כנס יום הרצל-מוזיאון צפת

ברק 188

New member
כנס יום הרצל-מוזיאון צפת

ברצוני לידע אותכם חברים יקרים. כמידי שנה גם השנה מתקיים בכנס הנ"ל, השנה בתאריך י"ח בתמוז יום רבעי 07/07/04 כאמור "במזיאון למורשת ותרבות ההונגרית והסביבה" -בצפת. התמקדות הכנס הפעם: ציון 60 שנה לשואת יהדות הונגריה, ו- 100 שנה לפתירתו של חוזה המדינה בנימין זאב הרצל. אל הכנס ובחזרה יתקימו הסעות מארגנות בתשלום מערים,ירושלים, תל-אביב, וחיפה. מעבר לכך לנו חברי הפורום הזדמנות להפגש מי בשנית ומי בפעם הראשונה ולהעמיק את הקשר ביננו במפגש בכנס זה (וגם בזמן הנסיעה), אנא שרינו תאריך זה- והתפקדו פה למעוינים (כולם באים) שלכם, ב- "ברק השמיים, תפילת האדם" /חנה סנש

vera2

New member
לברק שלום כל הכבוד

אני מאוד רוצה להגיע אבל מטבע הדברים זה לא תלוי רק בי הכוונה לתנאים אוביקטיביים. כמה זמן מראש צריך להזמין את המקום באוטובוס? חג שמח מאחותך Vera

ברק 188

New member
לאחותי- Vera

מי שמאוד רוצה -גם יגיע! על התנאיים "האוי-בקטבים" נתגבר, מכיון שאין בידי עוד את כל הפרטים הקטנים- אני יכול להבטיח לך שבמידת הצורך הסעה עד ליעד ההסעה בתור שכנה לעיר מקום מגורי (בלי נדר) עלי.

טומי*

New member
תודה על המידע........../images/Emo24.gif

רשמתי בלוח את התאריך, אשתדל להגיע גם.

orlu

New member
גם אני אשתדל,אם כי אני אסע דרך

הביקעה אז לא אבדר אתכם בדרך

יום הרצל במוזיאון צפת

אני שמח שיש התענינות מכובדת למוזיאון לידעתכם כנס יום הרצל מתקיים בסבובות כ' בתמוז יום הולדתו של הרצל כל שנה המוזיאון תמיד דואג על הסעה מורגנת מתחנת רכבת חיפה יתכן שהשנה ההסעה תהיה מתחנת רכבת עכו אפשר לפנו בטלפון 6923880 04 מ - 9 בבוקר עד 13 בצהורים גם למסור כתובת ותקבלו פרטים ותוכנית בכתב כאן ההזדמנות להציעה לטומי ליסד חוג ידדים של המוזיאון דור שני

jojo4

New member
תודה על המידע גם ,אני גם מתפקד

וגם אשתדל להגיע לכנס בצפת.אפשר להביא ילדדים?אצלי הכל תלוי בהם וברצונם לקחת חלק בארוע

ju100

New member
אגיע ברצון..../images/Emo41.gif

לכנס..(בלי נדר כמובן).כשיהיו פרטים נוספים עדכן בבקשה 188...

דרדרית

New member
נשמע מעניין, רוצה להגיע. אגב יש גם

הסעות מאמצע הדרך בין ת-א לחיפה? מאיזור פרדס-חנה? שיקול זה יעזור לי להחליט..... חוצמזה- אהייה ב"חופש הגדול" כך שאין לי הרבה תירוצים

למעלה