כנס MIDNIGHT בסוף נובמבר

ailag

New member
כנס MIDNIGHT בסוף נובמבר

(קרוס פוסט עם הקבוצה בפייסבוק - https://www.facebook.com/groups/201794359899551/permalink/333825203363132 )

שאלה - סתם ירייה באוויר. הרבה אנשים (פה ובפרטי) דיברו איתי על רצון ללכת לכנס. אם נלך כקבוצה מן הסתם אפשר להשיג הנחות, אבל מהמספרים שראיתי עד כה אין מספיק אנשים בשביל שזה יקרא "קבוצה".
מה גם שהרבה שרוצים עכשיו יתחרטו אחר כך.

אבל בואו נעשה ניסוי, אולי ההערכה הזאת שגויה. אם תהיה אפשרות כקבוצה לנסוע למידנייט בסוף נובמבר, סופ"ש (5-7 ימים תלוי בתוכניות) בעלות כוללת של 3500-5000 שקל לאדם (שוב, תלוי מי מה מו) מי ירצה להצטרף?

(מי שאולי, תגידו שאולי. מי שכנראה, תגידו שכנראה)

פירוט: 3 ימי כנס, כרטיס זהב, עוד יום לטיסות, יום יומיים להסתובב בלונדון ו/או לנסוע לקארדיף לאקספיריאנס, ואיפה שיש אופציה זולה אך פחות טובה בוחרים בה.
(אני פשוט מתארת פה מה שהייתי עושה בטיול עצמאי)
מלון - או התחלקויות בחדרים זוגיים בהילטון, או התחלקויות בחדרים של 2-3 אנשים במלון קרוב + מוניות.
לא כולל אוכל כי יש סופר יחסית זול, ומי שרוצה לא בזול בעיה שלו. אפשר לארגן קניות בסופר אבל זה גרושים יחסית נגיד לטיסה.
לא כולל חתימות ותמונות.

DontEvenBlink

New member
עדכון- דיויד טננט ובילי פייפר יהיו!!!

הכנס בתאריכים 14-16 לדצמבר. כרטיס רגיל עולה 90 פאונד, וכרטיס זהב עולה 160 פאונד.
דרך אגב- זה יוצא על חופשת חנוכה!!

עכשיו כשיודעים שדיויד ובילי יהיו- הכרטיסים הולכים להגמר הרבה יותר מהר.

חשבתי ללכת אבל יש לי בחירה בין סקי בדצמבר לבין הכנס. ו.... שום דבר לא יכול להתעלות על סקי.

ailag

New member
גם וגם

ailag

New member
אירוע פייסבוקי

בעיקר לתיאומים ולעצות וכל מיני כאלה -
https://www.facebook.com/events/344546845621219

לא נראה לי שיהיו הנחות קבוצתיות, גם כי המספרים שלנו קטנים וגם כי אין כ"כ איפה שיהיו הנחות. אבל עדיין לתאם זה חיובי.

מי שהולך, יותר מחצי מכרטיסי הזהב כבר נמכרו אז יאללה לקנות.

shaharEB

New member
מה העלות הכיי גבוהה שיכולה להיות ? הכל

כולל הכל ?
וזה בלונדון כן
?

ailag

New member
זה תלוי בך..

זה בברמינגהם, כשעתיים רכבת מלונדון, באזור שדה התעופה שם. (יש גם תחנת רכבת)

פירטתי בטח את העלויות הנפרדות איפשהו באירוע, אבל הן לא העלויות היחידות. למשל אפשר להגיע ללונדון קודם/אח"כ ולהסתובב שם, כי אם כבר את בחו"ל וזה, ואז לינה יכולה לעלות לך 50 שקל בהוסטל עם 15 זרים או 600 שקל (ויותר) ללילה במלון טוב באזור טוב.
או שאולי תרצי להגיע לברמינגהם יום קודם, כדי שיהיה לך סיכוי טוב יותר להתחמק מבעיות שלג (שלא תבואי לתחנת הרכבת מלוטון בשישי וימשכו בכתפיים ויגידו לך "טוב, יש שלג על הפסים, תחכי". זה קרה לחברה שלי) - לא שיש מה לעשות שם בעיר - ואז זה עוד לילה במלון, או לחפש משהו זול יותר בAIRBNB, ואז השאלה כמה הדירה שתרצי שם עולה..

(לדעתי יהיה נחמד גם לקפוץ לדוקטור הו אקספריאנס בקארדיף, ואז זה עוד כמה מאות שקלים)

יש גם עלויות בלתי צפויות. כשברכבת לא מצאו את ההזמנה שלי נאלצתי לשלם עוד 120 שקל. או דברים יותר נחמדים, יכול להיות שספונטנית תרצי להצטלם עם עוד אורח (90-200), לקבל עוד חתימה (60-150)...
או כשמתכננים אפשר לבנות על טיסה מסוימת ואז כשכבר מחליטים לקנות, היא התמלאה. כמעט קרה לי וכמעט שילמתי 300 יותר. יום אח"כ מצאתי אותה ב 200 פחות.

קשה לשים תג מחיר על טיול לחו"ל.

הערכה גסה? אם חוסכים איפה שרק אפשר ומזמינים הכל מוקדם? בלי שום מקדמי בטחון ושום כלום יצא לי 3000+ , אבל אין דבר כזה "בלי מקדמי בטחון" בטיולים ובאנגליה.
(1600 טיסה ללוטון באיזיג'ט עם מזוודה, 600 ל3 לילות מלון ליד הכנס - אפשר להתחלק 2-3 אנשים אם כי זה חדר שקצת מוזר לחלק, 600 כרטיס רגיל לכנס, רכבת אין לי כוח לבדוק, בטח 50-100, בהנחה שאפשר לנחות, לנסוע ולהגיע אחה"צ מה שלא נראה לי שאפשרי בכלל, וזה גם הימור)

ailag

New member
אינבעיה
זה לא פירוט -

זה התעצלות לקצר...

בכל מקרה יש עוד פירוט באירוע הישראלי בפייסבוק.

למעלה