כנס ירושלים האחרון- סיקור שלי

גנימדס

New member
כנס ירושלים האחרון- סיקור שלי

לא הייתי בכנס , אך ראיתי את השעה ועשרים שהקלטו והושמו בקשור ביו-טיוב.
בניגוד ליו"ר כמוך שמסוגל להתעלם מהדיון עצמו ולראות רק התפרעויות -לא מצאתי התפרעות יוצאת דופן.
מה כן ראיתי? ראיתי את זאביק ובת עמי מדברים ברהיטות וראיתי את הרבנים הדתיים מדברים מתוך בורות. כשהם מרגישים לחוצים הם שוכחים את הצד הפסיכולוגי ומציגים את הצד הרבני "הקדוש ברוך הוא מחליט!!!" זועק הרב אהרלה וסופק ידיו לשמים כאילו היה הפארודיה על רבי עקיבא ב"יהודים באים" והרב אקרמן מספר על אחוזי הצלחה בלתי הגיונים ונושא דרשה "הקב"ה נמצא בכל מקום גם בחדר הטפולים!!" ללא שם הגיון. ואם הוא נותן דרשה במקום טפול פסיכולוגי,יש ערבוב של תפקידים, אחד הדברים שהופכים מטפל ללא- אוביקטיבי ואת הטפול ללא יעיל. שהפרופסור מעירה שאולי הם מטפלים מעולים אך בהיסטוריה הפסיכולוגית אחוזי הכשלון מעידים על ההפך הגמור, הרב מיתמם "אני לא איש מחקר". (ואני תוהה: אז אם אתה לא יודע את החומר איך אתה יכול לטפל?)
הוא נותן תשובה עלובה במיוחד. כשזאביק מדבר על הטפולים שעשו לו רק רע הרב אקרמן עונה "לא באת אלי". (איזו יהירות!!)

אתם בטח תוהים היכן יו"ר כמוך הלא מהולל, ובכן מראים סרטון עם פנים מטושטשים, בו יו"ר כמוך מתבכיין " הטפולים לא עבדו אצלי, הם יכולים לעבוד אצל אחרים ואף אחד לא מכיל את הפלוראליזם . הקהילה הלהט"בית לא מקבלת את הרצון להשתנות". מי שמכיר את האדם ובעיקר את החשיבה שלו מזהה מיד. וכשזיהיתי מיד הבנתי שלא יתכן שעמית יוותר על האפשרויות לחשוף את דעתו למרות היותו עמוק בתוך ארון. הוא מיתמם בצביעות האופינית שלו ועושה בדיוק את אותו דבר שמפריע לו כל כך כשהוא מוחק כל רושם אחר מלבד מה שמתאים לאוטו-הומפוביה והלקאה העצמית החולנית שלו.
ואסכם בצטוט דברי המנחה (הנאה) :"היה פה יחסית שקט" 1:15:04
לי אין קומבינות בתקשורת, רק ל"עמית" יש , לכן הפרט החשוב הזה לא יגיע לאותם קוראים שלו "וואלה יהדות".

אני תוהה היכן הרב רון יוסף שהיה אמור לנאום בכנס. היכן נציג "חברותא". הרי יש להם מידע על טפולי המרה יותר מכל אחד אחד אחר. וזה לא שהם מתחבאים מהתקשרת. ובכל זאת...הם לא נואמים. מישהו שם להם מקלות בגלגלים, סרב להזמין אותם כי הם מתחרים בו, מאיימים עליו. מישהו שאסור לי לפרסם את שמו , היכן הוא מתחבר לכנס הוא או השערה שאולי הוא אפילו עובד ב"בשבע" כי אז אני הלא בסדר ,אך הוא יכול לעשות ככל העולה על רוחו. אחרי הכל- הוא בארון.
אבל על סתימת הפיות הזו- לא מדברים. רק הרב אהרלה יכול לזעוק כנגדה.
אמנם זועקים נגד הרב הראל אך הוא מרעים בקולו ואומר "מה זה, איך סותמים לי את הפה" כאשר ברור שרק לו מותר לסתם את הפה לאנשים ולהגיד משהו כמו " אני נתקל בהומפוביה בעיקר בציבור החילוני" 1:08:52 ומשם מתחילה חגיגת זעקות אמיתית של הרב הראל והרב אקרמן, על כל דבר שאמרו לפני חצי שעה הם נזעקים "לא אמרתי ,לא אמרתי" וסותרים את עצמם למרות שהכל מוקלט.
אתם מוזמנים לצפות:

www.youtube.com/watch?v=jn4xmMWZQpU

ארבעה סיקורים לכנס ירושלים האחרון

אחלה סיקור

כרגיל נישאר מעט חלוקים לגבי ״כמוך״. איני רואה את הסיקור שלהם באותם צבעים קודרים שבהם אתה רואה אותו.
הרב ארל׳ה משעשע עם היצמדותו למונח מת״מניק. מצאתי את מתנגדי ההמרה משכנעים הרבה יותר מתומכיה, אבל אולי זו לא חוכמה - באתי עם דעה מוקדמת. הדבר הכי משכנע זה אדם שמבטא כאבו האישי וטוב שזאביק דיבר כמטופל המרה שניזוק. כמו שכתבת אקרמן מייצג יהירות נבובה בעיניי.

למעלה