כנס מחלות מעי דלקתיות בילדים- האם קשור אלינו?

כנס מחלות מעי דלקתיות בילדים- האם קשור אלינו?

כנס מחלות מעי דלקתיות בילדים-מתקיים בתל השומר באולם בית סוראסקי ביום ב' 14.6 בשעות 7-9 בערב. הננו המרכז הרפואי שיבא תל השומר,בית החולים לילדים,יחידת גסטרואנטרולוגיה ,מבקשים ליידע ולהזמין כל המטופפלים וכל בני משפחותיהם לערב הרצאות מגוון וחשוה הכולל מגוון ,בנושא מחלות מעי דלקתיות, כולל אפשרות לשאלות ותשובות ובהשתתפות מיטב מומחים וחב' תומכות, ההזמנה מופיעה בין הייתר באתר גסטרו שיבא ובאתר הרשמי WWW.SHBA.CO.IL חובה לשריין מקומות מראש. נודה לשיתוף פעולה. האם זה יכול להיות קשור לספקטרום? מישהו מכיר את הדוברים? כדאי ללכת? (אודה להתייחסויות בעד ונגד אפשר גם במסר.)

doron s

New member
קשור מאוד אבל ..

אם את רוצה לראות אנשים מבוגרים בורחים ממך בצעקות ,תגידי להם שאת אמא לילד אוטיסט
. אני מניח שיתיחסו לבעיות מעיים יותר אקוטיות , כאלה שמצריכות ניתוחים למשל. יש ויכוח מדעי האם קיימת בכלל תסמונת של המעי הדלקתי האוטיסטי כמו שהגדיר אותה וויקפילד. ההתבטאות של התסמינים מעודנת יותר מאשר במחלות מעי דליק אחרות ולא תמיד זוכה להתיחסות ראויה. אבל עדיין יש מקום לטיפול תרופתי ואחר. אני יודע שיש מעט רופאים בעולם שמטפלים ספציפית בילדים אוטיסטים ( קריגזסמן וביואי מארה"ב וגונזלס מוונצואלה) אני אשמח לדעת על רופא ישראלי שמוכן להתיחס לנושא (גם במסר) הייתי אצל ד"ר גבעוני שעזר פעם ,אבל הוא לא הסכים לשתף פעולה. (הבנתי מאחרים שהוא כנראה "נכווה ברותחין" בעקבות המעורבות שלו בעינינינו)

חוויה עדכנית מרופא התפתחותי...

חזרתי עכשיו מרופא מומחה להתפתחות הילד, זה ששלח את הבן שלי לאבחון. ביקשתי ממנו הפניה לבדיקות דם שביקש דוקטור ברגר כמו ויטמין די, תפקודי כבד, עוד כמה. לא האמנתי כמה הוא היה נגד כל התהליך. רק טיפול התנהגותי! שאלתי אותו לגבי התרופה שהומלצה לקאנדידה - איזו התנגדות: הרי לכולם יש. לא לגעת. מפחיד לחשוב כמה התנגדות יש וכמה הורים תמימים עדיין לא יודעים שיש להם הרבה יותר אפשרויות לעזור לילדים שלהם. בסוף נתן הפניה אחרי לחץ פיזי מתון
יש רופאים יותר משתפ"ים נכון?

התבעסתי לקרוא, אבל לא הופתעתי

אם יש רופאים משת"פים מעבר לאלה המנויים במאמרי הפורום, אני אשמח לשמוע עליהם כדי להמליץ עליהם הלאה... (אפשר גם לתת לי שמות במסר אישי)

תודה. אז לא כדאי... ולמי כן ללכת?

אז כנראה שלא כדאי לי ללכת להרצאות? אשמח גם לדעת למי כדאי ללכת כדי לבדוק בעיות במעי- רופא גסטרו או רופא מסוג אחר? ואם אפשר גם לקבל שמות ספציפיים פה או במסר (אם אסור לכתוב כאן) יש בעיות בבטן ועם העיכול ושיתייחסו לזה לפחות כמו כל ילד רגיל... (עצירויות, שלשולים, אכילה ויציאה תוך מספר דקות, כשמאכלים מסויימים לא מעוכלים וכו'- סליחה על התאורים.)

למעלה