כנפיים עם רוטב צ'ילי - המתכון שלי
שלום
אני בד"כ מבשל את העוף במרק כשעה. אח"כ מוציא לתבנית אלומיניום שופך מעל רוטב צ'ילי בנדיבות ומכניס לתנור על חום של 200 מע' עד להשחמה, הופך, שוב רוטב צ'ילי ומחזיר לתנור עד להשחמה.
אם אני לא מכין מרק, אני מכסה את התבנית עם הכנפיים ברדיד אלומיניום ומכניס לתנור לשעה. בד"כ מניח על בצל קצוץ. אחרי שעה, מוריד את הרדיד ועובר לחלק של הצ'ילי...
זמנים ותנור ביתי.
לא מאמין שמתכון עם זמן מתאים לכל תנור ביתי. לכן לא מבשל לפי זמן אלה לפי רמת המוכנות של החומר גלם. כל תנור ועוצמתו, כמות חומר הגלם עשויה להשתנות, וגם המרחק שבין התבנית לגופי חימום. אז פה עדיף שיקול דעת.
בתנור מוסדי - הסיפור שונה...