כנס טרפצת

סיאמית

New member
כנס טרפצת

או שמא היה זה טרץ קרפסת? בכל מקרה, היינו! ו... בעצם לא למדנו שום דבר חדש. היה נחמד לפגוש פרצופים מוכרים והעוגות היו משו!!! יום טוב לכולנו

רחלית

New member
אל תשאירי אותנו במתח

מי היה ההפתעה? והכל שאת האם היה משהוא חדש ומעניין?

SiAmmit

New member
the surprise...

was a lecture about body language... lo mashoo... stam... but the kibood was GOOD

RomiVais

New member
אם הזכרת את הכיבוד פעמיים... ../images/Emo8.gif

זה אומר שהיה באמת טוב!
אבל מה עם הכנס עצמו? לא הרשימו אותך, אה? העוגות עשו עבודה טובה יותר!!! מקסימה שכמותך!
וליטוף לבטנונה שבטח עשתה חיים היום...

גילצי

New member
ובכל זאת ... (ביטוח לאומי)

יש פה מישהו שיודע (או שקיבל מידע אתמול בכנס) מה הסטטוס שלנו בנוגע לביטוח לאומי ? אין איזה הנחה לנכים פוטנציאליים ?

hadash

New member
ביטוח לאומי

ממה שאני יודעת לא מגיע לנו משהו מהם ככה לפחות אחותי אמרה לי כששאלה את הרופאה - אבל יכול להיות שהרופאה לא יודעת אולי בביטוח לאומי יגידו לך יותר

אורית...2

New member
בטח שמגיע !!!!../images/Emo127.gif

צריך ללכת לביטוח לאומי ,לבקש טפסים לנכות, ולשבת איתם בבית, חודש חודשיים ולמלא...(כולל מס´ נעליים...
) אחר כך להביא סיכום מחלה מהרופא המטפל, ולקבוע תור...עדיף שתלכי לביטוח לאומי, ותחפשי את מחלקת נכות, ושם תישאלי את הפקידה , היא תסביר לך כל מה שתצטרכי לעשות...ומה שמגיע לך,יש חוברת !!! רק שצריך המון ,המון ,המון סבלנות....
בהצלחה !!!

hadash

New member
../images/Emo4.gif

יש לי קצת בעייה עם ההגדרה הזו- "נכות" מוותרת על הזכויות האלו.... את רצינית עם מספר הנעליים????

אורית...2

New member
בטח שאני רצינית....../images/Emo3.gif../images/Emo8.gif

אם אני כותבת לך שלוקח בערך חודשיים למלא את "האינצקלופדיה" שהם נותנים...אז יש 2 משפטים שאני נוהגת לתאר מילוי טפסים שכאלה... 1....ורומי תסלח לי !!! "לספור את השערות בת**ת" או בעדין יותר ... "מס´ הנעליים שלי "..זה תמיד כשמחילים לשאול אותי מלא פרטים....אז בסוף אני מוסיפה ...את מס´ הנעלים שלי את\ה לא רוצה ???
זאת בירוקרטיה !!! ואם את מגיעה , אל תשכחי שהם יוצאים כל שעה לחצי שעה הפסקת תה.... אבל אין בררה ....צריך לעשות את זה ...
לגבי ההגדרה "נכות"...גם לי יש בעיה ענקית !!! עם המילה הזאת, אבל עברתי "טיפול עצמי של גמילה" ואני לא נכה !!!!!!!!!!!! יש לי תו חניה של נכה באוטו , אבל אני מחנה עם כרטיסי חניה כמו כל אדם רגיל, ואת האוטו לא קניתי מבטוח לאומי (ומגיע לי ..יש לי את הטפסים בבית) קניתי אוטו משומש במצב טוב...ואני לא נכה !!! את הבנת את זה???.... "נכות" זה מה שבביטוח לאומי קוראים לנו !!! אבל איך שאנחנו קוראים לעצמנו ...זה כל אחד ומה שהוא רוצה ... אני לא נכה ולא חולה בכלל !!! יש לי רק טרפצת (רשום אצל הרופא) , אפילו מדד אין לי ...
את הבנת את זה ...זה הכל בראש שלנו !!!
ואל תוותרי על הזכויות...זה מגיע לנו ...הם מוציאים לנו את "המיץ" עד שזה נגמר, אבל צריך לעשות את זה ...בהצלחה !!!

hadash

New member
זה ישמע דפוק

אבל זו השריטה שלי.... נראה לי שזה כזה נמוך לנצל את המחלה כדי להשיג הטבות כמו תו נכות לאוטו... או להגיש עכשיו תביעה נגד המכללה שלי שבגלל הלחץ בלימודים שלי חטפתי את המחלה הזו... לא נראה לי שזו גישה נכונה- זו דעתי כמובן והרי כל אחד יעשה כמו שהוא מוצא לנכון-כל אחד והחיים שלו. מה זה ייתן לי תו חנייה של נכים? ועוד 22 שקל במכורת החודשית? רק המחשבה על מילוי אנציקלופדה מורידה לי את החשק- אני אוותר

אורית...2

New member
יש לך זמן ...../images/Emo8.gif

קודם כל זאת הכנסה של כ1800 שקל לחודש ... אוטו זה ועדה אחרת, וטפסים אחרים ובלאגן אחר ..... אבל את יודעת מה ...הטרפצת לא בורחת לשום מקום...
כשיתחשק לך ...תמיד תוכלי ללכת לשם , אבל שמעתי שיש להם חוברת חדשה ושמגיעים לנו עוד דברים, שלא ידעתי גם אני .... אפשר לצלצל אליהם והם שולחים את החוברת (של מה שמגיע לנו) בדואר ...

gila1

New member
אורית , שאלה קצת מגעילה ...

השאלה המגעילה היא -> האם צריך להיות עם אחוזי נכות בשביל העסק ? ולדעתי בשביל 4.5% מהשכר שלי - שווה למלא כמה טפסים !

אורית...2

New member
בטח שצריך............/images/Emo12.gif

אחרי שממלאים את הטפסים ,קובעים לך תור לרופא שלהם שנותן לך אחוזי נכות...ולפי אחוזי הנכות ככה ההטבות... ואפשר להגיש גם ערעור...אם את חושבת שמגיע לך יותר ... ולמה שאלה מגעילה... כשהטרפצת באה אלינו היא ביקשה רשות ??? היא באה בלי לשאול...
זאת חוצפה !!! לבוא ככה בלי לבקש רשות...

אברהמי

New member
תשובה בקשר בטוח לאומי

בדרך כלל מקבלים כ 60% זה תלוי עד כמה אתה יודע לשחק

hadash

New member
חוברת הפתעות../images/Emo8.gif

מה יהיה שם? מזרקים בחינם? מה שאני לא מבינה זה שצריך לשקר כאילו- הרי הם יצטרכו לדרג אחוזי נכות נכון? ואם אני מצליחה ללכת בלי בעיה ולעלות/לרדת במדרגות אז אני לא זכאית לקבל הטבות... שאלה שקשורה ככה לנושא- אני צריכה לדווח למעסיק על המחלה? איך זה הולך? וגם על רשיון לרכב- לא קשור/משפיע נכון?

אורית...2

New member
בחוברת ...../images/Emo63.gif

כתובים כל הזכויות שמגיעים לנו ... לגבי המעביד...שאלה קשה , וזה מי שעובדת יכולה לענות לך ...

סיאמית

New member
בוסים ורשיונות נהיגה

את לא חייבת לדווח למעסיק שלך על הטרפצת. אני בחרתי דווקא כן לספר לו כי רציתי להרגיש "חופשי" בימים שאני לא בשיאי ולהוריך הילוך בלי שאנשים מסביבי ירימו גבה ויפתחו קמטי מרירות בעטיי. גם את רשיון הנהיגה שלי הוצאתי לאחר האבחון ומכיוון שהייתי נטולת סימפטומים ("0") בחרתי בעצה אחת עם מורה הנהיגה שלי לא להגיד כלום לבודק הרפואי (ששואל אותך שאלה ורבע בעמידה במיגרש חנייה מוזנח באזור חולון... נשמע נורא, נכון?
) ומכיוון שאני בחורה אחראית למדי החלטתי ביני לבין עצמי שאם ארגיש שמצבי לא מאפשר לי לנהוג איזה יום - לא אנהג. זה עדיין לא קרה
. לדעתי? אם יש לך בוס נחמד ומתחשב ואם את עובדת טובה, ספרי לו! בעניין רשיונות נהיגה - לא!

סיאמית

New member
בדיוק בהרצאה הזו ../images/Emo9.gif

הייתי עסוקה בלרשום פורטרט של זו שישבה לידנו בשולחן...

למעלה