כנס משחקי תפקידים בראש העין

Sinister

New member
כנס משחקי תפקידים בראש העין

ב29 לחודש אוגוסט יתקיים כנס העוסק במשחקי תפקידים בראש העין. מטרת הכנס היא לקרב את השחקנים הלא פעילים בראש העין לקהילת שחקני התפקידים בארץ. בכנס תפתח חנות אוליב אשר תמכור ספרי מ"ת, ספרי קריאה קוביות ועוד ועוד. להוראות הגעה, הרשמה, טיזרים ועוד מידע חיוני אנא בקרו באתר הכנס. מקווה לראותכם שם... בברכה, איתמר ראוך.

Sinister

New member
הערת אגב...

ירוצו משחקי לימוד, משמע שחקנים חדשים\כל אחד שמועניין ללמוד מוזמנים לבוא וללמוד לשחק כל מיני שיטות ומשחקים. בברכה, איתמר ראוך.

ZoyaK

New member
הייתי רוצה לקבל פרטים אך האתר לא עו

יש בעיה להכנס לאתר . הוא לא עולה . יפה שמארגנים כנס מסוג כזה בראש העין , דווקא קרוב אלי

Sinister

New member
תנסה עכשיו?

המארגן הוא ישי ברק. טלפון להרשמה: 055-238989 אם זה לא יעבוד אני אשמח לרשום כאן פרטים מדויקים יותר. איתמר

ZoyaK

New member
את האמת , אני אף פעם לא השתתפתי

במשחקי תפקידים. לא מהסוג הזה בכל אופן , אך בגלל שזה יתקיים בעיר שלי אז יש לי הזדמנות אולי להשתתף בזה.

Sinister

New member
אין בעיה, כאמור:

מלמדים שם איך לשחק, יש קבוצות מיוחדות לזה. פרט לכך את (סלח לי אם טעיתי ואתה גבר ולא אישה) יכולה להירשם למשחק שלי ואני אנסה להסביר על הצד הטוב ביותר (עדיף להירשם למשחק שבו הכוונה היא ללמד כדי לא לפגוע באלו שכבר יודעים) (אני מבקש סליחה אם טעיתי לגבי מינך) בברכה, איתמר ראוך.

ZoyaK

New member
לא לא טעית זה בסדר

ואני אשמח ללמוד , אולי אני אדבר עם עוד מישהו שירצה אם כן אז אני ארשם

Sinister

New member
מעולה! כמה דברים...........

אני שמח שלא טעיתי ולא פגעתי באף אחד
פרט לכך, תשאירי כאן הודעה? (אני רוצה לדעת עד כמה הפרסום שלי עוזר
) ואם את נרשמת, תגידי לישי (מרים הכנס) שאיתמר שלח אותך (לא חובה)... זה לא ייתן הנחה זה פשוט כדי שהוא לא יגיד שאני לא מביא איתי אנשים
בברכה, איתמר ראוך.

Sinister

New member
הבנתי למה העץ לא עלה!!

כי צריך תוכן בהודעה כדי שהיא תעלה! אז הנה תוכן: "." איתמר

זש

New member
אתה לא חושב שזה קצת חצוף?

על כזה דבר מגיע לך שימחקו את ההודעות שלך. אמנם אני חדש פה אבל נראה לי עניין של נימוס אלמנטרי לא לכפות על חברי הפורום דיון שהם לא מעוניינים בו. למה אתה חושב שהעץ שלך ירד מתחת לסף? בגלל שאנשים לא הגיבו אליו אז אתה מתחכם ומעביר אותו באופן מלאכותי למעלה ותוך כדי כך דוחק עצים שאנשים כן רוצים לדון בהם.

Sinister

New member
התנצלות והבהרה:

דבר ראשון על מתנצל על חוצפתי, שכן זוהי חוצפה. סליחה. דבר שני, אני לא מעלה דיון כאם מעלה את הפרסומת עצמה. אני מעלה את ההודעה על הכנס כדי שמשתמשים שעדיין לא נכנסו (בכמה זמן זה? 24 שעות?) לפורום יוכלו לראות שיש כנס להפיק מהפרסומת תועלת. מטרת הודעה היתה שאנשים יוכלו לראות שיש כנס ולא להרוס לכם דיונים. מצטער אם נפגעת מכך. בברכה, איתמר ראוך.

זש

New member
כמו שאמרתי, אני חדש כאן

עוד אין לי מספיק ותק כדי שתהיה לי את הזכות להתעצבן. אבל אם הייתה לי, אז הייתי ממש מעוצבן.

Sinister

New member
גם אני חדש

ורציתי להבהיר שכוונותיי לא היו זדוניות בכוונת תחילה להפיל את הדיונים שלכם. כוונתי היחידה הייתה פרסום הכנס לאנשים שעוד לא נכנסו לפורום ועוד לא בדקו הודעות. והיו כאלה שהתעניינו ואני חושב שיהיו עוד. אני אפסיק לפרסם ברגע שהאחראית תגיד לי. איתמר

Sinister

New member
טאגליין?

אם תהיה פעם באה זה מה שאני אעשה.... מה זה? איתמר

הייזל

New member
כדי לקצר את הוויכוח

איתמר, להבא כשיש כנס משחקי תפקידים תשלח לי/למפלצת הדו-ראשית/לבוג´י הודעה במייל עם קיצור דרך לאתר הכנס ואנחנו אם נחליט שזה נכון נפרסם אותו בטאגליין. טאגליין (למי שלא יודע) זהו לינק המופיע בהתחלת עמודי הפורום. נכון לעכשיו יש שלושה לינקים: 1 לאגודה, 2 לפרוייקט פנטסיה 2000 ו 3 להודעה בפורום המכילה את רשימת הספרים בסדרת עולם הדיסק. חוץ מזה אני נורא נורא נורא מבקשת שאת כל ההודעות שלך הקשורות למשחקי תפקידים (פורומים כנסים וכדומה) תשרשר באותו הפתיל. נכון לעכשיו ישנם שלושה (!) פתילים שקשורים למשחקי תפקידים ואת כולם אתה התחלת. אם היית משרשר את כולם באותו הפתיל קרוב לוודאי שהנושא היה נשאר בראש הדף. מכיוון ואתה לא משלם לא לי ולא לתפוז על פרסומת החינם הזו מה דעתך להשתמש בקצת נימוס ודרך ארץ ולא לדחוף את עצמך קדימה בכוח?

הייזל

New member
../images/Emo18.gif ורק כדי שזה יהיה ברור

הודעה חדשה נוספת על משחקי תפקידים כשאחד מהפתילים הקיימים עדיין בעמוד הראשון תמחק! ולא תגיד לא אמרו לי! לא ידעתי!

למעלה