כנס מנהלי פורומים.....

קרנושה

New member
כנס מנהלי פורומים.....

ביום חמישי הבא ב31 לחודש אני נוסעת לתל אביב לכנס מנהלים... רציתי לשאול, לשתף, לשמוע אם יש לכם משהו לומר על הפורטל של תפוז? למשל.....אמאל כתבה (ובטח לא נתנה לזה חשיבות) על רצון להוספת אייקון מסויים...ואילו אני מתחילה לעבוד כעת להוספת אייקון של תאומים...וכעת עובדים על אייקון של עוגת יומולדת...וזה בנוגע לאמוטיקונים.. אך...אולי עולה או יש לכם עוד שאלות שאפנה להנהלה? או בקשות? משהו לשנות/לשפר? אני פה לשמוע אותכם.....ואעביר הכל הלאה... אז יאאלה דברו..

טל של 4

New member
ישלי יש לי...........

איקון של תאומים שיהיה מורכב מ- 3 אפשרויות למשל שני חצאי עיגול ורודים - שתי בנות שני חצאים כחולים שני בנים אחד ורוד אחד כחול בן ובת מה דעתכן?

טל של 4

New member
יש לי עוד בקשה...מותר?

החיפוש בפורום מתבצע רק על שורת הכותרת ולא על התוכן. זה נורא מקשה. למשל חיפשתי לקרן את מה שכתבתי לה על טירמיסו ולא מצאתי כי המילה מתכון הופיע בכותרת והמילה טירמיסו בגוף ההודעה. אי אפשר לעשות חיפוש שיכלול גם את התוכן???? תודה!!!

קרנושה

New member
מוזר, אני אברר את זה עוד מעט....

לגביי החיפוש העלתי בעיה נוספת....אפשר לעשות חיפוש אך החיפוש הוא רק חודש אחורנית....והיום רציתי לחפש הודעה מלפני חודשיים לפחות כדי להביאו כשירשור דוגמא לאנשהו...אז נאמר על זה שהם לא רוצים להכביד על הממשק של תפוז....נו טוב, יש הרבה מה לשנות ועוד מה לשפר ועם זאת תפוז היא אחד הפורטלים הכי נוחים לשימוש בפורומים....ומה שאומר עוד לזכותם (ונשבעת שאני לא מקבלת מהם טובות הנאה) זה שהם תמיד מקשיבים לרצונות לבקשות וממש ממש משתדלים ליישם ולחדש ולהוסיף כל הזמן....אחזור אליך בעניין הזה טל...

קרנושה

New member
שאלתי את שאלתך מנהלים אחרים....

ויש לי תשובה....זה אפשרי בהחלט... את צריכה לרשום את המילה המבוקשת בריבוע הריק , בוחרים "תוכן" וקובעים לאיזה תאריך רוצים לעשות את החיפוש.... בדוק....זה אפשרי!

קרנושה

New member
טל´וש.....מבקשת את עזרתך במשהו.....

את משקיענית...אפשר להפיל עליך תיק? קודם אומר תודה על הלוח של ימי ההולדת שעשית...הכנסתי את זה לטאגליינס (זאת השורה הצהובה שמתחלפת כל פעם שעושים רפרש)...ושם זה ישאר... כעת בקשתי היא: הייתי רוצה שיהיה מין דף כזה מיוחד שכשנכנס/ת חבר/ה חדשים לפורום.....הם יקבלו ברכות מכל אחד מאיתנו...את מבינה אותי? למשל...צריך לבקש מכל חברי הפורום לשרשר משהו שהוא כותב לחבר/ה חדש שנכנס...בין אם זה זכר או נקבה...משהו פשוט כמו : "כיף שהצטרפת
" את מבינה? בכוונה בחרת במילה הצטרפת כי זה גם לזכר וגם לנקבה...ולאותו קישור/עמוד להוסיף גם את הקישור של ימי ההולדת שיתפקד מיד עם הגעתו...ואולי כמה מילים על הפורום...ואז לא נפספס ונקבל הכי טוב שאפשר כל אחד/ת שנכנס מה דעתך? 1-מה דעתך על הרעיון בגדול? 2-האם תוכלי לקחת פרוייקט זה ?

קרנושה

New member
תבחרי באחת מהמילים הבאות.....

או שראי בכולם כמתאימות לי...עייפה, שבוזה, מותשת, סחוטה, גמורה, הרוסה...פשוט אם הייתי רזה יותר הייתי מצרפת את המילה שאני ממש אויר...עוד מעט עפה מרחפת...חחחחחח צוחקתתתתת (כידוע בכל צחוק טיפת אמת חחחחח)... בגדול הכל טופ.....בעלי חולה וזה מבאס נורא.....אך מה חדש בזה....עם כל החולים פה אני כבר שותקת.....מה איתך?

קרנושה, זה קצת בעייתי

ואני כותבת כאן כי ביקשת לא לשרשר. את מציגה את עצמך כאמא לשלישיה בני שנה וחודשיים , ואם בעוד חודשיים יכנס מישהו/י חדש/ה אז הגיל שלהם כבר לא יהיה רלוונטי מה עושים?

קרנושה

New member
הממממממ.......חשבתי על זה.......

נעדכן את זה פעם בכמה חודשים......קריטי לדעתך? אם אכתוב שהם בני שנה וחודשיים או אם אכתוב בני שנה ושלושה או ארבעה חודשים? לא חושבת..... יש לך רעיון אחר?

למעלה