כנסת נכבדה????? חברים יקרים?????

• פותח הנושא all
  • פורסם בתאריך

all

New member
כנסת נכבדה????? חברים יקרים?????

הציון הכולל שניתן לחברי הכנסת על תפקודם, התנהגותם, יעילותם והשקעתם הוא 37 מתוך 100. כשניגשתי למבחנים שלא התכוננתי אליהם ורשמתי מתחת לשם לתאריך והפרח -"אינני מוכן למבחן". הייתי מקבל ציון - 40. כששאלתי את המורה למה 40 ולא -0 היא ענתה - "על הכנות ועל כך שלא בזבזת לי זמן. והפעם איני תוקף רק את החכ"ים שלנו (שינוי). הפעם אני תוקף את כל הבטלנים שעיקר התעסקותם היא היבחרותם מחדש לאותו המקום. ועכשיו באמצע המלחמה הם יצאו ל-6 שבועות חופש!!!!!!!!! 6 שבועות, חברים יקרים, באמצע המלחמה!!!!! האם מישהו ממכם (מלבד המורים) היה אי פעם ב-2 שבועות חופש רצוף? אין גבול לבוז שהעם רוכש אל נציגיו. ואין לו דבר שהוא יכול לעשות נגדם. רק לשמוע על מחטפים לחוקים שנותנים "שיאצו" ו-בתי אבות עבורם, עבור הבנים והנכדים שלהם בחינם! רק לשמוע על מחטפים בנושאי תוספות השכר לעצמם, תנאים לעצמם, רכבים לעצמם, נסיעות לחו"ל לעצמם, אבטחה וביטחון לעצמם. ו-6 שבועות פגרה בזמן ש-10 איש נהרגים כמעט בכל יום. הוי כנסת, כמה את לא נכבדה!

מה לגבי הבטלן הראשי ?

ושמו ח"כ עמיר פרץ שהוא גם יו"ר ההסתדרות. שבכלל לא מגיע לכנסת והיא צריך להציע הצעת חוק כדי להביאו למליאת הכנסת אשר קובעת שחבר כנסת לא יוכל לשמש כיו"ר ההסתדרות. אגב באופן כללי אני מסכים איתך, רוב הזמן המליאה פשוט ריקה וחח"כים מגיעים רק כאשר יש נושאים הנוגעים להם באופן אישי. ואם הכנסת יוצאת במצב כזה לפגרה זה פשוט חסר כל הגיון. נ.ב ההחלטה לגבי החופשה שלהם היא סופית או שהם עדיין "מתלבטים" ?

למעלה