כנפי הרעם - הסרט

DesertRose7

New member
כנפי הרעם - הסרט

הסרט יוצא לאקרנים ב29/7 שזה יום חמישי הקרוב.. מחרתיים! וחשבתי ע למשהו.. מכיוון והסרט נוגע ללבן של מעריצות באסטד.. למה שלא ניפגש לראות אותו בעזריאלי מי שיכולה? יש מצב שזה קורה?

dani 182

New member
אוף

בעעעע אני גרה בכלל בחיפה.. איך אני יגיע לתל אביב.......אוףףףףףףףףף יש רכבת אבל בטח תיפגשו בערב לראות ת'סרט ורכבת יש עד 10 בערך.....=-(

DesertRose7

New member
אז..

אפשר להתחשב בכל מיני רחוקים.. ולראות סרט של 7! ואז גם רחוקים יוכלו להגיע.. אולי!

fight star

New member
29/7?

מצדי אחלה, רק באיזה יום זה כי זה נראה לי ביום שאני עוברת...(בעייתי) ולא היה לי מושג שזה יוצא גם בארץ.. לא היה כתוב על זה כלום...

DesertRose7

New member
כןןןןןן

כן.. היו לזה פרומואים !! אבל משום מה לא כתוב על זה כלום בעיתון.. כאילו מודעה.. אבל כנסו לקישור ותבינו.. http://movies.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=cinema/index&soon=1 את יכולה להצגה של 7 בעזריאלי ביום חמישי?

fight star

New member
ארממממ

אני אסתכל... האמת שלא כל כך כי ביום חמישי אנחנו עוברים! אוףףףףףףף!!!! *מאוד מעוצבנת!*

DesertRose7

New member
OMG

זה ממש עתוב! זה לא חור בהשכלה.. זה אומר שאין לך השכלה..חח.. סתם סתם! זה הסרט שבאסטד עשו לו פסקול.. THUNDERBIRDS ARE GO זה הפסקול של הסר שנקרא בעברית.. כנפי הרעם

סתיוית

New member
*&^אנסה לשכנע את פאפי*&^

בתקווה שאמא גם תסכים כי ששנסעתי ראשון לפגוש חברה היא רתחה מזעם :\ אבל בחפיפ לפגישות אחרות היא הרשתה

למעלה