כנס ה"צדק וההגינות"..

THE WIZARD 55

New member
כנס ה"צדק וההגינות"..

מפלגת בל"ד כינסה את ועידת מתנגדי אנאפוליס, אשר הדגישה את התנגדות הנהגת ערביי ישראל לוויתור על זכות השיבה ולהכרה בישראל כמדינה יהודית הנהגת ערביי ישראל מביעה התנגדות נחרצת לוועידת אנאפוליס ולכל הסכמה פלשתינית להכרה בישראל כ"מדינה יהודית". אמש (25.11.07) ערכה מפלגת בל"ד את כנס "הצדק וההגינות", שהיה לוועידת מתנגדי אנאפוליס. כאלף איש השתתפו בוועידה שבה נישאו הסיסמאות הבאות, כפי שמדווחת תחנת הטלוויזיה אל-ג´זירה: "כן למדינה לכל אזרחיה ולא למדינה יהודית", "כן לאחדות לאומית פלשתינית ולא לפילוג ולכיתתיות", "כן לזכות השיבה ולא להכרה בישראל כמדינה יהודית", "כן לעקרונות היסוד הלאומיים לא ולבוש ולאנאפוליס", "כן לשלום הצודק ולא לתכתיבים של ארה"ב וישראל". יו"ר התאחדות העמותות הערביות, אמיר מח´ול, היה חריף בנאומו והדגיש, כי העם הפלשתיני בכל מקומות הימצאות מאוחד בנאמנותו לעקרונות היסוד הפלשתינים, באי הוויתור על הזכויות, ובדבקות בצדק הלאומי ובמאבק לשחרור. מח´ול קרא להפעיל מחדש את מוסדות אש"ף על יסוד עקרונות היסוד הפלשתינים ו"תוכנית המאבק" וציין הגיע הזמן ש"הפלשתינים בפנים" (בישראל) יהיו חלק ממקור הסמכות הפלשתינית העתידית, קרי - יהיו שותפים מלאים לקבלת ההחלטות כחלק מההגנה הפלשתינים בשטחי הרשות הפלשתינית. אמיר מח'ול איפה הצדק וההגינות? להיות טמאע? לקחת הכל..מאיפה החוצפה הזאת לבקש הקמת מדינת פלסטין ולא להכיר במדינה ליהודים? ואם אתה כל כך רוצה להיות חלק מהמנהיגות הפלשתינית אתה מוזמן לעבור לעזה. אתה מבקש שיכירו בך, תכיר גם בזכות של היהודים למדינה משלהם. 2 מדינות ל-2 עמים, פלסטין לפלסטינים, ישראל לאזרחים היהודים והערבים שיחיו בשיוויון זכויות מלא. אם הייתם עובדים על זה, אולי מזמן כבר היה כאן טוב לכולם. ההנהגה הזאת תוריד את כל הערבים לשאול!!!

חח כל הכבוד להם, הם יותר קיצונים מהפת"ח

ומה זה הם מורידים את ערבי ישראל,הם מייצגים אותם, לא את כולם,אבל אין כזה דבר ייצוג כולל..הם מייצגים את הרוב..בכל מקרה לא משום מקום צצו להם 10 מנטדים.. ומאיפה הבאת את זה? הפלא ופלא חברי כנסת של המדינה אומרים שאין למדינה זכות קיום ולא תשמעי על זה מילה בחדשות- רק בישראל.

ואגב עד כמה הצביעות והטיפשות יכולה להגיע

טוב אל תכירו במדינה אז עופו מהכנסת שלה..צחוקים איתם

הלאומנים הפלסטינים מנסים עוד ועוד למתוח את

החבל. חבל שכך. בשבילהם. 60 שנה לא מטיבות עם הצבועים שלומדים ומבלים בזמן שאני ואתה טחנו בסדיר ובמילואים, ועוד אין להם בושה להניף דגלי פלסטין ולשיר בילאדי בילאדי בשטח ריבוני ישראלי שהוקם מכספי יהודים. זה מה שאנו מקבלים אחרי 60 שנה של דמוקרטיה וחופש... הלאומנים הפלסטינים רוצים לאכול את ה"עוגה הפלסטינית" ולהשאיר אותה שלמה כאזרחים ישראלים בוגדניים זה לא יקרה. גם לשמאלנים ביננו יש קו אדום, וכשזה יגיע אני לא כל כך ארחם על הלאומנים... בוא לא נשכח לרגע מי הביא על הערבים את הנכבה, ה"כיבוש" הראשון וה"כיבוש" השני, ולא, זה לא היה הימין...

THE WIZARD 55

New member
תחושת הקיפוח דיטי

והקיפוח ישריצו(לא ילדו) עוד הרבה מחולים חבל שישראל עדיין לא מפנימה, שזאת לא הדרך והאפליה, ואי שיוויון הזכויות יהיו בעוכרה למי מחכים? שהערבים יתגייסו וישרתו ואז יקבלו שיוויון? ואז יסתכלו עליהם? הנה הדרוזים הנאמנים..מה קבלו? לא כולם יסכמו לתת ואז לקבל וגם כשמקבלים, הם עדיין אזרחים סוג ז', ערבי תמיד ישאר ערבי.. במקום להושיט יד לשלום, לערביי ישראל, ולשפר את מעמדם ישראל עושה טעות מרה כאן.

יתנו יקבלו.

כיצד את מסבירה את הרקע שלך לעומת הרקע של מוחמד ודומיו? מי שרואה עצמו שותף, מתפקד ככזה, וגם יהיה כזה. מי שנשאר כפוי טובה, שלא יבוא בטענות. ח"כ טיבי, מקבל משכורת מהיישות הציונית, מהמיסים שלי ושל אחרים כאן. עם זאת אין לו שום בעייה לצאת בהצהרות נגד אותה מדינה, נגד שירות אזרחי/לאומי - לאותה מדינה שממנה מקבל משכורת ושנתנה לכל האזרחים כאן את חופש הביטוי והדמוקרטיה. אכן, זו זכותו המלאה לעשות מה שהוא רואה לנכון במסגרת החוק, וזכותם המלאה!! של נבחרי ישראל בכנסת לעשות גם במסגרת החוק בכדי שהעוול יתוקן וכפויי טובה למדינת ישראל לא יהיו שווי זכויות ביננו.

THE WIZARD 55

New member
אני לא מדברת על הקיצוניים לטעמי

אני מדברת על האזרחים הפשוטים למה שהם יתנו ויחכו לקבל? למה שלא יתנו להם להרגיש שייכים ורצויים במדינה הזאת ואז תאמין לי שאנשים כן יתגייסו, וכן ירצו לתרום למדינה

בנתיים אין חוק המחייב אותם.

אם יתרמו זה לטובתם לדעתי, בעיני ערבי/חרדי שיעשה שירות לאומי/אזרחיצבאי (שיקולי מע' הביטחון) יוערך הרבה יותר מאשר אחד שלא... אבל זה אני. מה שכן, זה מקומם את אלו שרוצים להוקיע ערבים (או חרדים) שילכו לשירות לאומי. שיתנו לאנשים להחליט בעצמם. כל עוד אין חוק מחייב, כל תרומה איש איש למגזרו מבורכת, הלא כך? האם אין חרדים/ערבים נכים וקשישים סיעודיים וכו'? האם לא מגיע להם סיוע ברמה האזרחית-התנדבותית ע"י צעירי הקהילה?

גידעון1

New member
אם חזונו של אמיר מח'ול למאבק לשחרור יצא לפועל

זאת תהיה הכרזת מלחמה על כל עם ישראל. מילא יש לנו אויבים מבחוץ אבל אם ערביי ישראל יהפכו להיות אויבים מבפנים יהיה כאן כאוס. על טרור פנימי אני משוכנע שישראל תגיב בחוזקה ביד קשה וגם הדבר יבוא לידי ביטוי בעם היהודי עצמו שלא יתקרב בכלל לעסקים של ערבים.

כמו ב-48 מנהיגי הפלסטינים הם הכי קיצוניים

בכל העולם הערבי. מנהיגי הערבים בישראל נמצאים כיום במחנה אחד עם איראן, החמאס והחיזבאללה, הם יותר קיצוניים נגד ישראל אפילו מסוריה. מדהים שאין בקרב ערביי ישראל שום כוח פוליטי שמתייצב נגד הקיצוניות הפנאטית של בל"ד, חד"ש ושות'. ההתפתחות של הערבים בישראל מזכירה את מה שקרה לגרמנים הסודטים לפני מלה"ע ה-2. בתחילה היו הלאומנים והפרו-נאצים ביניהם מיעוט קטן, אבל במשך הזמן הם סחפו מאחוריהם את רוב הסודטים והובילו אותם לאסון. זה מה שהבל"דים והמח'ולים עושים לערביי ישראל.

גידעון1

New member
השייח ראאד סאלח דורש שלא להכיר בישראל בכלל

וכל זה על רקע דבריו של מוחמד5 שהערבים אוהבים אותנו ראאד סאלח

ראאד ס'לאח הוא באמת לא דוגמה גדעון

הוא מהווה מבחינת הדעות את השוליים הקיצונים ביותר של הערבים בישראל, לפחות כפי שאני מכיר. כמה מהימנים בפורום הזה ובאחרים ממהרים להזדעק על כל אמירה אנטי ציונית של איש ציבור ערבי ולהאשים אותו בגזענות אנטישמית, גם כאשר אין ל קשר. אבל במקרה הספציפי הזה, של ראאד ס'לאח- היתה לו התבטאות אחת באמת גזענית-אינטישמית חריפה ביותר ובלתי נסלחת. הוא גם צריך להעמיד מולכם באור אחר אנשים שהם סה"כ די פרגמטים כמו טיבי או ברכה, שתיראו מה זה באמת פנאטיות.

fifanowftw

New member
אם כך, הכיצד אתה מסביר את זה שבאים לה

לתמיכות שלו יותר מ50 אלף איש?

אני חושב שהוא מנצל את הפחדים שלהם מחפירות

הר הבית ובעזרת יכולת דמגוגית מצליח לסחוף אנשים מוסלמים דתיים. אבל מעבר לעניין הספציפי של הר הבית, ממה שיוצא לי לשמוע על דעת הקהל של ערבי 48 היא ברובה רחוקה ממנו. אולי מוחה שמכיר יותר טוב את אנשי המשולש יכול להוסיף בעניין.

גידעון1

New member
גם ח"כ לשעבר בשארה פרגמטי מבחינתך?

האמת אני שמח סוף סוף לאתר היכן מסתיים הגבול השמאלני שלך. הגבול שלך נמצא עד ראאד ס'לאח כלומר סוף סוף יש שונא ישראל שאתה לא מסכים עם דבריו.

mike00

New member
בתור אחד שמייצג את דיעות השוליים הוא מצליח

להביא הרבה יותר אנשים להפגנות ועצרות מאשר תנועות השמאל הישראליות... כש-50 עד 100 אלף איש מחליטים לבוא להזדהות עם מישהו אחר זה כבר הרבה מעבר לדיעת שוליים...

למעלה