כנס Icon (שחזור הודעה שנמחקה)

כנס Icon (שחזור הודעה שנמחקה)

שחזור הודעה שנמחקה: אתם יודעים מה יהיה: סרטים, הרצאות, משחקי תפקידים, צ´טים עם לארי ניבן ודיויד ברין, דוכנים, דוכן יד שניה, פילקים, תערוכה, אירועים מיוחדים ועוד. במסגרת האירוע המיוחד תהיה הקרנת הפתעה של אחת הסדרות החדשות שעלו השבוע להקרנה בארה"ב. ולפי בקשת הקהל הוספנו גם הקרנה של The Gift - פרק הסיום של העונה החמישית של באפי, לכל מי שרוצה לראות את פרקי הפתיחה של העונה השישית, אבל עדין לא ראה את הפרק הזה. ההקרנה תהיה ביום שלישי בשעה 14:00, באולם סינמטק 1. איפה? בסינמטק תל אביב ובמתחם אשכול פיס מאחוריו. מתי? החל ממחר ועד יום רביעי. כל הפרטים באתר הכנס. * הכנס נערך בתיאום עם המשטרה והמשמר האזרחי ויש סיור משטרתי קבוע בסביבה.

לזינאים: קריאת החרמה לכנס הנ"ל

האמת על הכנס היא שאני באופן אישי ממליץ לכם לא ללכת לכנס הזה. הסיבה היא פשוטה: האגודה הישראלית למד"ב, שמארגנת את הכנס, לא אוהבת זינאים. למה אני מתכוון? להלן. לפני כשנה ארגנו כנס זינה ישראלי, השני מסוגו, שכל הכנסותיו נתרמו לצדקה. כשארגנו את הכנס, ביקשנו מהאגודה הישראלית למד"ב את תמיכתם ועזרתם, מאחר והם טוענים כי הם תומכים בהתארגנויות של מעריצימד"ב ופנטזיה בארץ, ורוצים לקדם נושאים אלו. התגובות להן זכינו מהם היו זלזול והתנשאות. לימים נודע לי דרך מקורות פנימיים בוועד האגודה למד"ב ופנטזיה, כי הם לעגו לנו וזלזלו בנו ברשימת התפוצה של הוועד, משום שלא ראו כנס של מעריצי זינה כדבר רציני ששווה לבזבז עליו את הזמן. אני שמח להגיד שהעמדנו אותם על טעותם כארגנו שני כנסים מוצלחים בהם תרמנו לצדקה מעל ל- 7,500 שקלים בשם הקהילה הזינאית וברוח הסדרה, אך הבושה, העלבון והזלזול של האגודה בקהילת מעריצי זינה לא נשכחה. לכן, למרות שהדחף הראשוני שלי היה למחוק את ההודעה, בשם חופש הביטוי שחזרתי את ההודעה על הכנס. אבל אני מתחנן, באופן אישי לחלוטין כזינאי מהשורה, שכל מי שרואה עצמו מעריץ של זינה וגאה בכך, שלא ילך לכנס המד"ב של האגודה. שלא תבינו לא נכון, אני לא אומר שמי שילך הוא לא זינאי אמיתי או משהו בסגנון, אבל אני פשוט מבקש שלא תתנו לאגודה למד"ב את תמיכתם וכספכם, מאחר ובשבילם אתם "חבורה של ילדים מתלהבים שלא שווה לבזבז עליהם את הזמן".

לגבי הכנס

חבל שאתה משמיץ את הכנס סתם. תשמיץ את האגודה של מד"ב ופנטסיה כמה שאתה רוצה. אני אישית שונא אותם גם, יש שם אנשים ממש ממש ממש ממש מגעילים ורעים, וגם אויבים שלי כזינאי. אבל הכנס הוא רק בהשתתפותם. כמו שהוא בהשתתפות סטארבייס- מועדון מערצים לסדרה סטארטרק והעמותה לקידום משחקי תפקידים שאני חבר בה ויש שם אנשים ממש ממש אחלה (ויש גם פחות) ובעזרתם אני אוכל להעביר משחקי תפקידים בנושא זינה. ואני אהיה שם, בדוכן יד שנייה ובעוד כל מיני מקומות. אז אם מישהו כן בא (זה מחר), שיודיע לי, ונמצא אחד ת´שני.

למעלה