תגובה מהירה ל- milloarnon
1. לא דובר על אוניברסיטת ת"א. בכוונה לא הזכרתי את האוניברסיטה שם מתקיים התהליך - מאחר ומדובר בחקירה שעדיין נמשכת, ואין בכוונתי לחשוף במי מדובר. כמו כן, לא מערבים במחקרים מסוג זה כל דוקטורנט או איש סגל זוטר. ורק לידיעתך - חקירת גבישי הסיליקון האלו נעשית זה שנים בתחום האלקטרוניקה. המחקרים משמשים את התעשיות הביטחוניות, ובכל מקרה - המקור של אותם גבישים אינו מדווח, אלא נטען שהם ממקור של מטאורים. בכל מקרה, במקרה ואתה מכיר את פרופ' אריאל כהן (אשר נדמה לי שהוא מכהן באונ' ת"א), אתה מוזמן לשאול אותו אישית מדוע פנה לשר לביטחון פנים, וביקש ממנו מפורשות, למנוע מקציני משטרה למסור מידע בנושא העבמי"ם (מה יודע פרופ' כהן שאנחנו לא אמורים לדעת?)... 2. חברך הסא"ל אינו מודע בהכרח לכל מה שנעשה בחיל. מי אמר שמידע מסוג זה נחשף לכל סא"ל או אל"מ? גם אם הוא יודע משהו, הוא אינו רשאי לדבר על זה, ומן הסתם לא ידבר. 3. המידע שנמצא אצלינו, שונה לחלוטין מזה שנמצא אצלך. אנו מקבלים מידע זה שנים מתוככי צה"ל, המשטרה, וגורמי ביטחון אחרים. המידע שלנו נמסר לחוקרים שחלקם עיתונאים, ואני יכול להבטיח לך שהמידע ומקורותיו אמינים. אני יכול להרגיע אותך בעובדה, שמפקדי החיילות (כלומר - חלק מהקצינים בדרגות אלוף ומעלה) יודעים היטב על מה מדובר, כשמעלים את נושא העבמי"ם (במיוחד מפקדי חיל האוויר).