כנס מטופלי איכילוב, מי יודע

Navva

New member
כנס מטופלי איכילוב, מי יודע ../images/Emo35.gif

אתמול התקשרה אלי האחות מהמרפאה, ושאלה האם קיבלתי הזמנה לכנס של מטופלי המרפאה שיערך ב 05.05.2002 אחה"צ באחד המלונות בת-א. לא קיבלתי אותה עדיין. האם מישהו קיבל אותה? מה שהצלחתי להבין, שהכנס מאורגן ע"י אחר מהיצרנים/היבואנים של התרופות (לא טבע). לא כל כך ברור לי מה יהייה. תוכן הכנס חשוב לי כדי להחליט עם אני עושה מאמץ להגיע (לוגיסטיקה סביב הפשוש, סבתא + בקבוקים עם חלב שאוב). נאוה

רחלית

New member
,תכנית

הכנס מאורגן על ידי אגיס וקצת כעסתי כי הם שלחו את המכתבים מה פתאם נתנו להם את רשימת החולים? האם אין פרטיות במדינה הזו? ולתכנית: הכנס יתקיים ב 5/5 במלון קרלטון בת"א 17:30 התכנסות 18:00 דברי פתיחה "הביטוח הלאומי" זכויותיו של חולה ט"נ - ד"ר חילקביץ 18:30 התמודדות עם מחלה כרונית - מיכל דוד פסיכולוגית שיקומית 19:15 הפסקת קפה 19:30 מרצה אורח - הפתעה צריך להודיע על השתתפות לטלפון 053-667432

hadash

New member
אם כבר הזכרת כעס....

אני כעסתי נורא השבוע כשקיבלתי מכתב מסולגאר יצרנית כל הויטמינים בהתחלה היה מידע כללי על ט"נ ואח"כ פירוט של כל סוגי הויטמינים שלהם הם רק שכחו להוסיף את הויטמין הכי חשוב שלהם- כסף... אין לי מושג איך הם השיגו את הפרטים שלי... לזה אני קוראת חוצפה!!!

סיאמית

New member
חוצפה!!!

אני שואלת את עצמי איך דבר כזה יכול לקרות??? דרך האגודה לטרפצת? חברות התרופות? (קופ´, בטא ושות´), שאלונים שמילאת בבית חולים? זה באמת מכעיס נורא... דרוש ברור!!!

anat11

New member
תשלחו מכתב ! ../images/Emo70.gif

ראשית - מכתב מחאה למי שאתם חושבים שנתן את הפרטים (כנראה, לפי ההודעות שלכן, בית החולים). אם הם לא יקבלו תגובות כאלו, הם עלולים להמשיך עם זה. שנית - לחברה ששלחה (אגיס/סולגאר או מי שזה לא יהיה) ותבקשו שימחקו אותכן ממאגר המידע שלהם. דברים כאלה מכעיסים בצדק, מה גם שמדובר כאן בנושא שהוא סופר-פרטי אישי ורגיש.

RomiVais

New member
בוודאי........ לא ידעתי......

שכזה דבר קורה. אמא שלי לא קיבלה אף פעם מכתבים אלה או אחרים אבל אולי זה בגלל שאנחנו "בחו"ל". מוזר. ויותר ממוזר........ באמת מכעיס שנמסר מידע רגיש ואישי. לדעתי שווה לנסות את שהציעה ענת!!! ליל מנוחה לכולם רומי

רחלית

New member
אכן תכננתי

תכננתי לשלוח מכתב תלונה לגבי מסירת הפרטים של המטופלים לחברה פרטית. זה פשוט מקומם! לי למשל יש מכרה שעובדת באגיס במחלקה של תרופות נורולוגיות למה היא צריכה לקבל מידע רפואי עלי?

hadash

New member
הם עוד יקבלו...

לא שנראה לי שיזיז להם... אני דווקא חשבתי יותר לכיוון של כולבוטק- אני צריכה רק להשיג את הכתובת שלהם או את הטלפון או משהו....

hadash

New member
ושכחתי....

מישהו משתמש במוצרים שלהם? אני אישית לא הולכת להשתמש באף ויטמין שלהם!!!!

סיאמית

New member
אני מעולם לא השתמשתי

במוצרים של סולגאר, ואני חוששת שלא אתחיל להשתמש בהם עכשיו
מה שנורא הוא, שבהיותי גרפיקאית מתחילה בבית דפוס נידח בצפון, עיצבתי קטלוגים לחברה הזו שיוצגה אז בארץ על ידי חברת "אמברוזיה".

לילית7

New member
סולגר ../images/Emo31.gif

בהריון ניסיתי מולטיויטמין שלהם והרגשתי כאילו בלעתי אבן
ומיד החלפתי לחברה אחרת. מאז אני בכלל לא מתקרבת למוצרים שלהם.

hadash

New member
גרפיקאית???? בצפון????

איפה בדיוק? אני לומדת עיצוב גרפי -שנה ד´ ואחרונה אני עכשיו בשיא הלחץ עם הפרוייקט סיום so wish me luck

סיאמית

New member
כשהייתי -

צעירה, יפה וטובת לבב... גרתי בחיפה ולמדתי שם 4 שנים אמנות באוניברסיטה ואחר כך גם גרפיקה ממוחשבת, בשביל הפרקטיות. או-אז עבדתי קצת בתור גרפיקאית בבית דפוס לפני שעברתי למרכז. גם היום אני מתפרנסת מגרפיקה. את בטח לומדת בויצו!!! יש לי שם קשרים...
אני מאחלת לך GOOD LUCK בגדול!

Navva

New member
כנס -תגובות

ראשית, תודה לתוכנית. אני עדיין ממשיכה להתלבט, אם אדע על מה ההרצאה אולי אגיע אליה. באשר לחומר פרסומי, הריונייות חכו לאחר הלידה, גם יתקשרו בטלפון. המולטיויטמין של סולגר לנשים הרות - פרנטל עזר לי מאוד בהריון, עניין אישי. אז להת´ בשמחות נאוה

למעלה