כנס שנתי 2003 - מפגש מתנדבים

yifatic

New member
כנס שנתי 2003 - מפגש מתנדבים

בוקר טוב לכולם! מעלה הודעה בשמן של סיון היו"ר ושרון סיו"ר עמותת אס"ף. לקראת הכנס השנתי שיתקיים ב-13/05/03 במרכז ראסל, אנו מארגנים מפגש מתנדבים ביום שני 14/04/03 בבית לנ"י, קינג ג'ורג' 37 תל-אביב. כל המעוניין להתנדב בסיוע ביום הכנס ובהכנות לקראתו מוזמן להגיע. המפגש יתקיים בשעה 15:00 או בשעה 17:00 - לפי השעה הנוחה לרוב העונים תקבע שעת המפגש. נשמח באם תאשרו את הגעתכם וציינו איזו שעה עדיפה לכם. תשובות ניתן לשלוח לכתובת [email protected] או אלי (yifatic) כמו כן ניתן להשאיר הודעה בטלפון העמותה: 376255-056 יום טוב, תודה ולהתראות ביום שני יפעת

my last sony0

New member
הצעה למתנדב לחלק האמנותי../images/Emo41.gif

מופע קפוארה בהשתתפות הקטן מכולם

my last sony0

New member
אפשר גם ../images/Emo41.gif

אפשר גם טיפוס קירות בתלבושת נינג'ה מחובר לגרוטאות מחשב.

siv1

New member
תודה על ההודעה - ותוספת

תודה ליפעתיק על ההודעה. תוספת קטנה - גם אנשים שמוכנים לסייע בפניה ויצירת קשר עם כלי התקשורת - רגל יום המודעות - מוזמנים לבוא. במפגש נציג את הנושאים בהם אנו זקוקים לעזרה בכנס כמו: מתנדבים שישבו ליד דוכן ההרשמה וירשמו את הבאים לכנס. מתנדב שיקח על עצמו לשוחח עם חנות פרחים ולהזמים סידורי פרחים. מתנדב שיתלה על לוח מודעות- כתבות שפורסמו והודעות שונות - לעיון הקהל. מתנדב שישים מפות על שולחן המרצים. וכו'. לגבי פניה לאמצעי התקשורת - אנו זקוקים למתנדבים עם אפשרות לשלוח פקס. יש לנו מסמך פניה ויש לנו את רשימת כל כתבי הבריאות בישראל. צריך לשלוח פקס בקשה ואז להתקשר לוודא שזה הגיע. אם יש הענות - הנושא עובר לטיפול שלי להמשך תאום ריאיונות וכו'. כמו כן אנו זקוקים למתנדבים שיהיו מוכנים לספר את סיפורם האישי בין אם בעיתונות ובין אם בכלי התקשורת האחרים. דיברנו רבות על התנדבות ושצריך לעשות יותר - עכשיו זה רגע האמת!! בואו נעזור לעצמנו להעלות את המודעות, לאפשר לחברים שעדיין לא אובחנו - להגיע לאיבחון מהיר, לדעת שהם לא לבד לאפשר להם להתשייך. זכרו את הקשיים שלכם עד האיבחון... מקווה שנזכה לשיתוף פעולה פורה ולכנס מוצלח. חיוכים סיון

daud

New member
סיו נראה לי ששכחת את החשוב ביותר...

גם התנדבות לטווח הארוך מעבר לכנס

dodo281

New member
מעניין - אני סבורה וקוראת - ../images/Emo63.gif

את דבריה של סיון - בשונה ממך .... בצורה שונה לחלוטין מכפי שאתה קורא דבריה . סיון מאוד ברורה בפנייתה . היא מבקשת מתנדבים לצורך הכנס. וכיוון שהיא יודעת את אשר היא עושה - לא נראה לי כי שכחה את "החשוב ביותר" - כדבריך - "התנדבות לטווח ארוך". לי נראה כי היא מנהלת את הענייינים בצורה מאוד מסודרת -: קרי - כרגע עוסקת בגיוס מתנדבים ייעודי - קצר-טווח - לכנס - ומאפשרת ע"י משימות מצומצמות - לכל מי שרוצה !!! - גם אם כוחותיו/זמנו מצומצמים - ליטול חלק בעשייה זו - להיות חבר-מתנדב-פעיל, בלי שיידרש ממנו מאמץ יתר -
יוכל לקחת חלק בחדוות הביחד
- והעשייה
ולעומת זאת - טיפול במתנדבים לטווח ארוך - בעלי יכולת עשייה ספציפית - בהתמדה - לאורך זמן - - עניין אחר הוא לגמרי, ובמודע לחלוטין - וחלילה לא מתוך שיכחה ....!!! סיון לא הזכירה זאת בהודעתה.

למעלה