כנס DAN הוראות הגעה

כנס !DAN בישראל

שלום לכולם, אני שמח להודיע שקבוצת הורים שאני חבר בה הצליחה לארגן כנס בנושא טיפולים ביו-רפואיים באוטיזם בהשתתפותה של ד"ר Jaquelyn McCandless. מטרת הכנס היא העלאת המודעות, הקניית מידע וידע להורים ומטפלים בתחום וחשיפה של רופאים ודיאטניות לטיפולים אלו. שאיפתנו היא שבעקבות הכנס יתחילו כמה רופאים לטפל בגישה זו בארץ, ובכך ייענה המחסור בזמינות טיפולים מסוג זה. מצורפים שני קבצים המכילים את ההזמנה לכנס (אחד מהם להודעה זו ואחד להודעה צמודה). אחד מהם עם מעט יותר רקע ומתאים עבורכם וכן כדי לתת אותו לרופא/ת הילדים אם אתם רוצים לעניין אותו/ה; השני תמציתי יותר ומתאים לתלייה על לוח מודעות בגן, כיתה או כל מקום אחר שדרכו תוכלו לחשוף הורים נוספים לעובדת קיום הכנס. בנוגע לשאלות, בירורים וכדומה - ניתן לפנות אלי, ל- FREED1, או לתלמה. שאר חברי הקבוצה הם מסורים ונמרצים אך מעדיפים לא להיחשף. למי שתוהה על חלקה של אלו"ט - קיבלנו מאלו"ט תמיכה בצורת הפצת מידע על שני ימי הכנס ואיסוף דמי השתתפות בכנס לצורף החזר חלק מעלויותיו. אלו"ט לא מזרימה כספים לפעילות זו. חלק אחד שלא מוזכר בקבצים המצורפים הוא שפרט לשני ימי הכנס, הרופאה תעביר שני ימי קליניקה מודרכת ל- 10 ילדים (ילדיהם של 10 ההורים המארגנים). חשוב לי לידע את ההורים בכך הן מאחר שזו המוטיבציה שלנו ביזימת הכנס והשקעת כספים רבים בו והן מאחר שהקליניקה המודרכת היא נקודת זינוק משופרת מאד לרופא שרוצה להיכנס לתחום. אם רופא המטפל בילדכם מעוניין להשתתף, עליו ליצור קשר עם ד"ר גבעוני או עם יעל יגיל, כמפורט בהזמנה. זה המקום להודות לכל ההורים שגרמו לכנס להתהוות והשקיעו זמן, יזע והרבה כסף (ועוד ישקיעו במהלך חודש זה...). כמו כן תודה רבה מגיעה לד"ר שלמה גבעוני על שותפותו הצמודה ועזרתו הרבה בכל הדרך וכן לדיאטנית יעל יגיל על הכנת החומר המצורף ועל גיוס אנשי מקצוע לכנס. בברכה, עמית

הכנס

חברה, תעדכנו אותי,אני מחפשת נ אשות אנשים שיכולים לספר לי על נסיון שיש להם עקב שינוי תזונתי כזה או אחר. מתי הכנס?

Freed1

New member
תאריכי הכנס

כפי שמצויין בהזמנה: יום שלם להורים ולאנשי מקצוע- 28.9 יום שלם לצוות רפואי - 29.9

laura ashley

New member
כל הכבוד לכם ובהצלחה !

אני אסע לכנס באדינבורו, אני מקווה שיישאר לד"ר מקנדלס כוח להרצות שם
אני מקווה שכמה שיותר הורים ורופאים יגיעו לכנס, אין שום סיבה שבישראל לא תהיה נציגות מכובדת של רופאי DAN טובים ומעודכנים.

hagithanan

New member
כנס DAN הוראות הגעה

הנה הוראות הגעה לכל הלא ירושלמיים: נכנסים לירושלים בכניסה הראשית פונים ימינה לשדרות הרצל (לפני שמגיעים לבניני האומה, שלושה רמזורים צפופים ושמאלה (לפני בתי המלון) ומיד ימינה לכביש בגין דרום.נוסעים בכביש בגין לכיוון דרום עד לרמזור,ברמזור ימינה לכיוון קרית היובל, רמזור הבא שמאלה (מתחת לגשר להולכי רגל), נושאים עד כיכר, ממשיכים בה ישר (אפשר לראות את זה גם כמעט ימינה) 60 מטר והנה שער גדול עם שומרים ואינטרקום, הגעתם. מי שמעוניין במפת הגעה מפורטת, נא לשלוח לי מסר עם כתובת המייל שלו, הקובץ כבד מידי להודעות בפורום, אפשר גם לשלוח לי מייל ל- [email protected] חנן

למעלה