כנס המרכז

כנס המרכז ../images/Emo124.gif

למי ששכח, הכנס הוא ביום חמישי עוד 3 שבועות (18.5) מי מתכוון לבוא? אם אין לכם איך להגיע - יש לי 4 מקומות פנויים ברכב למי שרוצה..

Majestic12

New member
פרטים מלאים על הכנס

תוכלו למצוא את כל הפרטים, כולל את תוכן הכנס, בלינק הנמצא בדף הראשי באתר... בגדול - הכנס מתחיל בשעה 18:00, בספרייה הציבורית בנתניה, שד' בנימין 60 (5 דקות הליכה מהתחנה המרכזית). תחבורה ציבורית למרכז ולצפון נמצאת ממש צמוד לספריה, והיא נוחה וזמינה.

ronAdmin

New member
מצטער אני לא מחפש צרות על הראש

אני לא מחפש צרות כרגע יש לי מספיק צרות. מה שבטוח יהיו שם כמה אנשי "ממשל סמוים" שיקשיבו ויכירו אותכם כמו תמיד, כמובן זאת דעתי בלבד בנושא, היי כמו שתמיד אומרים "מי יודע"!.

Gilliana

New member
אלו ממילא מכירים ויודעים מצויין...

... מי ה-"Trouble makers" מבחינתם - ולא מהיום. הם ממש לא מדאיגים אותי - שיבואו, אדרבא ואדרבא.

Majestic12

New member
בגרות זה לא תירוץ ! ../images/Emo8.gif

לא מדובר בשבוע, אלא בכנס של שעתיים-שלוש סך הכל... וחוץ מזה - טוב לרענן את הראש מדי פעם מהלימודים. (ואני מניח שגם בכנס לומדים כמה דברים)...

לך תחפש... ../images/Emo3.gif

אתה יודע בעל פה מהם הממצאים שיש בשטח G ועל איזה תקופות הם מעידים? פיהההה....

חפY

New member
מעניין אם שוב יבואו לצלם אותנו...

כמו בפעם שעברה

Majestic12

New member
אני יכול להרגיע חפY

אם יגיעו לצלם - הפעם הם יישארו בחוץ
, והדבר תקף במיוחד לנציגי אתר "נענע" הכניסה מותרת רק למי שמעוניין להשתתף בכנס (וכמובן לסוכנים סמויים ולאנשים בשחור - כדברי ronAdmin. להם אנחנו שומרים את השורה הראשונה
)

ronAdmin

New member
אוקי, בהצלחה..אבל באמת../images/Emo50.gif

היי אתם כבר הצלחתם להכיר אותי, אני מפחד מכל דבר לפעמים גם מהצל של עצמי כשמדובר בנושא הזה
.

HeavenDusk

New member
הם קוראים לכם את המיילים...../images/Emo42.gif

חאלאס פאראנויות, אני חושב שהממשל הישראלי על סוכניותיו השונות לא משקיעים משאבי-יתר בלפענח מי הם חוקרי העב"מים הישראלים. אני לא חושב (כבן לאבא קצין בחיל האויר וכחיל לשעבר בחיל אויר בעצמי) שיש מקום לתיזה שגורמים ממשלתיים 'עוקבים אחר הפעילות' הזו. יתירה מכך, אם כן יש דוגמאות לעקיבה שכזו (אשמח אם תביאו דוגמאות) הרי שיש דברים בגו. אצלינו הם לא 'האנשים בשחור', אצלינו הם...חבר'ה כרסתנים עם קרחת,משקפי שמש וג'יפ 4X4 שחור...
.

Majestic12

New member
לגבי הנעשה בישראל

המידע על הנעשה בממשל הישראלי אינו מלא ואינו ברור, אך עולה התמונה הבאה: 1. בחיל האוויר קיימת יחידה שמטרתה חקר עבמי"ם. ככל הנראה, מדובר בקבוצה קטנה ביותר. חקר העבמי"ם נעשה גם במסגרות צבאיות אחרות. 2. כוחות הביטחון אולי לא חוקרים את הנושא כל העת, אך במקרים מסוימים הם מתעוררים ומגלים התעניינות רבה (כך קרה בעת אירוע ה"חטיפה" כביכול של יורי איסאקוב). הקצונה הבכירה בצבא ובמשטרה, מודעת הייטב לעניין. 3. קיימת בקשה שקציני משטרה לא יתראיינו בכל הנוגע לעבמי"ם. אישית אני מכיר אנשי משטרה שזומנו לחקור אירועי עבמי"ם, וחלקם אף ראה עבמי"ם. 4. קיימת חקירה אקדמית של הנושא בחדרי חדרים. מדובר בעיקר בחקר חומרים מסוימים (כגון גבישי סיליקון), שנמצאו באתרי נחיתה. אני משוכנע כי קיימת קבוצה קטנה של מדענים, השותפה לחקירה זו. המחקרים נערכים במעבדות ובאוניברסיטאות שונות בארץ, וכן במתקנים ביטחוניים וצבאיים. 5. סביר להניח כי גורמי ביטחון עוקבים אחרי פעילות המרכז לחקר עבמי"ם והחוקרים. בכל מקרה, לא ידוע לי על נזק שנגרם לחוקר כזה או אחר בארץ בעקבות פעילותו. נ.ב.- לא פעם ולא פעמיים הגיעו לכנסי המרכז, אנשי קבע במדים. הם הגיעו כמאזינים, וזכותם המלאה להגיע.

HeavenDusk

New member
גם אם יש פעילות שכזו...

הרי שהיא שונה לחלוטין מהיקף ההשקעה בממשל המקביל (האמריקאי) אני מאמין שגם אנו כבעלי זיקה אחרת ניגשים לנושא העבמים אולי בצורה מעט שונה, פחות קלסטרופובית ומאויימת (כך אני נוטה להאמין)

milloarnon

New member
חחחח

1. בולשיט 2. אם קיימת "חקירה אקדמאית" של הנושא ובעיקר בעיניי גבישים אז אני מבטיח לכם שהיא לא מתקיימת באו"נ תל אביב, שם אני לומד ומלמד. ובכלל חוקרים באו"נ לא ירוויחו כלום מלחקור משהוא שהם לא יכולים לפרסם אחרכך. 3. חבר שלי הוא סגן אלוף בחיל הים בקריה. הוא אומר שחיל הים לא חוקר ולא חקר מעולם שם דבר כזה. אל תשכחו שהקצינים הבכירים (בכל חייל) הם לא אנשים בעלי ראש פתוח במיוחד, בעיניהם כל חקירה כזאת היא בזבוז כסף שאפשר היה להשקיע במשכורות וכו.

Majestic12

New member
תגובה מהירה ל- milloarnon

1. לא דובר על אוניברסיטת ת"א. בכוונה לא הזכרתי את האוניברסיטה שם מתקיים התהליך - מאחר ומדובר בחקירה שעדיין נמשכת, ואין בכוונתי לחשוף במי מדובר. כמו כן, לא מערבים במחקרים מסוג זה כל דוקטורנט או איש סגל זוטר. ורק לידיעתך - חקירת גבישי הסיליקון האלו נעשית זה שנים בתחום האלקטרוניקה. המחקרים משמשים את התעשיות הביטחוניות, ובכל מקרה - המקור של אותם גבישים אינו מדווח, אלא נטען שהם ממקור של מטאורים. בכל מקרה, במקרה ואתה מכיר את פרופ' אריאל כהן (אשר נדמה לי שהוא מכהן באונ' ת"א), אתה מוזמן לשאול אותו אישית מדוע פנה לשר לביטחון פנים, וביקש ממנו מפורשות, למנוע מקציני משטרה למסור מידע בנושא העבמי"ם (מה יודע פרופ' כהן שאנחנו לא אמורים לדעת?)... 2. חברך הסא"ל אינו מודע בהכרח לכל מה שנעשה בחיל. מי אמר שמידע מסוג זה נחשף לכל סא"ל או אל"מ? גם אם הוא יודע משהו, הוא אינו רשאי לדבר על זה, ומן הסתם לא ידבר. 3. המידע שנמצא אצלינו, שונה לחלוטין מזה שנמצא אצלך. אנו מקבלים מידע זה שנים מתוככי צה"ל, המשטרה, וגורמי ביטחון אחרים. המידע שלנו נמסר לחוקרים שחלקם עיתונאים, ואני יכול להבטיח לך שהמידע ומקורותיו אמינים. אני יכול להרגיע אותך בעובדה, שמפקדי החיילות (כלומר - חלק מהקצינים בדרגות אלוף ומעלה) יודעים היטב על מה מדובר, כשמעלים את נושא העבמי"ם (במיוחד מפקדי חיל האוויר).

למעלה