shahaf

New member
ח"כ מיכאל איתן סיכם את הדיון והבטיח

תאריך ההודעה: 02/04/02 שעת ההודעה: 14:37 מאת: pilovich shahaf נושא: שלומי מה דעתך על הקישור הזה.. לכבוד ח"כ מיכאל "מיקי" איתן" כתבה/פרשנות מדהימה שיכולה לעזור לעם ישראל במערכת ההסברה שלנו...!! ‘He Knows It, He Feels It http://www.msnbc.com/news/732010.asp?cp1=1 חג שמח לך ומשפחתך ח"כ מיכאל איתן. לטיפולך הדחוף והמסור לעם ישראל. חזק חזק וניתחזק. מבחן התוצאה. פ"ש. נ.י.ל.י "עת צרה ליעקב ומימנה ניושע.."

pilovich shahaf

New member
למשתתפים כי בהתייעצות עמם יכין מכל

תאריך ההודעה: 03/04/02 שעת ההודעה: 14:31 מאת: pilovich shahaf נושא: מבחן התוצאה..שמעון פרס למשפט ציבורי מה עוד לא נפל לכם האסימון..טי-וי|ו pilovich shahaf [מצורף קובץ 85.] ו√ הנשק העיקרי והמסוכן שיחסל את מדינת ישראל, זה התקשורת בכלל ושלנו בפרט ועוד על חשבון משלם המיסים... את דעתי אמרתי אז-ביום הארוע, אחרי ממצאי ועדת הבדיקה בראשותו של יום טוב סמיה..." הילד מוחמד דורה, הוא למעשה היה "השאהיד" הראשון של איטיפאדת אלאקצה בכלל ומבחינת התקשורת בפרט, אבל מי אני בכלל, הא לכם ציטוט מתוך מכתבו של השר לשעבר מר "רחבעם גאנדי זאבי" ז"ל הי"ד, המדבר בעד עצמו...:- העולם יודע מה אנחנו עוברים, אבל הםו BMW850 / אקטואליה ו√ מנסים ל"החזיר" את ארפאת ל"מוטב". ההסברה לא טובה, כי משרד החוץ לא יודע להסביר, למשל: הפשלה בועידת דרבן. אני חולק על מה שאמרת לעיל, אבל אין לי כוח לכתוב. אני יביא לך מאמר שקשור להסברה, עם עוד נושאים בדרך. אתה מוזמן להכנס לאתר של מולדת www.moledet.org.il ולקרוא את המאמרים ולדעת את האמת. ואתה מוזמן להכנס לקטגוריה "ישראל תנצח", גם שם יש מאמרים. למטה באותו דף יש על ח"כים ערבי ישראל. דרבן כמשל מאת : רחבעם זאבי הודעה סגירה 16:44 19/03/20

pilovich shahaf

New member
ההצעות וההארות החשובות שהושמעו

תאריך ההודעה: 03/04/02 שעת ההודעה: 14:34 מאת: pilovich shahaf נושא: שמעון פרס למשפט ציבורי-מבחן התוצאה תאריך ההודעה: 31/03/02 שעת ההודעה: 23:47 מאת: pilovich shahaf נושא: כמו כן כמה עובדות עובדות..:- 1. משרד החוץ בראשותו של שמעון פרס אחראי על מדיניות ההסברה-פנים/חוץ...לפחות מאוק´ 1999- ממשלת אהוד ברק ועד נכון להיום ממשלת אריק שרון... 2. בממשלת אריק שרון מפברואר 2001 ניתמתה ח"כ ועו"ד ציפי ליבני לשרת ההסברה של מדינת ישראל פנים/חוץ... 3. תקציב מדינת ישראל בכל הממשלות להסברה פנים/חוץ = 40 מיליון שקל בשנה.... 4. בפועל קיבלנו שמשנת 1999 חודש אוקטובר שמעון פרס היה אחראי על ההסברה עד חודש פבר´ 2001 לבד ומחודש זה הצטרפה השרה ליבני להסברה של מדינת ישראל לשר שמעון פרס שבאמתחתם לכאורה יש תקציב של 40 מיליון ש"ח בשנה.... 5. רק מחודש אוקטובר 1999 ועד נכון להיום מדינת ישרל הוציאה על הסברה כ-200 מיליון ש"ח.... 6. מבחן היה ותוצאה יש....."ההסברה שווה לתחת...." לסיכום העובדות שלעיל:- מחדל שלא יתואר...ועכשיו אני משאיר לכם חברי ואחי היקרים מכל מיגוון הקשת מה צריך לעשות מבחן התוצאה. פ"ש. מצורף קובץ doc

insight

New member
שמע אימרה ולמד ....

בארצות הברית, ישנה אימרה ישנה, שבדרך אגב צוטטה על ידי כתב עיתון גלובוס - במאמר בנושא ההסברה הישראלית בארה"ב אתמול (ממליץ לך לקורא בעיון ) - שעדין מתאימה למה שמרחש במדינת ישראל ובארצות הברית ... " כל פוליטיקה היא פוליטיקה מקומית " ANY POLITICS IS LOCAL POLITICS מכיון שמדינת ישראל מלא בפוליטיקאים, אני חושבת כי אנחנו צריכים לשאול את עצמנו תמיד - מה הפוליטיקה עשתה בשבילנו - בשביל העיר אילת .. מה דעתך ??? שלך INSIGHT "אל תפסיק לשאול שאלות והקשב היטב לתשובות "

pilovich shahaf

New member
תזכיר שיועבר באמצעות השרה ליבני

תאריך ההודעה: 03/04/02 שעת ההודעה: 15:29 מאת: pilovich shahaf נושא: הבעיה זה בהסברה שלנו בלבד.. וההסברה שלנו שווה לתחת כי שמעון פרס עם תקציב של כ-40 מיליון ש"ח לא עושה כלום עם זה לטובת המדינה שהוא שר החוץ שלה בכלל ובמיוחד משנת 1999 שנת שילטונו של אהוד ברק ונכון להיום... הבעיה היא שלנו, המדיניות שלנו כלפי עיתונאים זרים, כיצד אנו מפרשים "דמוקרטיה" בעיתות מילחמה... מבחן התוצאה. פ"ש. מצורף קובץ jpg

pilovich shahaf

New member
לראש הממשלה, ובו המלצות מעשיות

תאריך ההודעה: 07/04/02 שעת ההודעה: 13:52 מאת: pilovich shahaf נושא: מבחן היה ותוצאה יש... אתר נאצה של הבוגדים השמאלנים חושפים את "גוש שלום...- "אתר independentmedia center- imc תוצרת גוש שלום, מזעזעים ברמת השנאה שלהם לישראל ... כנסו לאתר ותראו רמת ההסתה שלהם נגד ישראל . היגעתי לאתר שלהם מקישור באתר הפתח שקינה אותם "היהודים הטובים" אני מצרף תמונה שהם מציגים, מזעזע ... באתר יש עוד שלל של תמונות ואפילו קישור לסרטון איתיפאדה שמציג את "הכובשים הרוצחים " בשלוש דקות ...ועוד הרבה חומר אנטי-ישראלי...איפה מערכת ההסברה שלנו, התקשורת, החוק, זה מה שמותר בימים קשים אלה, אני לא מבין מה קורה פה, לא איכפת לכם ... מבחן התוצאה. פ"ש. מצורף קובץ jpg

pilovich shahaf

New member
לפעולה...../images/Emo104.gif

תאריך ההודעה: 10/04/02 שעת ההודעה: 18:00 מאת: pilovich shahaf נושא: מה זאת אומרת אתה מוכן... יש ממשלה בישראל...יש יש לממשלה מדיניות הסברה... יש יש לממשלה תקציב הסברה 40 מיליון ש"ח בשנה...יש [ יש מי שאחראי על ההסברה...יש- "שמעון ברז" יש לממשלה שרת ההסברה ...יש - עו"ד ציפי ליבני לסיכום:- על מה אתה מדבר, על איזה הסברה מרכזית בדיוק אתה מדבר, יש מילחמה על הבית-בית ישראל ואתה עושה עכשיו חישוב פוליטי של המיפלגה שאתה מייצג-"מיפלגת שינוי"...אני ממשל לא מבין אותך אנדיז מבחן התוצאה. פ"ש. מצורף קובץ jpg

pilovich shahaf

New member
ח"כ מיכאל איתן, אמר כי יש לעודד

תאריך ההודעה: 10/04/02 שעת ההודעה: 18:14 מאת: pilovich shahaf נושא: יש לך בעיה בהבנת הניקרא, קרא שוב את הודעתי ואני מזכיר לך שוב אנחנו לא מדברים במישור האישי, אלא הכללי... מבחן התוצאה. פ"ש. ההסברה של מדינת ישראל = לתחת והכל בגלל מי שאחראי על הנושא לפחות ב5 שנים האחרונות לא אחר מאשר שמעון ברז שר החוץ מצורף קובץ jpg

pilovich shahaf

New member
אלפי צעירים בארץ ובעולם להשתלב

תאריך ההודעה: 10/04/02 שעת ההודעה: 19:28 מאת: pilovich shahaf נושא: שים לב מה אתה עושה... אנחנו מדברים על המילחמה שאנחנו נימצאים בה, על שההסברה שלנו שווה לתחת בכל מה שקשור למדינת ישראל בעולם, ואתה בא לפה ומכניס לי את הרעל הזה שנימצא בנישמתך {הדתיים} שבכלל לא קשור למה ועל מה שאנחנו מתדיינים כאן, זה נושא אחר לגמרי ולא עכשיו, אז מה אתה בדיוק רוצה שאני אגרר לשיגיונותיך, לא ידידי, כרגע אני מתרכז בלעשות הכל לשמור לנו על בית ישראל וכל מי שנימצא בתוכו, כולל החילוניים והדתיים...קאפיש מבחן התוצאה. פ"ש. לידיעתך נהרג חייל מילאום.."יורם כהן הי"ד" חרדי מאיזור נתניה, הובא לקבורה אתמול בלילה בבית קברות סגולה בנתניה...

pilovich shahaf

New member
במערכת ההסברה הישראלית...../images/Emo104.gif

תאריך ההודעה: 17/04/02 שעת ההודעה: 23:18 מאת: pilovich shahaf נושא: מכתב גלוי לרה"מ- ח"כ הערביים בכנסת לכבוד רה"מ הנכבד מר אריאל "אריק" שרון. באמצעות-פקס, רשום והתקשורת. ירושלים. ישראל. ****** הנידון: חברי הכנסת הערבים. ******************* אדוני הנכבד. בימים אלה אנו עדים להתקפת התקשורת הבינלאומית על מדינת ישראל, על עם ישראל ועל העם היהודי ברחבי תבל. זה הודות ללשונות הרעות של אחינו מהשמאל וחברי הכנסת הערבים הנעזרים באנשי שלום עכשיו וסרסני הגיוס בכדי להבאיש את רחינו... מכובד, חובה על הממשלה להחדיר לתוך התקשורת השמאלנית גם עיתונאים מאנשי הימין. אנשי השמאל אינם רואים את הסכנה המרחפת עלינו מהמגזר הערבי הרדיקאלי המקומם עלינו את העולם הנוצרי. והמוסלמים, שואפים להשמדת מדינתנו... הפגנת חברי הכנסת הערביים ותמיכתם באחיהם הפלשטינים, מוכיחה בעליל שאין לסמוך עליהם, חרף כל התנאים הסוציאליים, שהם מקבלים מהמדינה. הם נשארים נאמנים לפלשטינים, ומשמשים להם גייס חמישי. לדעתי, חובה להוציאם מהכנסת ברגע שהם מגלים תמיכה ואהדה כלפי עראפת. אם לא יעשה דבר בנידון, אעתור לבג"ץ למתן צו על תנאי כדי להוציאם מהכנסת... לצערי, התקשורת מונעת ממני להופיע ולהוכיח קבל עם ועולם שהערבים מעודדים מספר הקוראן המתוקן, שכתוב בו דברי שיטנה ושינאה, ומורה להם, שחובה עליהם לחסל אותנו. את קטעי הקוראןהכתובים בערבית, נתתי לאורי שני מנכ"ל לשכת רה"מ, כשהם מתורגמים לאנגלית עבור כבודו. מר שני לקח את התרגום באנגלית מקטעי הקוראן עבור כבודו... מערכת ההסברה שלנו קרסה. וב"ה אשר נתן לאדוני את התבונה והחכמה, לצרף את רה"מ לשעבר מר בינימין "ביבי" נתניהו למערכת ההסברה. דבר המוכיח שאישיותך נפלאה, ואינך נוקם ונוטר. מאוד לא הוגן לתת למר פרס תקציב של 40 מיליון ש"ח למערכת ההסברה "שלו", בזמן שהשרה ציפי ליבני עובדת ללא תקציב. אין ספק שהיא נראית כנה ונשמעת משכנעת, יותר מרוב אנשי משרד החוץ... בכבוד רב ובהוקרה. ד"ר משה נחום. נשיא הפדרציה העולמית ליהדות תימן. העתקים: נשיא המדינה. שרי ממשלה. חברי כנסת. תיקשורת. מצ"ב הקובץ/המכתב שנשלח ככתבו וכלשונו לראש הממשלה ולמכותבים מטה... מבחן התוצאה. פ"ש. חג שמח לכל עם ישראל...

פרשה רצינית מאוד../images/Emo46.gif

אני מאחלת לך הצלחה פילוויץ אבל את האמת אני לא מאמינה שתצליחו.

למעלה