כנס בטיחות של אגודת התעופה ב 13/6

צור בנר

New member
כנס בטיחות של אגודת התעופה ב 13/6

אגודת התעופה מארגנת את ארוע הדגל של השנה - כנס בטיחות טיסה, שייערך בתאריך 13/6/02 באולם יד לבנים ברמת השרון. בכנס ירצו אנשים מהשורה הראשונה בבטיחות טיסה בישראל. כבר כעת הבטיחו את השתתפותם : (א) אלוף (מיל.) עמוס לפידות מפקד חיל האוויר ונשיא הטכניון לשעבר אשר כיהן גם כיו"ר ועדת החקירה של תאונת מטוס אל על באמסטרדם. (ב) יצחק רז, חוקר תאונות ראשי במנהל יספר על תאונת מטוס הצסנה במנחת שיטים. (ג) אורי אורלב הממונה על בטיחות הטיסה ברשת סוגר את רשימת המרצים האורחים. בצד האורחים , נשמע גם כמה אנשים מחברי האגודה וביניהם קפטן ג´ואל בן פרץ שתעסוק בהעמקת הדווח כגורם התורם לבטיחות וכמה מחברינו שהיו מעורבים באירועי בטיחות בלתי שיגרתים שיספרו לנו עליהם ועל הלקחים שהפיקו מהם. כמובן שתהיה הפסקה ,יהיו דיבורים יהיה כיבוד, בקיצור- יהיה אחלה! הארוע יהיה רחב היקף (כ 300 איש) ואנו מעוניינים בכמה שיותר משתתפים. פרטים מדוייקים יגיעו בהמשך - אך נא סמנו את התאריך ביומנכם.

רן בג

New member
צור-אתה מפספס משהו..

מטרת הכנסים למיניהם של כל אגודה ואגודה, הינה, להיות אטרקטיביות לחבריהם ולהעניק להם שירותים וגישה לנושאים שבדרך אחרת הם לא יוכלו להגיע אליהם. אותם אנשים חביבים השואלים חזור ושאול "מה יצא לי אם אצטרף ל.." לא מבינים כנראה את משמעות העניין. אפשר לקחת זאת רחוק יותר ולשאול מדוע לא תתן האגודה לכל מי שירצה כרטיס צ"א או שירותים שונים בלי לשלם דמי חברות (הרי זו הבעיה-אם לא היה עולה להיות חבר ,הבעיה לא היתה מתעוררת). אירגון כנסים, עבודת מינהלה,שכירת אולמות ומרצים עולה כסף. מי שלא חבר אין לו מקום בהתכנסות מעין זו. אני לא מעלה כאן את החשיבות בהצגת מספר חברים ר כאשר באים לרשות זו או אחרת לדיון מסויים.

tom kook

New member
מסכים איתך במאה אחוז!

רן מה שאתה אומר נכון ב 100 אחוז ואני עכשיו כמעט מצטער ששאלתי!

eli eagle

New member
פשוט, מי שלא חבר שישלם מחיר מלא

אחרי 2-4 מפגשים אטרקטיביים ישתלם לו ליהיות חבר. לדעתי (לאור הניהול החדש של האגודה) יהיו 2-4 מפגשים טובים שיסחבו חברים חדשים.

AOPA ישראל נותנת תעודת צ"א

התעודה הנה תעודת "AIR CREW" המוכר ע"י כל העולם המערבי+. כמו כן ישנה רשימה לא קטנה של יתרונות חוץ ממעבר פשוט וקל דרך דלתות צ"א ביציאה לחו"ל. היתרונות הם הנחות בבתי מלון בעולם, בדיוטי-פרי וכאלה וכזה ולא פחות חשוב מנוי בטאוני תעופה שונים. אם כל אלה לא מספיקים אז גם אירוע עם פוטנציאל עניין כזה שמתוכנן לחודש הבא מגיע ומצדיק את עלות החברות. יובל

למעלה