כנס אדריכלות אקולוגית במצפה רמון

• פותח הנושא mvb1
  • פורסם בתאריך
מצב
הנושא נעול.

mvb1

New member

אדריכלים, בונים, ובכלל מתענינים בנושא בניה ירוקה מוזמנים לכנס בסוכות במצפה רמון. פרטים אפשר למצוא כאן: http://desert-shade.com/eco/ כולכם מוזמנים מיכל

ערסlight

New member
מיכל...הקישור לא עובד

אדריכלים, בונים, ובכלל מתענינים בנושא בניה ירוקה מוזמנים לכנס בסוכות במצפה רמון. פרטים אפשר למצוא כאן: http://desert-shade.com/eco/ כולכם מוזמנים מיכל
מיכל...הקישור לא עובד
אנא, בידקי אותו...מעניין אותי. ...גם שלחתי לך מסר בעניין.

BROTHA

New member
סליחה, אכן לא עבד - אבל מעכשיו כן.

מיכל...הקישור לא עובד
סליחה, אכן לא עבד - אבל מעכשיו כן.
כרגע יש באתר תכניה מפורטת, מחירים וכו'. כולכם מוזמנים מכל הלב מיכל

gerson1

New member
מיכל-פירסום אישי?

מיכל...הקישור לא עובד
מיכל-פירסום אישי?
מיכל נחמד אך נדמה לי שזה לא המקום ליזמות כלכלית מסוג זה ביי גרשון

mvb1

New member
איך נעביר מידע אם לא כאן?

מיכל-פירסום אישי?
מיכל נחמד אך נדמה לי שזה לא המקום ליזמות כלכלית מסוג זה ביי גרשון
המפגש נועד לנו, מתכננים העוסקים בתחום. אני רואה את הפורום כתחליף לככר העיר של פעם. אם לא נצא לככר ונספר אחד לשני על יוזמות, איך נדע עליהן?

זידדה

New member
../images/Emo45.gifצודקת

המפגש נועד לנו, מתכננים העוסקים בתחום. אני רואה את הפורום כתחליף לככר העיר של פעם. אם לא נצא לככר ונספר אחד לשני על יוזמות, איך נדע עליהן?
צודקת

סוג כזה של פרסום...

סוג כזה של פרסום...
מקובל עליי. כל מה שיכול להעשיר את הדעת, מבחינתי בסדר גמור. למרות...שלמרות שניסיתי...לא הצלחתי להפעיל את הלינק גם בפעם השניה [!]

gerson1

New member
אקבר לינק

סוג כזה של פרסום...
מקובל עליי. כל מה שיכול להעשיר את הדעת, מבחינתי בסדר גמור. למרות...שלמרות שניסיתי...לא הצלחתי להפעיל את הלינק גם בפעם השניה [!]
אקבר לינק
הלינק עובד לא ברור דוקא הנושא המקצונ=עי למרות שאין לי ספק לגבי הצד האסטטי של הכנס: בתור בעל השכלה מזערית בתחום, מספר שנות עבודה מצומצם וכמי שסייע בריכוז הועדה האקולוגית בראשיתה בעמותת האדריכלים, לא ברור לי אם בתי הבוץ שנבנים היום בארץ מנוטרים ובדוקים מבחינת רווחי קור-חום, אנרגיה, רוח, תאורה וכיוב'. בכל מקרה מבחינת ערכיות אסטטית מדובר באחלה מבנים וזה אגב לא מעט. הכנס כפי שתוכנו מדבר על פי האתר מעניין למרות שלא אוכל להשתתף בו. בכל מקרה בהצלחה ולהתראות באחד הדיונים הבאים גרשון

מצב
הנושא נעול.
למעלה