כנס אירובי הנסיכה

כנס אירובי הנסיכה

אני מדריכת ספינינג, מדרגה עיצוב. עובדת מאוד אינטנסיבי כך שאין לי זמן להכנס לאימונים של מדריכים אחרים. חוויה אירובית היא פיתרון מושלם. מאוד נהנתי בכנס, ממש מהכל. החדר במלון היה ממש מעולה. מרפסת ענקית, מול הבריכה, האוכל, ו...... האימונים. ראיתי את המדריכה המדוברת. לא השתתפתי באף אימון שלה, אבל הצצתי באחד ושמעתי המון ביקורות על השני. אני חושבת שלגבי הנטיות המיניות שלה, ממש אין לי בעייה, אבל באמת שהיא כמדריכה בכנס הייתה צריכה להצניע, לפחות במהלך האימונים שהיא העבירה, ולא לדפוק בוסה ככה באמצע אימון לחברתה. אין ספק שהייתה מושפעת מהאלכוהול ששתתה בבריכה ממש עד רגע לפני האימון. אני לא השתתפתי באימון שלה. חברה שלי קארין עמר המהממת העבירה בדיוק באותה שעה אימון דנס. ומי שלא היה או לפחות ראה אותה, לא ראה אימון דנס מעולם...... פשוט פצצת אנרגיה. (קארין אגב גם נהנתה מהבריכה, אבל שעתיים לפני שהעבירה את אימון הדנס שלה הלכה לנוח ולהתרענן...) אימוני הספינינג שנהנתי מהם במיוחד היו של דיוויד רודריגז המלך. אין עוררין הוא הספינר הכי מקצועי בארץ!!!!!!!!!!! הוא פשוט מעביר בצורה מושלמת את האימון, האימון רץ, פתאום נגמר, לא מבינים איך כבר עברה שעה. הוא מתייחס לכל מתאמן ומתאמן, אין מצב שמישהוא ירכב בצורה לא נכונה/בטיחותית ודייויד לא ניגש אליו. התאמה מושלמת למוסיקה ולתרגיל. דייויד מתה עליך. גם האימון של רן מגן היה פשוט מעולה. מוסיקת שנות השמונים, קצב מעולה, עבודה טובה עם העומס. חייכן, מקצועי ממש. (רן אני המתולתלת עם קוקו גבוהה שרכבה שורה ראשונה לשמאלך). נהנתי מאוד הבאת אותי לאנרגיות שיא. תודה על אימון מעולה. הייתי גם בספינינג של מדריכות נוספות שלא ממש נהנתי, אבל אני לא אכנס לזה . מקווה להגיע לכנס הבא, נשיקות לכולם. רוני אלבז

gin11

New member
דש לבני

ולא לא רוצה לגרום לסכסוך משפחתי ..
תמסרי לו דש מיפי . השוויץ בך

gin11

New member
.אם מדובר בבני אלבז

אז הוא היה הבימאי של חבורות הבמה שלנו . בראשון לציון . והשם שלך - פשוט שם המשפחה היה מוכר לי . ומתוך שיחות עימו על עיסוקיי הנוספים סיפר לי שגם אשתו מדריכת ספינינג .

gin11

New member
ברוכה המצטרפת לפורום ../images/Emo66.gif

אז זהו ... ביום סגנית בערב- ספינירית :) ת-ע-נ-ו-ג ...

סנשיין11

New member
כנס אירובי,דיויד,רן,וכוריוז שיעור בלי מוזיקה

טוב קראתי את כל החוויות מהחוויה.... עם חלק חייכתי והזדהתי ומחלק הייתי קצת בהלם. כמו שרן ציין הארגון והחלוקה אכן היו ממש טובים, הריכוז בקומה אחת של כל השיעורים, מים ומגבות בכמויות בכניסה לכל כיתה, ואולם ששימש לספינינג מהיותר מתאימים שנתקלתי בהם בין כל האירועים השונים שיש בארץ (ועוד בהנחה מקדימה שזה לא ייעודו המקורי (במחשבה שנייה, האם יש דבר כזה "אולם ייעודי"?). דברים אלו לא ברורים מאליו לכנס של 600 (ואחד) איש, וסחטיין! הייתי בשני שיעורי ספינינג של דיויד, והיתה ממש חוויה! מקצוען אמיתי בכל מה שהיה שם, מן הדברים הצפויים והמצופים ועד לאלו שלא. הארגון של לפני, כולל בעיות טכניות של אפניים שניתן לסדר (והווידוי שלא מתחילים עד שלכולם נוח!!), אנרגיות ואנרגיות (!!) מיוחדות, היכולת ליצור קבוצה אחת הומוגנית מכולנו (שכל אחד הגיע ממקום אחר גיאוגרפי ומקצועי), ההתאמה והסינכרון בין המוזיקה למערך השיעור. יש תחושה שכל הזמן הוא נמצא וזמין בכל מקום (כן, השימוש ב"במות" המאולטרות שם כנראה גם הוסיף :) ! ) ושכל הזמן יוצר גירויים אחרים. מה שהיה גם מעניין עבורי, זה ששיעור עם שירים מוכרים של רוק, ושיעור עם המון מוזיקות לא מוכרות – בשניהן היה חיבור יפהפה למקצבים, לתחושות ולנוכחות. וכמובן עטיפת שיעור נכונה מבחינת חימום, העלאת דופק, קירור, מתיחות, ותודה אישית לכל אחד ואחת. מקצוענות ואישיות :) רן, שמעתי המון פידבקים טובים על השיעור שלך (לא רק באילת, אבל כרגע אני מדברת על זה :)) ועליך בכן אדם ואיש מקצוע. שנה הבאה בלי נדר אצטרף גם בכנס, ועד אז יש גם שיעורים פה במרכז. .. דיויד ורן – יהיה נחמד אם תעבירו את השיעורים שערכתם לאילת פה במרכז עבור אלו שלא הצליחו להיות בכולם או אלו שלא היו כלל באילת. תחושת בטן קטנה לוחשת לי שיהיה מרתק.... ! רוני אלבז – לפי התיאור של הקוקו – ראיתי אותך, ואכן – נהנת מכל שנייה!! (לפחות השניות שראיתי.... ) כן ירבו :) :) :) וכוריוז אחד לסיום...... היום להפתעתי נכחתי בעזריאלי בשיעור ספינינג ללא מוזיקה (ט' באב) שהעביר דיויד. לא היה ברור למה לצפות, פעם ראשונה. השיעור היה ממש קשה, רצף אינטרוואלים, יותר דגש על טכניקה, קצת הסברים מעבר, פתאום שומעים ממש את הדיוושים והנשימות של מי שנכח (וכן, היום להערכתי כ20-30 אנשים – שאחרי כמה דקות עם קצת פנים חצי מופתעות, הזיעו יופי יופי!). ופתאום אין מוזיקה שמכתיבה את הקצב אלא המוזיקה הפנימית והמשמעת שלנו (בנוסף למערך)... כייף להיחשף לדברים מיוחדים שלא בשגרה :) לפעם הבאה שיהיה, כנראה עוד איזה שנה – ממליצה לכם לנסות ולחוות. שולחת חיוך ואנרגיות לכולנו :)

שיעור בלי מוסיקה

אני מאוד אוהבת את השיעורים בלי מוסיקה. בד"כ אני מעבירה שיעורים בלי מוסיקה בימי הזכרון לחללי צה"ל וביום הזיכרון לשואה ולגבורה... דווקא האימונים בלי מוסיקה הם אימונים מאוד מדוייקים וחזקים. עובדים עם סטופר אימון סדרתי, לא תלויים במוסיקה, ו......... אפשר לדבר. על הכל, לתת טיפים על תזונת ספורט, על שעוני הדופק, לענות על שאלות, להכיר אחד את השני. לכל האימונים בלי מוסיקה שהעברתי נכנסו אנשים וההרגשה שלי הייתה שהם מבואסים והממומים על כך שאין מוסיקת רקע לפחות, ונכנסים לאימון "בישבילי", אבל היפה שבדבר היה לראות אותם יוצאים מהאימון....... ממליצה בחום למדריכים לא לבטל שיעורים בימים מסוג זה, אלא באמת לנסות ולהנות, תראו איזה מהר יעבור האימון.

מגן רן

New member
היי סנשיין...

את שיעור מנהרת הזמן שהעברתי באילת, לימדתי יום קודם בהולמס פלייס גבעתיים ואת שיעור הטיפוס אני מבצע מחר בגבעתיים...

vanilla maple

New member
ואני שואלת

למה אתה מגלה והורס את "ההפתעה" שתהיה מחר? סתאאאאם.נראה לי כל החיים שלי סובבים סביב יום רביעי בשעה 18:00.

אנה210

New member
אתיקה

על אתיקה מקצועית שמעת??? ראי תגובתי הראשונה, אני מקווה שתלמדי משהו..

אתיקה זה לא כסתח

וממך הדבר היחיד שאפשר ללמוד -מהי פשיטת רגל מחשבתית וערכית.

למעלה