כנפי הרעם - כל מה שרציתם לדעת ו...

ג. ל.

New member
וואוו!!!

הזכרת לי משהו מילדותי המוקדמת: הייתי כבת 5 או 6 בימי ראשית הסדרה בארץ. אחי הגדול, שהיה אז בן 8, היה "מכור" כבד לפנלופי ושאר החבר´ה שלה. על ברכי סדרה זו, הסביר לי את המשמעות של "סדרה" ו"פרק אחד" באותה הסדרה...הייתי נורא קטנה אז
אני זוכרת המון פרקים, זוכרת גיבורים, לא היינו מחמיצים פרק... לפני כמה שנים ניסו לשדרג אותה, אולם לדעתי זה לא היה מוצלח.

magy

New member
היי לכל החדשים, ועוד זיכרונות משלי

נזכרתי באריס סאן, "ילדתי סיגל סיגל"....ועוד...ובאהובתו, עליזה עזיקרי....עם השירים הנהדרים שלה...ושכבר לא מופיעה.... וטריפונס....ואליקי,,,,,הבלונדינית.....ששיגעה את כולם....ודמיס רוסוס הגדול , תרתי משמע........ ומשם עברתי לעדנה גורן, שהופיעה בשני קוני למל, עם הקול הנהדר והייחודי שלה. ואחר כך עברה לשירי ג´אז....וקאשי.....(עליזה?????.) שקיללה בשידור חי באחת המלחמות......וריקה זראי האגדית....."דבר אליי בפרחים אהובי".. וישראל יצחקי...."אבאל´ה בא ללונה פארק..".....ושמשון בר-נוי....עם הכנרת שלו...... ובחם רב אני זוכרת את "האחים שלם"....."מיכל שלי , מיכל" "אבל הבחורים כבר עייפים"..... זה המבחר לרגע זה..... מישהו זוכר אותם???????????
ביקשתי אייקון של נוסטלגיה.....למישהו יש רעיון איזה אייקון אפשר לבקש עבור הפורום הזה? ביקשתי מלאך קטן....כמו בתמונות החלקות...... מה כדאי??????????? הצעות.............. בבקשהההההההההההה

גל-עמית

New member
שבת שלום....זכרונות......

אם אני אנסה להתחיל.....מי יעצור בעדי....שמשון בר-נוי שר את "מי מכיר את האיש שבקיר"..אסתר רייכשטט ששרה כנערה צעירה ב"תערוכת הפרחים",גן-בנימין", חיפה...."מצעד המחולות" ברחוב הרצל....במוצאי יום העצמאות שבו ההורים היו לוקחים אותנו בשעה 06:00 בבוקר "לתפוס מקום" (המצעד התחיל ב-10:00...)....שורה ראשונה, החבל חונק את הצוואר.....הכובע (טמבל) גדול מהראש ורואים רק את התחת של השוטר שמלפנים.....וביום העצמאות בבוקר - תמיד חם!, תמיד!....ומזיעים...ודוחק....ופתאום בא "קרטיב"...ודוחפים לך מים במקום....וללכת לים...ל"חוף השקט" כמובן...והתאור של י.גרבוז בספרו "תמיד פולני" כל כך אותנטי.."...הסימנים על פרק היד מלחיצתה של אמי...."....שלישיית גאולה גיל (דובי זלצר, גאולה גיל, יגאל חרד)....רק אתמול, הזכיר לי חבר ממקום העבודה כיצד הוא בכה כששמע אותם בבריה"מ שלא ז...בסוף שנות החמישים...כ-20 שנה לפני שנשלח לסיביר בגין שותפות בחטיפת המטוס המפורסם בלנינגרד....חולצת "להב" לבנה עם צווארון מעומלן, מכנסי "טרליין" שחורים ומסרק תקוע מאחור (ליד קופסת הסיגריות..)..סוודר "מרנגו" עם צווארון "וי"..שנהגנו להפשיל את שרווליו ל-"שלשת רבעי"....ללא גופיה מתחת...בסגנון אנדי ויליאמס...וכמה זה גירד....קפה "ציקוריה" (יותר זול מקפה שחור רגיל....)..השמלות הפרחוניות שהרסו לי את השכל....עד כמה אפשר להרוס נשיות....ואת היצר המתפתח... "סודה לשתייה" בטירונות....זהו עד כאן.....אמרתי לכם - צריך לעצור איפה שהוא....

ענבר.

New member
כרגיל, קטעים איתך ../images/Emo6.gif

מצחיקול אתה. אגב ציקוריה. הייתי לפני חודשיים ביוגוסלביה. הציקוריה עדיין מככבת שם... לינה בחווה. לקום בבוקר, להריח את ריח הציקוריה המתפשט באוויר, לשאוף את הריח עם אוויר הכפר שמסביב... ולא לרצות לחזור הביתה.

גל-עמית

New member
ריחות ותחושות......

קורה לי אותו דבר בכל מיני סיטואציות......למשל, כשלנתי עם הכפריים שארחו אותי בכפרם בצפון מערב קפריסין...בהרי האקאמאס.....שם יש קפה שחור אמיתי...ציקוריה - מזמן לא הסנפתי....אני משוכנע שאת כולנו, כל מיני ריחות "זורקים" אותנו למקומות רחוקים...כמו: נפטלין, ריח כריכה של ספר ישן, סבון "דליה"...ועוד.....

ez

New member
ומה אלו מול ילדנו חוזליטו

(הילד קונץ [וונדרקינד]) וגבירתנו אמה סומק (כוס אמק קראנו לה) עם ה-5 ומשהו אוקטבות שלה. ואריס סאן ויצחקי וכל המצחיקים הנ´ל - בקיבוץ הם נחשבו לדגנרציה בהתגלמותה, מה שמוכיח פרובנציאליות שורשית וגאה. והנה 2 משלמה ניצן: - מה ההבדל בין בורג לפואד. - יש הרבה הבדלים אבל אין הבדל בין ההבדלים. והשניה אפרופו פרס שמפחידים אותנו שידבר שלום עם ערפאת - אחד בא לבית הכנסת ביום כיפור וניגש מייד לכותל המזרח. עצר אותו הגבאי - חביבי, לכותל המזרח משלמים הרבה כסף ואתה דלפון. אמר לו - לא, לא, רק לרגע, אני צריך רק למסור משהו ומייד יוצא. הביט בו הגבאי במבט זועף ופסק - לא, חביבי. אני מכיר אותך. אתה עוד תתפלל שם.

magy

New member
תאמין או לא איזי....עד היום כשאני

שומעת את חוזליטו, אני מתרגשת מקולו הילדותי והמתוק..... לא הייתי רוצה לראות את תמונתו דהיום.....עבורי, הוא תמיד ישאר הילד עם הקול הזמירי..........ילד ניצחי.......

GIPSY

New member
בדיוק כמו שירלי טמפל ../images/Emo68.gif ../images/Emo13.gif

מתגעגעת מאד לשמוע את השירים שלו

היה לו באמת קול קסום הייתי רוצה לדעת איפה אפשר לשמוע אותו ולא היה אכפת לי לראות את תמונתו גם כשאני רואה אותי אני מתגעגעת לדמותי דאז אז מה?

magy

New member
רעיון מעולהההההההההההה

עובר מיד לטיפול המעצבים........

זהבוש

New member
מגי לדעתי הכי מתאים מלאך ../images/Emo90.gif ../images/Emo59.gif

זה הכי נוסטלגי והכי מזכיר את כל הפרסים שאספנו בזמנו והמוסיקה שהזכרת החזירה אותי ממש לאחור, למוסיקה הזו אני הכי מתגעגעת ולהקת בצל ירוק ושלישית גשר הירקון וכמובן הדודאים של אז

למעלה