כנס אוריגאמי השלישי יולי - 2006

mirigami

New member
כנס אוריגאמי השלישי יולי - 2006

זהו זה סופי הכנס יתקיים בין התאריכים : 26.7.06-29.07.06 מיום רביעי ועד יום שבת! הכנס מתחיל ביום רביעי אחה"צ וזאת כדי לאפשר לחובבים שומרי שבת להגיע מרביעי ועד שישי בצהריים ולכאלה שיכולים להגיע רק בשישי מטעמי עבודה. הכנס יתקיים בקיבוץ צאלים ,במקום בריכה ואטרקציות גם למשפחה שאינה מקפלת! אתם מוזמנים להכנס לאתר של הקיבוץ בכתובת : אורח הכנס: האמן ג'ון מונטרול זו הזדמנות נדירה להכיר אותו מקרוב. אתם בודאי תוהים מדוע לקח לנו זמן רב לצאת בהודעה וזאת מכיון שבחודש יולי המחירים היו גבוהים מידי ורציתי לאפשר לכל אדם החפץ להגיע מבלי לשלם מחיר גבוה עבור לינה וארוחות. לקיבוץ 3 סוגי חדרים במחירים סבירים ובחדרים גם מקרר ופינת קפה. אני שמחה שהצלחנו למצוא מקום נחמד ומתאים לצרכים שלנו ושאנחנו מאפשרים גם לדתיים להנות מהכנס ושגם למשפחה שאינה מקפלת יהיו אטרציות. אני מאמינה שאת הערבים נבלה במאהל הבדואים בערב ישנה רוח קרירה ונעימה! ביום ראשון נורית תתקשר לחברי הועדה לארגון הכנס ועדת הכנס תעדכן את התקנון של הכנס ותתכנן את התוכנית! אז תשריינו את התאריכים. המעוניינים להצטרף לועדת כנס מוזמנים לשלוח מסר ואם יש הארות ,הערות נשמח לשמוע! שיהיה לנו בכייף!

גילה או

New member
אני מחכה לכנס בקוצר רוח....

אומנם חם ביולי
אבל כמו שהבנתי מהקישור של הקיבוץ החדרים ממוזגים ,האולמות ממוזגים יש בריכה (יש אפשרות לרחצה לילית ?)אני בטוחה שיהיה כיף. המקום נראה כיפי.לא יודעת אם מזג האויר יאפשר טיול בגשר התלוי.לא הייתי עדיין שם וזה נראה חויתי. יש מחירים של הלינה ? אני לא יכולה לשכוח את שני הכנסים הקודמים.אני מאוד מאוד נהניתי בהם .האוירה הייתה מעולה.למעשה לכנס הראשון הגעתי עם ידע מאוד מועט יחסית ובכנס המפגש עם עוד מקפלים פשוט דחף אותי לקפל עוד ועוד.למדתי המון מהקיפולים ביחד עם אחרים ואשמח השנה להפגש עם כולם ,ללמוד וללמד גם אחרים וכמובן לפגוש את מונטרול זו תהיה חוויה וכבוד גדול בהמשך למפגשים הקודמים בכנסים עם טומוקו פוסה ודויד בריל.בעניין הזה של האורחים של הכנסים אני מרגישה חובה להודות לפול ומירי שמצליחים להביא לכנסים בארץ אמני אוריגמי חשובים ומענינים כל כך. אשמח להשתתף בארגון הכנס ובקביעת התקנון ומקווה שיצטרפו אלינו עוד חובבים .

mirigami

New member
תודה גילה בקרוב נכניס טפסים לאתר

חשוב להדגיש שהכנס זו הזדמנות יחידה לפגוש את ג'ון מונטרול מלבד זאת אני מאמינה שיהיו כיתות של קיפול רטוב foil גימורים סדנאות של פול ג'קסון ונושאים נוספים שמעניינים חובבי אוריגאמי לגבי מחירים ישנם שלושה קטגוריות: 1. חדרי ברוש 170 לאדם בחדר (אפשר עד 5 בחדר למי שמעוניין להיות בחדר עם אחרים בהרשמה יצין ואנחנו נסדר זאת) אלו החדרים הזולים ביותר 2. חדרי אדמה 225 לאדם בחדר זוגי תוספת לאדם נוסף 200 ש"ח לילד 118 ש"ח לילד שני 85 ש"ח (המחיר עדיין במיקוח לילד אני מקוה שנצליח להוריד עוד קצת) 3. דירות שמיים 265 ש"ח לאדם בחדר זוגי תוספת לאדם שלישי בחדר זוגי 210 ש"ח תוספת לילד 130 ש"ח לילד שלישי70 ש"ח המחירים כוללים לינה וארוחת בוקר כניסה חינם לספא ולבריכה! מחירי כל הארוחות 40 ש"ח למבוגר ו- 35 לילד מחירי הכנס יפורסמו לאחר שועדת הכנס תתכנס! אשמח לענות על כל שאלה או בקשה ישנם מספר מוגבל של חדרים וחודש יולי הוא חודש לא קל ולכן מומלץ להרשם בהקדם למשל חדרי ברוש יש רק 6 ולכן חשוב להזדרד. הקיבוץ שומר את החדרים עד לזמן מוגבל! יש לציין שאכן ב-5 שנים האחרונות אנו זוכים לביקור של אמנים שלפני כן לא היו מוכנים אפילו לשקול את הגעתם לכאן.(קאסה, טומוקו פוסה,דיויד בריל ועכשיו ג'ון מונטרול) כל זה השתנה ולא בזכותי אלא בזכות פול ג'קסון ההצלחה של שני הכנסים הקודמים תרמה לכך אבל הם מגיעים בעיקר בשל הקשרים עם פול.

yepeled

New member
איזה יופי

חששתי מאוד שהזמן הולך ואוזל אך הכל הסתדר ברגע האחרון בדקה התשעים. חשוב שבכיתות אומן יוצגו נושאים חדשים במגוון גדול וברמות שונות כך שלכולם יהיה מעניין. גון מונטרול הוא הגורו שלי, בגלל הספרים שלו אני מקפל היום, את הקיפולים הראשונים שלמדתי מהספר שלו אני זוכר עד היום בעל פה. ממש נרגש לראותו.

mirigami

New member
נשמח לקבל רעיונות לסדנאות

שהייתם רוצים לראות בכנס. מה שגרם לנו להתעכב זה עניין המחירים.... ויולי העמוס וצפוף בכל מקום אני חושבת שמצאנו לנו פינה מקסימה ונעימה! וג'ון מונטרול הוא אכן איש מרתק!(בקרוב ביוגרפיה של מונטרול)

mirigami

New member
ועדת כנס

היום נורית מתקשרת לחובבים שהתנדבו להיות בועדת הכנס כדי לקבוע מפגש שבו נכין את התקנון ואת התוכנית.למי שמעוניין להשתתף ולא הציע את עצמו מוזמן לעשות זאת היום בטלפון :03-7513483

mirigami

New member
למי ששילם על CD בכנס הקודם

ולצערי ה-CD לא יצא .... בהרשמה לכנס נוריד את מחיר ה-CD ששילמתם ממחיר הכנס. במידה ויהיה CD או חוברת כנס אותם חברים ששילמו ולא קיבלו יקבלו כפיצוי את ה-CD או החוברת ללא תשלום.

למעלה