כנס אוריגאמי

mirigami

New member
כנס אוריגאמי

השנה יתקיים כנס במתכונת אחרת הכנס יתקיים בחודש יולי בתאריכים: 27.28,29 בעין כרם. והאורח .... ג'ון מונטרול!!!! כן הוא מגיע לארץ אני צריכה את עזרתכם בתכנון הכנס ולכן אני זקוקה למתנדבים שיהיו בועדת הכנה לכנס. ועדה שתקבע את התוכנית והכללים. מי שמעוניין ישלח אלי מסר ובקרוב נקיים פגישת הכנה. בקרוב אוציא הודעה על מפגש חובבים במרץ. ביקור של אמן אוריגאמי עולה הרבה וכדי להקל עלינו נזדקק לסיוע שלכם!

mirigami

New member
הכוונה לסיוע בהתנדבות ועזרה בארגון

פירוט בהמשך

yepeled

New member
איזה הפתעה נעימה

אחרי שקיפלתי מתוך הספר animal origami for the enthusiast של ג'ון מונטרול הבנתי שאוריגאמי זה תחביב רציני. מצפה בשמחה לפגוש אותו. בקשר לעזרה לפי דעתי אירוח שלו או טיול איתו בארץ על ידי חובב ישראלי יהיו עזרה טובה. אני מכיר חובב הגר בויקטוריה בקנדה ששמח לפגוש ולטייל ולארח מקפלים שמגיעים לחבל ארץ רחוק ויפה זה, ועקב כך גם זוכה לפגוש אישית אמנים גדולים. תשריינו את התאריכים הנ"ל על תצאו לחו"ל.

ycyclop

New member
רגשות מעורבים

מצד אחד אכזבה, כי כבר התכוננתי נפשית לכנס החודש, מצד שני ג'ון מונטרול WOW, כך שהכל אולי לטובה.

גילה או

New member
אני מבואסת!אני מתוכננת להיות בחו"ל

בתאריכים האלה בחופשה משפחתית שמתואמת כבר עם העבודה שלי ,העבודה של בעלי,הבגרויות של הבן שלי ועוד שיקולים....למעשה אני כבר רשומה על טיסה. לא לקחתי בחשבון בכלל אפשרות לכנס בקייץ אבל אני מתארת לעצמי שהתאריכים הם אילוץ בגלל האורח הנכבד.

mirigami

New member
בשבילנו זו ממש אכזבה מהם התאריכים

שאת נוסעת התאריכים מתואמים עם מונטרול והמקום. ג'ון מונטרול יהיה בארץ שבועיים אבל בכנס מתואם עם המקום בעין כרם. בואי ננסה לראות מה אפשר לעשות קשה לי לראות כנס בלעדיך

mirigami

New member
מועד הכנס

אני מקוה שנוכל לעשות את הכנסים בחודש יולי גם מכיון שזה חופש ולמרכז לאוריגאמי יש רגיעה וזה מאפשר לי להתפנות לכנס. מלבד זאת אני זקוקה למתנדבים שיוכלו לסייע בהכנת תוכנית הכנס. כדי שכנס יתקיים חובבים צריכים לתת מזמנם וממרצם כך קורה בכל העולם! צריך להודות לפול על העבודה החשובה שהוא עושה על אמנים מחו"ל וגורם להם להגיע לאזורנו. למי שלא יודע ג'ון מונטרול יהודי ולכן הביקור הראשון שלו בארץ חשוב עבורו גם מאספקטים נוספים. המעוניינים לקחת חלק בועדת הכנס שישלחו אלי מסר אישי או אימל [email protected]

gilg1

New member
כלה בהזמנה../images/Emo23.gif

עד כמה שידוע לי ג'ון מונטרול רווק, אש למה שלא נעשה תחרות ריאלטי בסגנון "מכל הבנות בעולם" והזוכה זו תהיה הבחורה שתדע לקפל דגם שלו, שייבחר מתוך מעטפה סגורה, כאשר עיניה עצומות (בסגנון פירוק והרכבה של M16 בלילה בטירונות). מי בעד?

למעלה