כנס בעבודה

Yakir4179

Well-known member
עוד פעם כנס על הטרדות מיניות,אוף נמאס כבר הפכו אותנו לאויבים בפוטנציה גברים ונשים יחדיו,כל כחד מפחד על פרנסתו וכו ולחשוב מה הוא מוציא מהפה,הראו לנו סרטון מהכנסת שגנדי זל סיבר בדוכן על זה וכמה שהוא צדק שזה מה שקורה היום ,גם להגיש תביעה וגם לתבוע את המעסיק לא יאמן ,איפה הימים שהיינו מגיעים למשרדים ומקבלים נשיקות בלחיים..

געגועי לימי העבודה בכיף שאתה מכיר מגוון של נשים מכל מיני מגזרים וכו ,וכיום חופגים לי במשרד הפקידה על חייה עם 3 ילדים ובעלה

יעיש התימני

Well-known member
עוד פעם כנס על הטרדות מיניות,אוף נמאס כבר הפכו אותנו לאויבים בפוטנציה גברים ונשים יחדיו,כל כחד מפחד על פרנסתו וכו ולחשוב מה הוא מוציא מהפה,הראו לנו סרטון מהכנסת שגנדי זל סיבר בדוכן על זה וכמה שהוא צדק שזה מה שקורה היום ,גם להגיש תביעה וגם לתבוע את המעסיק לא יאמן ,איפה הימים שהיינו מגיעים למשרדים ומקבלים נשיקות בלחיים..

געגועי לימי העבודה בכיף שאתה מכיר מגוון של נשים מכל מיני מגזרים וכו ,וכיום חופגים לי במשרד הפקידה על חייה עם 3 ילדים ובעלה
מה אתה מתלונן
במשך 7 שנים, כל שנה נאלצתי לעבור מבחן על חוק ההטרדות המיניות, ואם נכשלתי נדרשתי להגיע להשתלמות!
אני בעד, כל הזמן בעד.
גברים צריכים ללמוד את השפה החדשה שבה מדברים עם נשים.
גברים חכמים לא ייקלעו למצבים דו-משמעיים ומסוכנים.
מנהלים חכמים לעולם, אבל לעולם, לא ישבו עם עמיתה, כפיפה לבד בחדר סגור, ואם כן - רבים למדו את כוחה של מצלמה המתעדת את כל הפגישה והקלטות קול.
ברור
לא רק גברים מניאקים גם נשים לא חסר להן.
וסוף סוף אייל גולן מתחיל לשלם את מחיר השחצנות שלו - כן, אני שמח לאידו.

Yakir4179

Well-known member
מה אתה מתלונן
במשך 7 שנים, כל שנה נאלצתי לעבור מבחן על חוק ההטרדות המיניות, ואם נכשלתי נדרשתי להגיע להשתלמות!
אני בעד, כל הזמן בעד.
גברים צריכים ללמוד את השפה החדשה שבה מדברים עם נשים.
גברים חכמים לא ייקלעו למצבים דו-משמעיים ומסוכנים.
מנהלים חכמים לעולם, אבל לעולם, לא ישבו עם עמיתה, כפיפה לבד בחדר סגור, ואם כן - רבים למדו את כוחה של מצלמה המתעדת את כל הפגישה והקלטות קול.
ברור
לא רק גברים מניאקים גם נשים לא חסר להן.
וסוף סוף אייל גולן מתחיל לשלם את מחיר השחצנות שלו - כן, אני שמח לאידו.
עזוב אני בתור בעל בית או מנהל ,לא מביא עובדות זרות לגמרי ,אלא קורבי משפחה וכו
תראה זה מתערבב עם סחבקיה וצחוקים,היום בכנס גם הגיבו לעורכת דין ,שזה נשמע הזוי ולא נתפש שעובד יתקשר לעובדת שהוא בשירותים ויבקש ממנה סקס פון כדי לגמור,מי בסטטוס של גבר זר או עמית לעבודה יבקש את זה, מבלי לחשוב שזה מותר לי ,סקס פון בשירותים אני לא עושה,אבל במיטה אני עושה ולעולם לא אבקש ממישהי שלא דיברנו על סקס לפני או עשינו שיחה כזאת,אז כנראה שהעובד הזה הרגיש בנוח להתקשר אליה ולבקש,הוא מבחינתו לא הרגיש רע שהוא עושה את זה ,לא זה הפריע וגם יכולה לתבוע את המעסיק,בסופו של דבר יגיעו לפשרה ,כי בשיחת שינוע העובד יגיד אנחנו בסוג של חברים והרגשתי חופשי לבקש
לכן כיום אל תדסר ואל תצחק וכו תהיה רובוט

לגבי אייל גולן ,יש לו קול מדהים לא שומע אותו מה שנקרא ,אהבתי בעבר את הלהיטים הישנים שלו
הבחורה הפסידה בהליך הפלילי,ויש לה זכות לתבוע אזרחית וזה מה שהיא רוצה ,לדעתי במקומו כנראה שביקשו ממנו לשלם ולא הסכים,בוא נראה כמה היא תקבל ממנו

אני במקומו מגיע לארץ רק להופעות,אין ברירה הם לא ירגעו עד שיכניסו אותו לכלא

יעיש התימני

Well-known member
עזוב אני בתור בעל בית או מנהל ,לא מביא עובדות זרות לגמרי ,אלא קורבי משפחה וכו
תראה זה מתערבב עם סחבקיה וצחוקים,היום בכנס גם הגיבו לעורכת דין ,שזה נשמע הזוי ולא נתפש שעובד יתקשר לעובדת שהוא בשירותים ויבקש ממנה סקס פון כדי לגמור,מי בסטטוס של גבר זר או עמית לעבודה יבקש את זה, מבלי לחשוב שזה מותר לי ,סקס פון בשירותים אני לא עושה,אבל במיטה אני עושה ולעולם לא אבקש ממישהי שלא דיברנו על סקס לפני או עשינו שיחה כזאת,אז כנראה שהעובד הזה הרגיש בנוח להתקשר אליה ולבקש,הוא מבחינתו לא הרגיש רע שהוא עושה את זה ,לא זה הפריע וגם יכולה לתבוע את המעסיק,בסופו של דבר יגיעו לפשרה ,כי בשיחת שינוע העובד יגיד אנחנו בסוג של חברים והרגשתי חופשי לבקש
לכן כיום אל תדסר ואל תצחק וכו תהיה רובוט

לגבי אייל גולן ,יש לו קול מדהים לא שומע אותו מה שנקרא ,אהבתי בעבר את הלהיטים הישנים שלו
הבחורה הפסידה בהליך הפלילי,ויש לה זכות לתבוע אזרחית וזה מה שהיא רוצה ,לדעתי במקומו כנראה שביקשו ממנו לשלם ולא הסכים,בוא נראה כמה היא תקבל ממנו

אני במקומו מגיע לארץ רק להופעות,אין ברירה הם לא ירגעו עד שיכניסו אותו לכלא
ואייל גולן, מקומו בכלא.
זה שהוא הקריב את אביו, כמו ששרון הקריב את בנו לא אומר שהוא אמר אמת או שרון לא חטא בשחיתות.
אתה, יקיר אהובי, כנראה לא מבין או לא מכיר כלל את העולם בתוכו נשים חיות. כנער וכצעיר הומו עברתי את כל ההטרדות האפשריות בתקופתי, כולל מין בכפייה. זה שאתם, הגברים חושבים שהתיאור הזה הזוי: "נתפש שעובד יתקשר לעובדת שהוא בשירותים ויבקש ממנה סקס פון כדי לגמור" מצביע עליכם ועל היוהרה שלכם. זו גם הסיבה שנשים רבות לא תפנינה למנהל שלהן או לראש משאבי אנוש, ותפנינה ישר למשטרה.

Yakir4179

Well-known member
ואייל גולן, מקומו בכלא.
זה שהוא הקריב את אביו, כמו ששרון הקריב את בנו לא אומר שהוא אמר אמת או שרון לא חטא בשחיתות.
אתה, יקיר אהובי, כנראה לא מבין או לא מכיר כלל את העולם בתוכו נשים חיות. כנער וכצעיר הומו עברתי את כל ההטרדות האפשריות בתקופתי, כולל מין בכפייה. זה שאתם, הגברים חושבים שהתיאור הזה הזוי: "נתפש שעובד יתקשר לעובדת שהוא בשירותים ויבקש ממנה סקס פון כדי לגמור" מצביע עליכם ועל היוהרה שלכם. זו גם הסיבה שנשים רבות לא תפנינה למנהל שלהן או לראש משאבי אנוש, ותפנינה ישר למשטרה.
יש הבדל בין לנסות להתחיל וחיזור לא צולח לבן התנהלות.בסוג של קשר לא ברור וכו,אני גם חוויתי אונס כמעט מאורגיה עם דו מיני יצרי ופיצה אותי כספית ולמזלי לא חדר ,לא עשיתי רעש מיזה ולא חשבתי ללכת למשטרה וכו
פשוט נהיה מוגזם,אפשר להגיד תשמעו לא הלך לי בהליך הפלילי יש לי זכות חוקית לתבוע אזרחית כספית מאמן שפגע וזהו,להכניס את המדינה לסחרור ,כן מצצה או לא מצצה נסעה לאילת להיות איתו או לא זה פשוט עושה נזק למי שנפגע באמת, ומרבית המקרים עושים את זה לבעלי הכוח והממון גם כדי לחלוב אותם .

לכן כיום לפני שיפעילו מצלמות בשו שו על נשים שלא יאשימו אותם,כל אחד ואחת שתשמור על עצמה ועל קן האהבה שלה שלא להפגע מהסביבה
גם מילולית

יעיש התימני

Well-known member
יש הבדל בין לנסות להתחיל וחיזור לא צולח לבן התנהלות.בסוג של קשר לא ברור וכו,אני גם חוויתי אונס כמעט מאורגיה עם דו מיני יצרי ופיצה אותי כספית ולמזלי לא חדר ,לא עשיתי רעש מיזה ולא חשבתי ללכת למשטרה וכו
פשוט נהיה מוגזם,אפשר להגיד תשמעו לא הלך לי בהליך הפלילי יש לי זכות חוקית לתבוע אזרחית כספית מאמן שפגע וזהו,להכניס את המדינה לסחרור ,כן מצצה או לא מצצה נסעה לאילת להיות איתו או לא זה פשוט עושה נזק למי שנפגע באמת, ומרבית המקרים עושים את זה לבעלי הכוח והממון גם כדי לחלוב אותם .

לכן כיום לפני שיפעילו מצלמות בשו שו על נשים שלא יאשימו אותם,כל אחד ואחת שתשמור על עצמה ועל קן האהבה שלה שלא להפגע מהסביבה
גם מילולית
"כל הכבוד, הוצאת ממנו כסף, סחטיין". [יאק] ואתה חושב שנשים תצלחנה להוציא כסף, והאם כסף הוא פתרון? שאכיר לך כמה וכמה גברים שעברו הטרדות מיניות קשות ועד היום סוחבים את הפצעים. האם אתה באמת חושב שאשה שהוטרדה מינית במשפט או בתלונה "מרפאה" את עצמה?
כמה אטימות, סלח לי, לשפוט אחרים עפ"י ההתנהגויות שלך, ואתה הרי דו מיני, אפילו תכחיש עד מחר, כך שכנראה הנזק לא היה רציני אם כסף הרגיע אותך.

Yakir4179

Well-known member
"כל הכבוד, הוצאת ממנו כסף, סחטיין". [יאק] ואתה חושב שנשים תצלחנה להוציא כסף, והאם כסף הוא פתרון? שאכיר לך כמה וכמה גברים שעברו הטרדות מיניות קשות ועד היום סוחבים את הפצעים. האם אתה באמת חושב שאשה שהוטרדה מינית במשפט או בתלונה "מרפאה" את עצמא
כמה אטימות, סלח לי, לשפוט אחרים עפ"י ההתנהגויותבוע ט שלך, ואתה הרי דו מיני, אפילו תכחיש עד מחר, כך שכנראה הנזק לא היה רציני אם כסף הרגיע אותך.
שבוע טוב בוא נתחיל את השבוע בטוב,נפל לי טיל גארד מול הבית לפני 4 שנים ,אתה יודע כמה המליצו לי לעשות הצגה ולשחק אותה על פוסט טראומה ,השכנה שלי עשתה לילד והוציאה הטבות מהמדינה,לא יכולתי לשקר ולעשות הצגה בנושא ,למרות שכיום זה לא בושה להיות בפוסט טראומה ולשחק אותה כדי להוציא כסף מביטוח לאומי וכו

גם אני פגוע ונשאר לי בזכרון הזוג שהייתי איתו והגבר היצרי שכמעט חדר אלי בניגוד לרצוני,אין מה לבכות זה היה שם ,הוא ציין בבית קפה שהוא מאוד חם ויצרי בסקס אני בחרתי להיות עם הזוג הנל,אז אני אומר טוב שנתן פיצוי מאשר אם הייתי מתלונן ואז כולם יכול להיות שיחשבו שאני גיי וכו,ומצד שני לאחר שתבעתי 2 נוכלים מקצועים,אז אני כבר יודע אך המערכת עובדת ,גם לי נגרם עוגמת נפש וכו 3 חודשים מנוכלים עד שקיבלתי מחברת האשראי את הכסף

לדעתי בחורה לא צריכה לעדות רעש מכל מטומטם שמתחיל איתה,ואם הוא חורג לאיים במשטרה ,וזה עובד על גברים נורמטיביים בחוץ האיום הזה.

שוב מתלוננת שלא הלך לה בפלילי יש לה זכות בתביעה אזרחית שיכולה להוציא כסף ,ותאמין לי לקבל 50 100 אלף שח מבעל הון זה לא רע בכלל

אייל גולן היה צריך לשלם לה

Yakir4179

Well-known member
שבוע טוב בוא נתחיל את השבוע בטוב,נפל לי טיל גארד מול הבית לפני 4 שנים ,אתה יודע כמה המליצו לי לעשות הצגה ולשחק אותה על פוסט טראומה ,השכנה שלי עשתה לילד והוציאה הטבות מהמדינה,לא יכולתי לשקר ולעשות הצגה בנושא ,למרות שכיום זה לא בושה להיות בפוסט טראומה ולשחק אותה כדי להוציא כסף מביטוח לאומי וכו

גם אני פגוע ונשאר לי בזכרון הזוג שהייתי איתו והגבר היצרי שכמעט חדר אלי בניגוד לרצוני,אין מה לבכות זה היה שם ,הוא ציין בבית קפה שהוא מאוד חם ויצרי בסקס אני בחרתי להיות עם הזוג הנל,אז אני אומר טוב שנתן פיצוי מאשר אם הייתי מתלונן ואז כולם יכול להיות שיחשבו שאני גיי וכו,ומצד שני לאחר שתבעתי 2 נוכלים מקצועים,אז אני כבר יודע אך המערכת עובדת ,גם לי נגרם עוגמת נפש וכו 3 חודשים מנוכלים עד שקיבלתי מחברת האשראי את הכסף

לדעתי בחורה לא צריכה לעדות רעש מכל מטומטם שמתחיל איתה,ואם הוא חורג לאיים במשטרה ,וזה עובד על גברים נורמטיביים בחוץ האיום הזה.

שוב מתלוננת שלא הלך לה בפלילי יש לה זכות בתביעה אזרחית שיכולה להוציא כסף ,ותאמין לי לקבל 50 100 אלף שח מבעל הון זה לא רע בכלל

עהיה נחסך לו לא מעט ,פגעו לו בהכנסות ,לקהל שלו שאוהב אותו זה לא משנה הוא יגיע לקיסריה שוב ושוב

יעיש התימני

Well-known member
אז מגיע לך פרס על כך. התנהגות מוסרית שלך צריכה לספק רק אותך, אפילו קאנט חשב שיש להפיצה בעולם.
יקיר, תגיד, כמה עוד תרמה את עצמך. האם אתה חושב שרק "חדירה אנאלית" לגבר מ-גבר הופכת את הנחדר ל-גיי? איפה אתה חי, באמת? לענ"ד, שום פיצוי לא היה צריך לתת לך. כמו שכתבת ידעת בדיוק לאן אתה הולך ונכנס. לשיטתך [מקרה הטיל] - אתה צריך להחזיר לו את הכסף.
דעתך אינה נחשבת. אינך אישה וככל הנראה חוץ ממקרה השלישייה מעולם לא הוטרדת מינית, ואם כן, אולי זה מצא חן בעיניך.
מה זה "לא הלך ב"פלילי". זה כמו עם משפט או.ג'יי. סימפסון. לא הואשם בפלילי אבל שילם כסף כל חייו בתביעות אזרחיות - כלומר, אשם ועוד איך.
אתה יודע, גם ההוא המגעיל מהוליווד שמעשיו עוררו את תנועת ME2 שילם המניוק, עד שנמאס להן.

Ellis Murphy

Well-known member

נשיקות בלחיים?

אצלי הן היו ישר נשכבות על השולחן ברגלים מפושקות... והתחרו על מי תתפוס את השולחן היותר קרוב...

למנכ"ל.

יעיש התימני

Well-known member
נשיקות בלחיים?

אצלי הן היו ישר נשכבות על השולחן ברגלים מפושקות... והתחרו על מי תתפוס את השולחן היותר קרוב...

למנכ"ל.
רק אחת ממש פעלה ע"מ להשכיב אותי.
הקפדתי להתרחק ממנה פיזית, כי לא אהבתי את הרעיון,היא לא משכה אותי, ואני נאמן לבת זוגי לגמרי, כשזה נוגע לסקס עם נשים.

Yakir4179

Well-known member
נשיקות בלחיים?

למנכ"ל.
יש לי מנהלת שירות לקוחות בחברת בת ,גרושה פלוס,ויש כימיה וקליק ואני נמנע,לא מפחת חוק הטרדה מינית ,שלא יהיה לי בה תלות או לה בי בעקבות המגע

Yakir4179

Well-known member
יעיש הפרוגרס והפימינזים הרדיקלי הרס והורס כל חלקה טובה בין המינים,אם אני גבר עשיר ומוכר ,הייתי מזיין נשואות או תיירות ומעריצות מחול,לא הייתי מתעסק עם ישראליות ,פוסט שכתוב כמו שצריך מיוצר תוכן,וישר הורסים לך קריירה,או חולבים אותך כספית ,מעניין כמה משלמים דמי שתיקה בממסד וכו

יעיש התימני

Well-known member
יעיש הפרוגרס והפימינזים הרדיקלי הרס והורס כל חלקה טובה בין המינים,אם אני גבר עשיר ומוכר ,הייתי מזיין נשואות או תיירות ומעריצות מחול,לא הייתי מתעסק עם ישראליות ,פוסט שכתוב כמו שצריך מיוצר תוכן,וישר הורסים לך קריירה,או חולבים אותך כספית ,מעניין כמה משלמים דמי שתיקה בממסד וכו
ממש לא!
סוף סוף נשים הבינו שהן אינן "כלי" לסיפוק צרכיו של הגבר. הן גם גילו שמותר להן להינות מסקס, ולא להסתפק בחדירה מהירה שאחריה הריון של 9 חודשים.
על כל אדם לחשוב מה הוא כותב, איפה הוא מפרסם ומהן תוצאות מעשיו.
בחיאת אללה, 35 שנים בהוראה, נראה מצויין ואף לא אחד ואף לא אחת התלוננו או חשבו שאני מטריד אותם מינית.

Yakir4179

Well-known member
ממש לא!
סוף סוף נשים הבינו שהן אינן "כלי" לסיפוק צרכיו של הגבר. הן גם גילו שמותר להן להינות מסקס, ולא להסתפק בחדירה מהירה שאחריה הריון של 9 חודשים.
על כל אדם לחשוב מה הוא כותב, איפה הוא מפרסם ומהן תוצאות מעשיו.
בחיאת אללה, 35 שנים בהוראה, נראה מצויין ואף לא אחד ואף לא אחת התלוננו או חשבו שאני מטריד אותם מינ
עושים את זה לבעלי מעמד ולמעסיקים ככה ש לחלוב,אם לא הולך בפלילי יש תביעה אזרחית,ואם יש לך פרסום בתקשורת אז יש לך סיכויים יותר לחלוב מה שנקרא

יעיש התימני

Well-known member
עושים את זה לבעלי מעמד ולמעסיקים ככה ש לחלוב,אם לא הולך בפלילי יש תביעה אזרחית,ואם יש לך פרסום בתקשורת אז יש לך סיכויים יותר לחלוב מה שנקרא
זה נשמע ממש רע כשאתה מתאר את זה כך.
אם זה מה שצריך ע"מ לשכנע גברים לא לשלוח ידיים, לשמור על הפה שלהם - מה טוב.
אגב, רק שלא נהייה חד צדדיים לגמרי - גם נשים מטרידות מינית, ויותר מפעם אתה תשמע תגובה כמו: לו אמרתי את זה על נשים היו תובעים אותי על הטרדה מינית! אני חושב שלגברים קל יותר לומר: את מטרידה אותי, אני לא אוהב איך שאת מחפצנת אותי וכו' - חשוב מאוד מאוד, שגברים עצמם לא יפלו למלכודות שהם יוצרים לעצמם: ראיונות/שיחות עם נשים ללא הקלטה אודיו-ויזואלית, למשל, עמידה קרוב לנשים וכו'
תן לי לספר לך סיפורון:
בהיותו סגן מנהל פנתה אליי מורה ורצתה להתלונן על מנהל החטיבה. מה היתה התלונה: הוא מגרד את מבושיו, תמיד, וזה מטריד אותה מינית. כתבתי את תלונתה ואמרתי לה שאני מעביר אותה להנהלת האירגון. כאן היא החווירה ואמרה: לא, לא, לא. אני רק משתפת אותך, לא מתלוננת.
אבל, לכשעצמי שוחחתי עם האיש ואמרתי לו שיפסיק לגרד עצמו בפרהסיה [זה היה גם בכיתות בהן לימד, כשעמד בחדר המורים. הרבה גברים מטפלים בעצמם כך מבלי לשים לב בכלל, ללא שום כוונות.]

למעלה