בטח שאני רצינית....../images/Emo3.gif../images/Emo8.gif
אם אני כותבת לך שלוקח בערך חודשיים למלא את "האינצקלופדיה" שהם נותנים...אז יש 2 משפטים שאני נוהגת לתאר מילוי טפסים שכאלה... 1....ורומי תסלח לי !!! "לספור את השערות בת**ת" או בעדין יותר ... "מס´ הנעליים שלי "..זה תמיד כשמחילים לשאול אותי מלא פרטים....אז בסוף אני מוסיפה ...את מס´ הנעלים שלי את\ה לא רוצה ???
זאת בירוקרטיה !!! ואם את מגיעה , אל תשכחי שהם יוצאים כל שעה לחצי שעה הפסקת תה.... אבל אין בררה ....צריך לעשות את זה ...
לגבי ההגדרה "נכות"...גם לי יש בעיה ענקית !!! עם המילה הזאת, אבל עברתי "טיפול עצמי של גמילה" ואני לא נכה !!!!!!!!!!!! יש לי תו חניה של נכה באוטו , אבל אני מחנה עם כרטיסי חניה כמו כל אדם רגיל, ואת האוטו לא קניתי מבטוח לאומי (ומגיע לי ..יש לי את הטפסים בבית) קניתי אוטו משומש במצב טוב...ואני לא נכה !!! את הבנת את זה???.... "נכות" זה מה שבביטוח לאומי קוראים לנו !!! אבל איך שאנחנו קוראים לעצמנו ...זה כל אחד ומה שהוא רוצה ... אני לא נכה ולא חולה בכלל !!! יש לי רק טרפצת (רשום אצל הרופא) , אפילו מדד אין לי ...
את הבנת את זה ...זה הכל בראש שלנו !!!
ואל תוותרי על הזכויות...זה מגיע לנו ...הם מוציאים לנו את "המיץ" עד שזה נגמר, אבל צריך לעשות את זה ...בהצלחה !!!