כנס אודת נטו"ס 13.12.06

zs1957

New member
כנס אודת נטו"ס 13.12.06

חברים יקרים שלום רב, תודה לכל החברים שהשתתפו בכנס . ולאלה שלא הגיעו נספר שהיה כנס מוצלח מאד לאור המשוב שקבלתי מהמשתתפים. יש דברים שטעונים שיפור, למדנו נפיק לקחים בעתיד כדי שהכנס הבא יהיה מוצלח יותר. דיווח על הכנס באתר של אגודת נטו"ס שיופעל בקרוב. הכנס הבא יתקיים ביום רביעי 21.03.07 אורח הכבוד בכנס : פרופ ' חוסה כהן נוירוכירורג מהדסה עין כרם שירצה על טינטון פועם. שבת שלום, זהבה שחם

mevav1

New member
חבל שלא יכלתי לבוא../images/Emo10.gif

לא הגעתי בעיקר בגלל הדלקת החריפה שיש לי באוזניים וזה אומר שהסחרחורות מרובות ולכן לא הגעתי.. נשמע שהיה מעניין. אשמח לקרוא מה שהיה ולקבל עוד פרטים. וחוץ מזה זהבה,מה זה"טינטון פועם"? אמרו אגב משהו לגבי הסחרחורות שכשעומדים ומרגישים מסוחררים? דיברו לגבי סוגי הסחרחורות? תודה וערב מקסים וחג שמח. מירב.

zs1957

New member
רפואה שלמה מירב,

שלום רב מירב, החלמה מהירה מהדלקת באזניים ומהסחרחורת. טינטון פועם זה טינטון כמו פעימות לב. כלומר צפצוף כמו פעימות לב. הכנס היה בנושא טינטון וזכויות לקויי שמיעה מהביטוח הלאומי. בכנס ב- 21.03.07 יעסוק בטינטון פועם ובסחרחורת : וורטיגו ומנייר. אשמח לראותך. כל טוב וחג אורים שמח זהבה שחם

mevav1

New member
תודה רבה זהבה../images/Emo24.gifלצערי,אני לא

אחלים לעולם. יש לי בעיה קשה ביותר עם האוזניים והסינוזיטיס שלי ו האלרגיה הקשה שיש לי וכל הטיפולים והניתוחים שעברתי מיטיבים לזמן קצר ואז שוב חוזרים. כבר עברתי 2 ניתוחים של סינוזיטיס ועוד משהו שקשור לאף שהוא גם ניתוח לא קל ועוד ניתוחים של צינרור התופיות שזה כפתורים באוזניים בלשון העם ושוב אני אמורה לעבור את אות הניתוחים בקרוב
בעניין הטינטון הדופק,אז יש לי גם את זה וגם ציפצוף ממושך כמו שפעם כשהטיוי סיים לעבוד והיה טווו ארוך כזה,אז ככה יש לי,אבל זה תלוי בחומרת האוזניים שלי ולתופעת הצפצופים. לרוב זה טוווו ארוך ולעתים אפילו ים או משהו דומה..מה זה אומר(וסליחה אם שאלתי אותך וענית לי בעבר)? אגב,היכן הכנס יהיה בפעם הבאה? תודה רבה לך על הכל. מירב.

zs1957

New member
וה היא חלק מתהליך ההחלמה

שלום מירב, את סובלת ממחלת מנייר שזה טינטון + סחרחורת.חולים רבים סובלים גם מהיפר אקוזיס (רגישות לרעש). יש לך טינטון פועם שנשמע כמו המיית גלים. הטיפול שעברת הוא טיפול מערבי מקובל. ד"ר אורון דבר על זה בהרצאתו בכנס. לעולם אל תאבדי את התקווה. התהליך הטיפולי מורכב מכמה גורמים: אמון ברופא המטפל ותקוות החולה להחלים. כאשר הסימביוזה הזאת מתרחשת סיכויי ההחלמה גבוהים ביותר. מחלת מנייר היא מחלה כרונית כמו לחץ דם וסכרת אבל בהבדל אחד, לא מתים ממנה. אז קודם כל יש לשמור על דיאטה דלת מלח , ללא קפה אלכוהול , ללא שוקולד, ולהמעיט באכילת מתוקים.חלק מחולי המנייר אסור להם לאכול מטוגן, תבלינים למעט פלפל שחור , גבינה צהובה . אם תקפידי על תזונה נכונה + טיפול תרופתי חייך ישתנו ללא הכר. גם הסבל והלחץ ירדו. אני מוכנה להפגיש אותך עם חברותיי שחולות במחלת מנייר ומרגישות טוב. מיסוך הטינטון נעשה ע"י האזנה לרדיו , למוסיקה, לטלויזיה. מומלץ לעשות יוגה , מדיטציה, טאי- צ'י והיפנוזה.מרגיע מאד. הכנס הבא יהיה במרכז הרפואי וולפסון ב- 21.03.07 . אנא שלחי לי במסר אישי את כתובתך ומספר הטלפון למשלוח הזמנה בדואר . בהצלחה בניתוח. רפואה שלמה, זהבה שחם

mevav1

New member
זהבה,שוב תודה רבה לך../images/Emo140.gifאני באמת

סובלת מרגישות לרעשים וישנם צלילים בעיקר צורמים שאני יכולה כמעט להתעלף מהם
אבל גם קולות מצפצפים כמו כל גבוה של אשה וכד'. אני גדם לרוב הולכת עם מכשירי שמיעה עקב פגיעה באוזניים כך שלכאורה יש לי מיסוך לרעשים אבל תתפלאי...אני בידידות עם הרעשים
העדפתי להיות חברה שלהם אשר אוייבת שלהם ולחיות עמם בשלום וזה הולך יופי. למרות הרעשים התמידים שיש לי. לגבי השאר,אמרת לי כבר בעבר באמת לגבי מה שמותר ואסור לי לאכול. אני לצערי כמעט ולא יכולה לאכול אוכל לא מתובל כי אם לא אני אקיא..לא מסוגלת שאין לאוכל טעם..אבל אנסה משהו פעם יגרום לי לאכול אוכל לא מתובל. גם אמרת לי שיש לי טינטון ובקיצור מנייר,אבל יש לי גם ורטיגו...אז איך כל זה מלבש אחד על השני? לגבי הטיפול,אני מאוד מאוד רוצה להרפא מכל המתנות שקיבלתי,אבל אני יודעת שאצלי זה כרוני ואין טיפול. אני אהיה המאושרת בעולם לדעת שכן יש טיפול לבעיות שלי אבל לצערי,הרופאים סקפטים לגביי
אגב,אני לא מבינה איך זה שיש לי מגוון סחרחורות ומגוון צפצופים...את יודעת להסביר את זה? שוב תודות רבות לך ויום טוב לך. מירב.

למעלה