כנס מד"ב ופנטסיה!!!מחר

Sakura Kinomoto

New member
כנס מד"ב ופנטסיה!!!מחר

כן כן אני יודעת שיש פופאפים כאלה בצדדים אאאבבבללל הם לא מספרים לכם על דוכני מנגה ודיקסים וצעצועימים!!!!(ופוסטרים!) דברים שווים ביותר! אני כבר לא יכולה לחכות למחר!!! *-* *עיניים נוצצות*

פינל

New member
סיכום

זה מועתק מקיטי: "תאריך: יום רביעי, ה27 לאפריל 2005. שעה: 17:00 בצהריים. מקום: סינמטק ת"א. נפגשים במדרגות ליד הכניסה לסינמטק (אל תדאגו, נדאג לכך שתזהו אותנו, ולא סתם, אלא תזהו אותנו מרחוק!). מי מוזמן? כ-ו-ל-ם. (וזה כולל את החדשים והקוראים הפאסיביים בפורום). תבואו, אנחנו לא נושכים. איך מגיעים? [הועתק מהאתר של כנס עולמות:] הגעה בתחבורה ציבורית מתחנת רכבת צפון - קו 72 (תחנה ברח' אבן גבירול) או 11 או 9 (תחנה ברח' לסקוב) של דן או קו 89 של אגד (תחנה בתחילת רח' אבן גבירול). מתחנה מרכזית - קו 26 או 70 של דן (תחנה ברח' אבן גבירול) . מרמת גן - קו 63 (תחנה ברח' החשמונאים). מתחנת השלום - ניתן ללכת ברגל דרך רח' קפלן (מצורפת מפה). בכל מקרה - הסינמטק נמצא ברחוב שפרינצק 2 בת"א. מה בתכנית האמנותית? אחרי שנפגש ונכיר זה את זה, נעביר לכם כמה פעילויות נחמדות (אתם מוזמנים גם להכין כאלו בעצמכם) ואז נצא לשוטט בכנס. אפשר גם לשבת באחד מבתי הקפה/מסעדות באיזור ולדבר/לאכול. בכל מקרה, יש הרבה מה לעשות. מה להביא? את עצמכם, הרבה מצב רוח טוב, מצלמות ו... ובכן, תפתיעו אותנו. ^_~ " וזהו! בקשר לשעה... זה באמת בחמש? נראה לי שעדין לא קבעו מה הכי נוח, אז תשרשרו תשובות!

De-Panther

New member
מזכיר לכולם שביום..|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

רביעי ה27 יש את המפגש בכנס שהזו מעליי מדברת עליו
יש פרטים באתר הפורום לגבי איך להגיע http://users.tapuz.co.il/inuyasha שעת תחילת המפגש שלנו היא 5 אבל אתם מוזמנים להגיע לשם קודם(אני אהיה שם אני מניח בסביבות 1 או 2)

למעלה