כנס אוריגאמי

bshuval

New member
כנס אוריגאמי

שלום לכולם, ראשית, רציתי להגיד לכם שהולך להיות לכם כנס נהדר ושאני מצטער שלא אוכל להשתתף מסיבות מובנות. ג'ון מונטרול הוא אדם מאד נחמד ומעניין, ונהנתי מאד לשוחח איתו בכנסים בהם נפגשתי איתו. אתם ודאי מכירים אותו מהספרים הרבים אותם כתב, וזה מעניין לפגוש את האדם מאחורי הספר. בדרך כלל ג'ון מביא איתו קלסר עם הוראות לדגמים מהספרים החדשים שלו, לפני שיצאו לאור, וזו הזדמנות מעניינת לקפל את הדגמים שלו ואפילו להעיר על ההוראות אם יש על מה. שנית, לפחות ממה שאני בפורום, אין התלהבות לעזור לארגן את הכנס. ייתכן ואני טועה וכולם כבר התקשרו למרכז באופן עצמאי להציע את עזרתם. אבל, אם הפורום משקף את המציאות, ברצוני להפציר בכם להתנדב ולעזור. פה בארה"ב, הכנסים מתנהלים אך ורק בזכות מתנדבים. בכל כנס בארה"ב ישנו ריטואל קבוע בו מבקשים מכל המתנדבים, לפי קטגוריות, לעמוד. יוצא שכמחצית המשתפפים התנדבו ועזרו בצורה כלשהי! עזרת מתנדבים חשובה לאין ערוך, וזקוקים לה בכל הקשור לארגון כנס: ניהול התערוכה, הכנת ערב שעשועים, ניהול כיתות הלימוד, הרשמה, סידור האולמות, ועוד, ועוד. מעבר לזה, ישנן החלטות רבות שצריכות להתקבל בנוגע לכנס, ואלה בדרך כלל תוצאה של דיונים של ועדת הכנס. אני, למשל, התנדבתי לעזור בכנס בניו-יורק בשנה שעברה (בארגון החנות, הכנת ערכות הכנס למשתתפים, והעברת ציוד ממחסן ארגון האוריגאמי האמריקאי לאזור הכנס). בכנס באריזונה בספטמבר התנדבתי והייתי חלק מועדת הארגון של הכנס ובנוסף אספתי הוראות וערכתי את ספר הכנס (דבר שדרש עבודה רבה). אישית, ההתנדבות הזו נותנת הרגשה טובה יותר לגבי הכנס. זה נהיה משהו שאתה לוקח בו חלק. אתה נהיה חלק מההצלחה של הכנס, וכתוצאה הכנס נהיה מוצלח הרבה יותר! אני מקווה שאתם גם תתנדבו -- כל אחד בזמן בהיקף ובתחום המתאים לו. בלי התנדבותכם, לא ניתן יהיה להרים כנס מוצלח.

ycyclop

New member
התנדבות

מירי ציינה בצורה מפורשת לפנות אליה במסר. אני מכוונה שאכן האנשים עשו זאת. יכול להיות שזאת הסיבה למה אין תגובות התנדבות בפורום עצמו

גילה או

New member
קחי גם אותי בחשבון ,

הצלחתי להזיז את החופשה שלי בשבוע אז אשמח לעזור בארגון הכנס .

mirigami

New member
תודה גילה אני ממש שמחה שהזזת

את החופשה שלך אבל כדי לקיים את הכנס נצטרך עוד מתנדבים 1. לועדת כנס שתחליט אילו שיעורים יהיו איך יראה הכנס כללים ועוד... התוכנית בשנה שעברה תוכננה על ידי ועדת הכנס גם הכללים. 2. מתנדבים בארגון הכנס

למעלה