כנס הקיץ של הארגון - 3 בספטמבר

כנס הקיץ של הארגון - 3 בספטמבר

שריינו לפניכם את התאריך 3 בספטמבר 2002, בו יתקיים כנס קיץ 2002 של ארגון הלופוס בישראל. בקרוב מאד פרטים יותר מדוייקים וסדר יום. לילה טוב בינתיים (רק חזרתי הביתה, לאחר העדרות של מספר ימים - עוד תשמעו ממני)

שלום אורית, וברוכה המצטרפת לפורום

שלום אורית הכנס מתקיים בבית החולים תל השומר. הוא מתחיל ב10.00 בבוקר ומסתיים בסביבות 16.30. לכנס יכולים לבוא כל החברים בארגון, כל חולה לופוס אחר שאינו חבר בארגון וכל מי שמתעניין במחלת הלופוס. כמובן שבימים הקרובים תתפרסם (כאן בפורום, בדואר לרשימת התפוצה של הארגון, ברשימת התפוצה של הדואר האלקטרוני שלנו ועוד) התוכנית המלאה של הכנס ופרטים להרשמה מוקדמת אליו. נשמח לשמוע עליך קצת פרטים ולדעת את הסיבות להתעניינותך. שבת טובה והרבה בריאות

שאנל

New member
שעות הכנס

שמתי לב ששעות הכנס הן תמיד בבוקר, זה קצת בעייה כי אני עובדת, למה לא מתחשבים באנשים שעובדים?

gaia20

New member
שלום אורית יקרה

האם את חולת לופוס? בת כמה את? שבת שלום לכולם!!

אורית ו

New member
שלום לכם ותודה על ההתעניינות

אני לא חולת לופוס, בעלי חולה לופוס (בן 38). אני נכנסת לפורום וקוראת את הדברים שאתם כותבים. לא תמיד מתאים לי לכתוב. אני מקווה שזה לא נחשב ל"מציצנות", עוד יש לי מחסומים. אולי פעם אכנס, ואולי גם בעלי יסכים להכנס. תודה

1ט ל י

New member
../images/Emo6.gif

אני לא חושבת שזה מציצנות... לדעתי הפורום הזה נועד לעזור לאנשים, ואם זה עוזר לך לקרוא ולא להגיב, אז למה זה צריך להפריע לנו?

זאבית

New member
הי אורית וברוכה הבאה../images/Emo39.gif

את מוזמנת לקרא הכל וכמובן לא חייבת להגיב. גם לי לקחו כמה חודשים עד שהעזתי לכתוב כאן משהו וברגע שהתחלתי....הרגשתי בבית. אני מאחלת לך ולבעלך כמובן המון בריאות ושמחה
כל טוב, עדית

למעלה