כנס עו"קים מחר

עץ ועצה

New member
כנס עו"קים מחר

מישהו יודע מתי מתחילים בבוקר? שכחתי את ההזמנה במשרד ואין לי מושג מתי להיות שם... זה כשרון מיוחד-תודו...

reuthal

New member
מה שלומך?

כמובן שאין לי מושג מה לענות לך אבל אני שמחה לראות אותך לפחות פה מדי פעם...

עץ ועצה

New member
מישו היה בכנס?

הלכתי על ניחוש והגעתי ב9.30- צדקתי לשמחתי. אבל הכנס היה ממש מאכזב! ו.. הי גם לך, אני תמיד פה, רק לא תמיד כותבת.

191173

New member
ספרי יותר

הי מה היה מעכזב? באיזו קבוצה היית? אני דווקא התהלבתי

עץ ועצה

New member
אמנם היתי רק ביום הראשון

ואולי בגלל זה התאכזבתי, אבל לא היתה שום הרצאה, לא היו הצגות מקרים, היו רק דיבורים בקבוצות עם תוכנית שהיתה מבולבלת לגמרי. בשנה שעברה הכנס היה רק יום אחד אבל הוא היה עשיר וממלא- יצאנו עם חומר כתוב רב, תיק יפה, היו הרצאות והצגות פרוייקטים במידה הנכונה. במה הרגשת שנתרמת מהכנס? אבל שוב, אני מסייגת את דברי כי היתי רק ביום הראשון.

191173

New member
כנס

ייתכן מאוד וזה קשור לכך שהיית רק יום אחד.בסוף יום השני אנשים יצאו עם תיק תוכניות "בחשיבה אחרת" שכל קבוצה וקבוצה יצרה. זה היה תהליך של יצירה קבוצתית ולימוד טכניקה של חשיבה אחרת שהיא טכניקה של חשיבה יצירתית לאנשים "מרובעים" כמונו
.אני הנחתי את אחת הקבוצות וראיתי שהטכניקה אכן עובדת, לפחות בקבוצה שלנו.זה עזר לחדד את החשיבה לזהות את ה"יותר מאותו דבר" בעבודתינו השותפת. חוץ מזה בעיניי היה משהו מרענן בשונות של הכנס הזה מהאחרים והייתי כבר בהמון כנסים בחיי(יותר מזה אני כרגע מארגנת אחד).

למעלה